cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Moški in nogomet:)

clock-img

09.03.2005, 21:21

clock-img

puri

pencil-img

2171

Moj ga nič ne gleda:bravo:

clock-img

clock-img

puncica

pencil-img

9847

Moj ga sovraži, ravno zato, ker ga mediji nonstop mečejo naprej. Obožuje pa hokej in sigurno vsako tekmo čekira na internetu, kak je rezultat, kaj vem kaj še vse, pa nhl, pa ne vem kaj še vse, pol pa skače tle ko mutav. pa prav da bo tamalo na hokej pelo, skratka je hokej maniak, ne nogomet maniak:)-

clock-img

clock-img

niki5

pencil-img

1902

:fis:
pri nas bi te kap, naš gleda nogomet pa tenis pa košarko pa rokomet.... ma sej bi lahko kar našetvala

clock-img

09.03.2005, 21:24

clock-img

Nogavička

pencil-img

771

Mojega :love:pa nasploh šport preveč ne zanima.

clock-img

09.03.2005, 21:26

clock-img

srnica

pencil-img

260

Moj dragi pa je obseden le s kickboxingom, sam trenira in hodi na tekmovanja.Na eurosportu nobene borbe ne zamudi in ničesar kar je s tem povezano.Drugo ga hvala bogu niti ne zanima preveč, mogoče le končni rezultati pri formuli itd...

clock-img

09.03.2005, 21:31

clock-img

tinadvojčica

pencil-img

794

Joj moj ga pa gleda pa dvakrat na teden ga gre igrat(trenutno samevam)pote gre na odbojko pa še gleda jo na TV pa še badminton gre igrat.Joj midva pa dva otroka doma.Sem bila zadnjič v bolnici in sva bili z eno žensko v sobi od katere tip hodi dvakrat na dan vsak dan športat.Halo?In veste kaj je rekla na koncu debate?Da itak pere samo njegove prešvicane cunje tako da se je počasi že nehala sekirat.
No na koncu ugotoviš da je tvoj še kar cool.

clock-img

09.03.2005, 22:24

clock-img

lin

pencil-img

2504

Moj je tudi nogometni navdušenec,pa me nič nemoti,ker pol sem lahko namiru na rr

clock-img

09.03.2005, 23:06

clock-img

Magi*

pencil-img

4856

moj gre rajš posodo pomivat kot fuzbal gledat. meni je pa to prav kul. rajš gledam kako tekajo dečki gori doli po zelenici, kot pomivam posodo:)-:)-:)-

clock-img

10.03.2005, 08:33

clock-img

SILVA

pencil-img

1129

Gleda vsako tekmo:)-.Pa naj gleda,vsak ima svoje omiljene zadeve.Včasih ga pa pogledam z njim in navijam za nasprotne,samo zato,da ga jezim:)-

clock-img

10.03.2005, 08:35

clock-img

Mojca20

pencil-img

1268

čist nč, edino formulo!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem