writing-img

RE: Ambulanta MB

clock-img

01.02.2010, 18:37

clock-img

beba75

pencil-img

623

Čer punce!

Sporočam vam da je moj pingo preživel odmrznitev tak da sedaj grejem user posted image pikico. Juhu!

clock-img

01.02.2010, 18:38

clock-img

latka

pencil-img

1381

Jaz bi pa še samo to vprašala, da ko bova morala prvič iti dat kri pa na UZ, a se to opravlja tudi med vikendi, če slučajno dnevi ciklusa nanesejo tako, namreč če bom imela M tako kot do sedaj oz. vsaj približno, potem mi datumi pridejo tudi za vikend?!

clock-img

01.02.2010, 18:54

clock-img

september1

pencil-img

543

beba75 juhej  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za user posted image čuvaj zdaj svojo pikico in saj veš kaj te čaka čez 14 dni.

latka to ti ne znam svetovat ker men se je vse med tednom izšlo. mislim pa da med vikendom ne delajo, naj me pa katera popravi če se motim.

clock-img

01.02.2010, 19:07

clock-img

saturn

pencil-img

39

IZVIRNO SPOROČILO: beba75

Čer punce!

Sporočam vam da je moj pingo preživel odmrznitev tak da sedaj grejem user posted image pikico. Juhu!

Superca! Lepa novička! user posted image

clock-img

clock-img

shyshy

pencil-img

224

Beba, upam da se obdrži user posted image  pazi nanjo!

Latka, jaz sem šla kri dat 31.12. in ker v ambulanti niso delali, so mi vzeli kri pri sestrah na ginekološkem oddelku. Ampak glede na to da moraš dat kri med 2. in 5. dnem ciklusa, boš brez problema prišla čez teden. Sem pa jaz prej poklicala. Pri meni je bilo res nerodno ker sem dobila 30.12.

Na UZ te bodo pa tako ali tako naročile za med tednom.

clock-img

clock-img

talika81

pencil-img

2233

bebauser posted image  user posted image  user posted image . super zate. zdaj pa le grej tvojo user posted image . da nam čez 14 dni sporočiš zelo veselo novico.

latka, mislim, da če boš imela ravno tiste dneve med vikendom, da ne boš mogla dat kri. razen če lahka greš na oddelek. ampak vseeno vprašaj, kako je s tem.

sej lahko daš en mesec, če pride tko, med 3. in 5. dnem, naslednji pa med 20. in 22. dnem - če bo le prišlo med vikendom.

14.1.2011 sva te prvič stisnila k sebi ... dobrodošla med nami, najina draga Brina. :-)

Zmagovalec ni tisti, ki je brez poraza, ampak tisti, ki po vsakem porazu vstane in nadaljuje!

clock-img

01.02.2010, 19:09

clock-img

saturn

pencil-img

39

Še to,

a si dolgo čakala? Si imela pred ETZ še UZ in so šele potem začeli z odmrzovanjem? Me zanima, ker ne vem, kako bo to jutri potekalo...

clock-img

01.02.2010, 20:09

clock-img

september1

pencil-img

543

o še ena ko gre jutr po pingote. saturn držim pesti da preživijo odmrznitev in da ostane pr tebi celih 9 mesecev

clock-img

01.02.2010, 21:17

clock-img

Matejčika

pencil-img

779

Čer punce!

Jeeeeeej Beba! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Držim pesti!!!

Ne mečte pušk v koruzo, ker se lahko zataknejo v moj kombajn, potem pa mam pravo sranje! :)

clock-img

01.02.2010, 22:26

clock-img

pikachu

pencil-img

487

Čer punce!

Tudi jaz čestitamuser posted image user posted image user posted image . Zdaj pa le lepo grej svojo pikico.

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
22.02.2011 smo postali družina, saj sma v naročje dobila najin dolgo pričakovan zakladek

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

clock-img

01.02.2010, 23:58

clock-img

zaljubljena23

pencil-img

3286

UUU beba, lepa novička user posted image user posted image user posted image user posted image Držim pesti, da nam čez 14 dni sporočiš lepe novičke...

Moj današnji UZ, nič kaj velikih sprememb, v sredo ponovimo....Če si premislijo in drastično poskočijo (folikli)user posted image

23.4.2009, plusek...17.5.2009 si odšel med angelčke...
23.4.2010, plusek...17.12.2010 si prijokal na svet...
23.4.2012, plusek... 26.12.2012 PDP...

clock-img

02.02.2010, 07:41

clock-img

db

pencil-img

361

oj a je aktera v četertek v mb da se dobimo na kaki kavi, jaz imam uz ob devetih

clock-img

02.02.2010, 09:46

clock-img

beba75

pencil-img

623

Punca hvala za čestitke in dobre želje. Zdaj pa res more pomagat ko imam toliko navijačic zraven!

saturn upam da se je vse dobro izteklo. Bi ti vse lepo razložla samo včeraj nisem bila več nič na PC, sem samo počivala in noge vluft držala.

db midve sva pa na zvezi! Te pokličem danes proti večeru!

zaljubljena kako pivo spij in jajček pojej in ni vrag da ne bi pomagalo. Držim pesti!

clock-img

02.02.2010, 09:57

clock-img

talika81

pencil-img

2233

punce, jaz sem dobila pošto iz MB. razgovor imama 19.2.2010 ob 10.20. user posted image   user posted image   user posted image   user posted image
postopek se bo izvedel v marcu. jaz ssem tako vesela.

14.1.2011 sva te prvič stisnila k sebi ... dobrodošla med nami, najina draga Brina. :-)

Zmagovalec ni tisti, ki je brez poraza, ampak tisti, ki po vsakem porazu vstane in nadaljuje!

clock-img

02.02.2010, 09:59

clock-img

marta82

pencil-img

5534

Jeeeeee Talika!user posted image user posted image user posted image Tole je bilo pa hitro. Super!user posted image

clock-img

02.02.2010, 10:06

clock-img

talika81

pencil-img

2233

ja, je blo res super ... nisem verjela, da bo prišla pošta tako hitro ...

clock-img

02.02.2010, 11:27

clock-img

september1

pencil-img

543

talika81 user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

maribor vedno bolj preseneča!

saturn javi, sem nestrpna.

db jst grem jutr v MB če imaš možnost da prideš ti bi se lahko spoznale, pa še bebo zravn pokličema če ne bo nog v luft tiščalauser posted image user posted image user posted image

clock-img

02.02.2010, 11:32

clock-img

talika81

pencil-img

2233

ja, res je, vedno bolj preseneča ... user posted image  user posted image  user posted image  super ...

clock-img

02.02.2010, 15:06

clock-img

beba75

pencil-img

623

talika user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image bravo za pošto pa je prišla prej kot si pričakovala, a ne?

Supeer!!!!!!!!!!!!

clock-img

02.02.2010, 15:09

clock-img

talika81

pencil-img

2233

ja, res je prej prišla. user posted image   user posted image  ko sem klicala v petek v MB, mi je sestra Marija rekla, da lahko pošto pričakujem v roku enega meseca. In si res nisem mislila, da bom že danes dobila pošto.
ko mi je sestra rekla, da sem nekaj dobila iz bolnice, sem ji takoj rekla, da naj odpre in mi naj prebere, kaj piše. čeprav sem nekako upala, da je to to, ker nisem nič drugega pričakovala iz bolnice trenutno.

tako da očitno bom tudi jaz kmalu v postopku.

a ste ve začele takoj jemat kake tablete, ko ste imela razgovor glede tega? al je trajalo še nekaj časa?

clock-img

02.02.2010, 16:11

clock-img

marta82

pencil-img

5534

Talika na razgovoru dobiš list z razpredelnico kdaj pričneš s tabletkami in potem z injekcijami (vse je odvisno od tvoje menstruacije - tam ti bo pisalo kateri dan začneš jemat).

clock-img

02.02.2010, 17:20

clock-img

september1

pencil-img

543

talika81 zdravnica ti bo dvakrat razložla tisti list in ko boš doma še enkrat ga pogledla boš vedla za kaj se gre. je pa kot ti je marta napisala vse odvisno kdaj boš dobila user posted image . jst sem jo naslednji dan po razgovoru in sem tud femoden pričela takoj jemat(5.ali 7.dan) skratka na listu vse piše. če pa še zmeraj ne boš kaj vedla pa nas vpraši oz. pokličeš v ambulatno in ti bojo z veseljem pomagale. no men je še G rekla edino da naj folno začnem jemat takoj(tifol ali elevit)

clock-img

02.02.2010, 17:23

clock-img

marta82

pencil-img

5534

Ja jaz ti tudi priporočam, da kar začneš z Elevitom.

clock-img

02.02.2010, 18:31

clock-img

saturn

pencil-img

39

Evo novičke še od mene,

zamrznjenček preživel odmrzovanje in je že pri meni:) Uffff, sem si oddahnila, najprej zjutraj, ko je bil endometrij ok, pol pa še popoldan, ko so opravili transfer.

Zdaj pa počivam in upam, da bo boljše kot prvič...

clock-img

02.02.2010, 19:43

clock-img

db

pencil-img

361

ne žal je maribor predaleč od ljubljane da bi dvakrat bla tam bom pa v četertek na uz,jz pa sem mislila da je še katera iz roza lista no sej nč hudega se bomo že enkrat spoznale

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem