IZVIRNO SPOROČILO: monty
sem že nazaj samo zdaj z dobrimi novicami!!!!!
naredim test in kaj vidim najprej na FS dve črtici in potem laufam v omaro ker jih mam itak celozalogo pa vzamem CB in+++++++++.
roke se mitresejo ker ne dojamem da je res.
sam me pa neki skrabi, včeraj sva s kolegico malo popivali jaz od žalosti ker spet ni nič ona pa od razočaranja nad deci. In zdaj mam slabo vest. Ampak nisem vedela.
TOOOOOOOOOOOO monty, evo vidiš upanje zadnje umre, bravo čestitke in veliko

da boš imela lepo nosečnost, s čim manj težavami in vse NAJ, NAJ!
glede popivanja pa se ne sekiraj, ker je zdaj še prezgodaj in tvoja pikica še ni zaužila nobenih hlapov, pa tudi zaradi krvavitev naj te ne skrbi preveč, počivaj zmerno, ni ti terba ves čas ležat, ker kot pravi nataša28, da če leži je vse ok, če pa se giblje pa so izcedki...to j elogično, ker pač če ležiš se vse zadržuje v tebi, kot pri M, če pa stojiš in se giblješ pa gre vse ven. Ko sme imela jaz res močne krvavitve ne samo izcedke mi je G rekel, naj grem vseeno za kake pol ure ven na sprehod, ker samo ležanje spet ni kul. drugače pa da te še bolj pomirim, moja frendica je imela do 3 meseca vsak mesec, ko bi naj imela M, take rjave izcedke nekaj dni potem pa nič več in zdaj je že v 26tednu. tako, da verjemi mi vse bo vredu.
ker ne vem kaj je to, ampak pri tebi sem imela občutek, ko si pisala, da je prišla

da je bila le vgnezditvena in da boš zagledala +++++, ne vem mogoče imam sposobnosti videnja

, nisempa ti hotela nič reči, da n ebi bilo lažno upanje...no, whatever, sprosti se in uživaj, pa upam, da danes nimaš več krvavitev...