writing-img

RE: Ambulanta MB

clock-img

04.01.2010, 15:49

clock-img

miklarom

pencil-img

3654

babike a v vaših koncih kaj user posted image , pri nas fullllll naletava mrzlo je pa k hudič, da me kar fajn zebe user posted image , še malo pa bom lahko šla delat user posted image

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

clock-img

04.01.2010, 16:14

clock-img

shyshy

pencil-img

224

Talika81, hvala ti. Sej vem da sem k en mejhen otrok k se sprašujem kaj je v eni sobi, ampak kaj naj user posted image  Res me je firbec...user posted image

clock-img

04.01.2010, 19:11

clock-img

rojena77

pencil-img

99

OOOOOOO daga, čestitam!

A imaš že kakšne znake?
Jaz nobenih razen napihnjenosti zaradi hiperce.

Katera bo naslednja? Se mi zdi, da v Mb kr vse, ki sem jih spremljala so zanosile... user posted image

clock-img

04.01.2010, 19:36

clock-img

miklarom

pencil-img

3654

daga in  rojena77 - čestitke user posted image user posted image user posted image , lepo in mirno user posted image

september1 - kako si kaj ti, slabosti še prisotne in kako počutjeuser posted image

talika81 - a si že dobila pošto!

beba75 - kdaj začneš s postopkom

jaz še malo pa grem po našega user posted image , februar bo kmalu tu in upam da nam tokrat le uspe priti do konca in dobiti v naročje to našo tako željeno user posted image

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

clock-img

04.01.2010, 19:56

clock-img

zarja1

pencil-img

6923

IZVIRNO SPOROČILO: miklarom
jaz še malo pa grem po našega user posted image , februar bo kmalu tu in upam da nam tokrat le uspe priti do konca in dobiti v naročje to našo tako željeno user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image navijam že zdajuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

clock-img

05.01.2010, 06:37

clock-img

daga79

pencil-img

163

jutro,

ja kar nekaj znakov se mi pojavlja -nespečnost - skoz nekaj sanjam-spim slabo , lakota katastrofalna , špikanje v jajčnikih pa občutek podoben kot pri menzi ampak samo nekaj časa potem mine ....vrtoglavica sploh kadar hitro vstanem drugače pa se OK počutim slabosti še ni ...upam da je ne bo.. rajši imam lakoto.. hehe

clock-img

05.01.2010, 08:42

clock-img

talika81

pencil-img

2233

miklarom, ne, nisem še dobila pošte. sej mislim, da ne bo tko hitro. no, vsaj jaz je ne pričakujem tako kmalu.
ti začneš pa februarja s postopkom, a ne?

14.1.2011 sva te prvič stisnila k sebi ... dobrodošla med nami, najina draga Brina. :-)

Zmagovalec ni tisti, ki je brez poraza, ampak tisti, ki po vsakem porazu vstane in nadaljuje!

clock-img

05.01.2010, 08:56

clock-img

t27

pencil-img

19

Zdravo vsem!

Mene pa zanima, k grem prvič v četrtek po injekcije, kam točno morem jit, spodaj v klet v sprejem ali v prvo nadstropje. Hvala za info in držim pesti za nas vse borke.

clock-img

05.01.2010, 09:22

clock-img

september1

pencil-img

543

lepo zasneženo dobro jutro.

t27 po terapijo greš spodaj k sestri Mariji. sam a nimaš prej UZ?

miklarom in talika81
men je še kr slabo in še tud kr bruham.

zdaj ko je pa konc praznikov in dopustov bi se pa lahko dobile na enmu user posted image ? al še kr ne. Mislim da je že več kot leto od kar smo bile nazadnje????!!!!!????!!!!!

daga79 poznam vse te znake. men se je vrtoglavica zelo hitro umirila, lakota, slabosti in bruhanje pa se je začelo v 6 tednu in traja še vse do danes. men ni problema it bruhat sem že itak navajena sam navličana sem že slabosti in čudnega okusa v ustih, pa imam žvečilko sam pol sem pa takoj spet lačna. Saj bo. Boš videla če ti je slabo boš vedela da si še noseča.user posted image

clock-img

05.01.2010, 10:12

clock-img

t27

pencil-img

19

oj, samo tabletke sem dobila in potem po seznamu so me naročili za injekcije, tako imam na zelenem listu napisano. 

clock-img

05.01.2010, 10:21

clock-img

september1

pencil-img

543

t27 imaš prav, sem šla sama na svoj stari list gledat in sem vidla da je UZ kasneje.

ja dol v klet k sestri mariji greš po terapijo.

clock-img

05.01.2010, 10:27

clock-img

t27

pencil-img

19

hvala :):):) Držmo pesti na vas, nas, mene!!!!!

clock-img

05.01.2010, 14:11

clock-img

daga79

pencil-img

163

beta 1160 še potrjeno s krvnim testom
user posted image user posted image

clock-img

05.01.2010, 14:56

clock-img

talika81

pencil-img

2233

user posted image   user posted image   user posted image   user posted image , daga79, sem zelo, zelo vesela, da je bil user posted image  potrjen tudi s krvnim testom.

in kdaj imaš prvi UZ?

rojena, kako pa je kaj s tabo?

14.1.2011 sva te prvič stisnila k sebi ... dobrodošla med nami, najina draga Brina. :-)

Zmagovalec ni tisti, ki je brez poraza, ampak tisti, ki po vsakem porazu vstane in nadaljuje!

clock-img

05.01.2010, 15:38

clock-img

rojena77

pencil-img

99

Pozdravljene punce

Kako ste?

JAz sem ok, znakov nobenih, no razen hiperce seveda, trebuh imam kot da sem v petem mesecu.

Drugače pa ne slabosti, ne nič skratka.

Daga, imaš pa ti visoko beto - na kateri dan je bilo to? Jaz sem imela na 12 dan malo pod 8oo.

Držim pesti za vse - upam da bo to leto ta pravo za vse!

clock-img

05.01.2010, 17:11

clock-img

september1

pencil-img

543

daga79 čestitke za potrjeno nosečnost. zdaj pa le uživaj in čim manj slabosti.

rojena77 vsebnost hormona je čist različna pr ženskah, v moji skupini je bila ena ko ga je imela nekaj čez 4000, in takoj so ji rekla da sumijo na večplodno, čeprav so ji vstavili en zarodek.In res je bila noseča z enojajčnimi dvojčki.

jaz sem mela mal čez 800 pa se je en zarodek poslovil, ena pa okol 500 pa pričakuje dvojčka.

miklarom naj ti dnevi do ETZ--ja čim hitreje minejo.

beba75 kje se pa ti skrivaš?

clock-img

06.01.2010, 16:37

clock-img

beba75

pencil-img

623

Lep pozdrav vsem!

Se opravičujem ker se nisem nič oglasila, ampak se ni nič dogajalouser posted image o čem bi lahko pisala. Brala sem pa redno in sem zelo vesela user posted image da imamo nove nosečkeuser posted image user posted image !        

Pri meni pa je stanje tako; M nisem dobila samo nek rjav flekec dva dni . Naredila sveda v upanju test ki je bil negativenuser posted image . Počakala še 14 dni ponovila še enkrat in stanje enako. Sedaj sem začela jesti primulot nor da si sprožim  M potem pokličem in grem po mojega pingvička( če bo seveda preživel odmrznitev). O.K. bo kako bo ne delam si nekakšnih upanj, saj mi je iz več strani bilo povedano ( vedeževalka in astrologinja) da bo v naslednem postopku ratalo.

Me pa zanima sledeče, glede na to da sem 1IVF imela v novembru( puncija 7.11.2009) in imam še pingvinčka po katerega grem konec meseca, kdaj bi lahko pričakovala pošto za 2IVF?

clock-img

06.01.2010, 18:46

clock-img

saturn

pencil-img

39

IZVIRNO SPOROČILO: beba75

Lep pozdrav vsem!

Se opravičujem ker se nisem nič oglasila, ampak se ni nič dogajalouser posted image o čem bi lahko pisala. Brala sem pa redno in sem zelo vesela user posted image da imamo nove nosečkeuser posted image user posted image !        

Pri meni pa je stanje tako; M nisem dobila samo nek rjav flekec dva dni . Naredila sveda v upanju test ki je bil negativenuser posted image . Počakala še 14 dni ponovila še enkrat in stanje enako. Sedaj sem začela jesti primulot nor da si sprožim  M potem pokličem in grem po mojega pingvička( če bo seveda preživel odmrznitev). O.K. bo kako bo ne delam si nekakšnih upanj, saj mi je iz več strani bilo povedano ( vedeževalka in astrologinja) da bo v naslednem postopku ratalo.

Me pa zanima sledeče, glede na to da sem 1IVF imela v novembru( puncija 7.11.2009) in imam še pingvinčka po katerega grem konec meseca, kdaj bi lahko pričakovala pošto za 2IVF?

Aha, to vprašanje zanima tudi mene. Tudi jaz čakam na M (upam, da tale vikend, se je zaradi vseh hormonov vse malo podaljšalo) in upam, da grem po pingvinčka že konec meseca (kako že gre to: M + 14 dni do ovulacije + 5 dni za transfer), če preživi odmrzovanje... Če ne uspe, kdaj mislite, da bi lahko dobila pošto za drugi IVF (jaz pa sem imela prvi transfer konec oktobra).

Hvala za infose.

clock-img

07.01.2010, 08:56

clock-img

daga79

pencil-img

163

allo
imam še eno vprašanje za tiste ki ste že imele 1. UZ v ambulanti - ali lahko gre partner zraven ??
in še eno ali ste po 1. uz še na bolniški???
Hvala!

clock-img

07.01.2010, 09:14

clock-img

zaljubljena23

pencil-img

3286

Hej punce...

Po dolgem času se vam spet javljam...Najprej vam moram zaželeti srečno, zdravo in predvsem uspešno novo leto...Naj bo to leto, leto veliko pluskov na tej temi...

Daga, tebi pa iskrene čestitke za lepo praznično darilo...user posted image

Huh, eto zdaj pa sem pozabila kaj še se je dogajalouser posted image user posted image user posted image Vglavnem, vsem čakajočim na pošto za postopek, želim, da bi ti dnevi hitro minili, tistim, ki pa so začele s postopkom in katere čakajo da gredo po zamrznjenčke pa želim, da bi bilo uspešno in bi končno dočakale svojo srečo....

Pri nas ni nič novega...26. imam pregled v MB, pa bomo videli kako bo...Doma me sicer čaka škatlica klomifena, ampak pri deceberski M (tako kot sva se z mojim G dogovorila) je nisem odprla...Saj je bila M čudna (šibka, v obliki izcedka in kratka)...Pa me je bilo nekako strah (sem podoživljala zgodbo iz marca, ko je bila M enaka in sem začela s klomifenom, pa se je slabo končalo)...In sva se z mojim zmenila, da počakava še en cikel...Zdaj pa sem ravno na dabrostonu, tako da če je tako ratalo M ne bo, če pa ni, pa bo prišla vsaj taka kot treba in bom lahko začela s klomifenom...

23.4.2009, plusek...17.5.2009 si odšel med angelčke...
23.4.2010, plusek...17.12.2010 si prijokal na svet...
23.4.2012, plusek... 26.12.2012 PDP...

clock-img

07.01.2010, 11:23

clock-img

september1

pencil-img

543

IZVIRNO SPOROČILO: daga79

allo
imam še eno vprašanje za tiste ki ste že imele 1. UZ v ambulanti - ali lahko gre partner zraven ??
in še eno ali ste po 1. uz še na bolniški???
Hvala!

lahko gre zraven!

ko te pokličejo iz kabineta takoj povej da partner čaka pred vrati in bo G najprej sam pogledal/a potem pa bo sestra poklicala partnerja in bo še G njemu vse lepo razložil/a

jaz sem skoz na bolniški.najbolj zaradi jutranjih slabosti in bruhanj.user posted image

< Sporočilo je popravil september1 -- 7.1.2010 11:37:26 >

clock-img

07.01.2010, 11:42

clock-img

talika81

pencil-img

2233

ojej, september, a še ni nič boljš? upam, da se bo to pri tebi kmalu nehalo ...

mi smo pa včeraj pokopali našo drago staro mamo ... bil je zelo naporen dan. sedaj pa naprej živet z upanjem, da nam bo boljš, a ne?

clock-img

07.01.2010, 15:51

clock-img

zaljubljena23

pencil-img

3286

Saj sem vedela, da sem nekaj pozabila...Talika iskreno sožalje

23.4.2009, plusek...17.5.2009 si odšel med angelčke...
23.4.2010, plusek...17.12.2010 si prijokal na svet...
23.4.2012, plusek... 26.12.2012 PDP...

clock-img

08.01.2010, 09:02

clock-img

september1

pencil-img

543

ja talika zaenkrat še ni nič bolje! ampak sem optimistična in bo slej ko prej se nehalo, če ne prej ko rodim.user posted image

clock-img

08.01.2010, 10:41

clock-img

talika81

pencil-img

2233

user posted image   user posted image   user posted image  ja, september, točno tako. če ne prej, kot pa ko boš rodila. ampak sej bodo prej minile slabosti, boš videla.   user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem