cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RE: Kakšen položaj je najboljši?

clock-img

04.09.2008, 10:58

clock-img

Naja30

pencil-img

9878

IZVIRNO SPOROČILO: lukrecija

Ko tvoj dragi konča v tebi, moraš najprej spodviti obe roki pod kotm 63 stopinj za hrbet. Levo nogo prestavi na 85 stopinj (proti stropu), desna naj bo v kolenu točno na 90 stopinj (zelo važno) v kolku pa 87 stopinj (proti stropu... da ne boš delala neumnosti, no). V tem položaju moraš sprostiti obrazne mišice in grgrati (just in case, če je tvoj dragi končal v tvojih ustih) vsaj 13 minut.

No, to je to. Srečno! user posted image

Uf, tole je pa zapleteno za zapomnit si. Bo treba sprintat in na steno h postelji prilepit. user posted image

clock-img

04.09.2008, 11:52

clock-img

blackcoffee

pencil-img

1305

..povšter pod rito, položaj pa misionarski!

clock-img

04.09.2008, 17:02

clock-img

...Martina...

pencil-img

381

lukrecjja super odgovor...

a pa smo boge, na koliko reči moramo mi študirat user posted image ....

clock-img

04.09.2008, 18:09

clock-img

pikicao.

pencil-img

2694

user posted image

lukrecija, dol sm padla od smeha

"Človek nosi v sebi moč, da uresniči vsako svojo željo."

...never give up.... :c)

clock-img

04.09.2008, 20:18

clock-img

Naja30

pencil-img

9878

IZVIRNO SPOROČILO: ...Martina...

lukrecjja super odgovor...

a pa smo boge, na koliko reči moramo mi študirat user posted image ....

Ja, tip nima pa skor nič dela. user posted image

user posted image

clock-img

04.09.2008, 21:28

clock-img

Ploha

pencil-img

5961

ej lukrecija, polulala sm se, mislm pokala sm od smeha,...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

05.09.2008, 07:47

clock-img

Anonimen

Jest sem med seksom brala Alana Forda in je ratal, probaj mogoče bo tudi tebiuser posted image

clock-img

05.09.2008, 07:53

clock-img

Hope2

pencil-img

7572

Sem že pozabila, kako zabavno zna bit tudi tu na tem forumuuser posted image user posted image user posted image

Aja še odgovor: Jaz nisem bila v nobenem položaju, saj nisem niti seksala, pa je tudi uspelouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Hope2 -- 5.9.2008 7:55:08 >

clock-img

05.09.2008, 09:49

clock-img

tassika

pencil-img

5068

haha jaz pa mislim, da je ratalo, ko sem bila jaz zgoraj user posted image

clock-img

05.09.2008, 09:53

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Hope2

Sem že pozabila, kako zabavno zna bit tudi tu na tem forumuuser posted image user posted image user posted image

Aja še odgovor: Jaz nisem bila v nobenem položaju, saj nisem niti seksala, pa je tudi uspelouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kdo zna, zna, a ne?user posted image

clock-img

05.09.2008, 12:30

clock-img

Hope2

pencil-img

7572

IZVIRNO SPOROČILO: kind lady

IZVIRNO SPOROČILO: Hope2

Kdo zna, zna, a ne?user posted image

Uf, ja, je trebalo leta in leta se šolati za to, parkrat sem celo padla na izpitu, ampak enkrat se pa tud posrečiuser posted image user posted image user posted image

clock-img

05.09.2008, 14:39

clock-img

Barbara_L

pencil-img

623

Padla pod "inštruktorja", a ne?user posted image
Ful sem se nasmejala...
Drgač pa pomoje nima velik veze položaj-.....ti sam "davaj".

clock-img

08.09.2008, 16:07

clock-img

...Martina...

pencil-img

381

ej to ste pa dobro se spomnile... ko ne rata, pomeni, da smo padle izpit in moramo ponovno na inštrukcije...user posted image user posted image user posted image moj je dober inštruktor. user posted image user posted image user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem