writing-img

RE: Ambulanta MB

clock-img

16.03.2010, 10:29

clock-img

pikachu

pencil-img

487

zaljubljena23 res pol pa si mela srečo ali mi lahko poveš kako je bilo? je fejst bolelo?

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
22.02.2011 smo postali družina, saj sma v naročje dobila najin dolgo pričakovan zakladek

clock-img

16.03.2010, 11:00

clock-img

mateja_goljev

pencil-img

328

ojla punce, se vam pridružujem. 3.3 so naju dali na čakalno listo, danes sva dobila pošto, da imava razgovor 23.03, ravno na moj 30. rojstni dan!!!! user posted image user posted image user posted image
Sem tako vesela. Za nama so 4 neuspeli postopki v Ljubljani, tako da se tega zelo veseliva.

Zanima me kako poteka sedaj naprej, kaj bova na tem razgovoru sedaj opravila...

Hvala in LP.

clock-img

16.03.2010, 12:41

clock-img

daga79

pencil-img

163

latka... ne obupat naj te potolažim da sva midva čakala na vrsto celih 8 mesecev od datuma ko so naju dali na čakalno listo... in to kar se dogaja zdaj je super da ni več takih čakalnih dob...
midva sva hodila v ambulanto vsega skupaj 3 leta .....

prepusti se toku dogajanja in nič študirat kak to dolgo traja - delaj stvari, ki jih potem sigurno ne boš mogla ko boš noseča in še potem z novorojenčkom... jaz vem kaj vse bova pustila zadaj te vsaj 3 leta ( smučanja- to samo jaz user posted image ; moj motor bova prodala, potapljanje.... )ma kaj bomo že potem ko bo otročiček starejši spet podali v te vode ampak sej pravim lansko leto pa sva vse aktivnosti izkoristila v nulo ker sva vedela, da je najino mogoče zadnjo prosto leto in čas ko sva čakala je minil kot blisk.......

clock-img

16.03.2010, 13:29

clock-img

zaljubljena23

pencil-img

3286

NIč ne bo treba več...Se že tečka nakazuje...

Pikachu, jaz sem imela splošno anastezijo..:Sem spala..PO OP sem bila tudi kar hitro ok..So me sestre prav čudno gledale da že tako hitro hodim

23.4.2009, plusek...17.5.2009 si odšel med angelčke...
23.4.2010, plusek...17.12.2010 si prijokal na svet...
23.4.2012, plusek... 26.12.2012 PDP...

clock-img

16.03.2010, 15:23

clock-img

september1

pencil-img

543

IZVIRNO SPOROČILO: daga79

latka... ne obupat naj te potolažim da sva midva čakala na vrsto celih 8 mesecev od datuma ko so naju dali na čakalno listo... in to kar se dogaja zdaj je super da ni več takih čakalnih dob...

se podpišem in marsikatera bi se tudi.

clock-img

16.03.2010, 15:55

clock-img

mavrica77

pencil-img

23

To kar se letos dogaja v MB je pravi čudež ... Vse se dogaja s svetlobno hitrostjo ...
25. 1. 2010 naju je dr. Gavričeva na podlagi izvidov uvrstila na seznam za IVF/ ICSI ... 3.3. sva bila obveščena o tem, da sva na čakalni listi ... danes pa ... na veliko presenečenje, da imava 23.3. razgovor, ker v aprilu že začenava s postopkom. Jupi!!!
Tako da... Mateja Goljev... se ti pridružujem v borbi za user posted image
In en velik user posted image  za MB...

Lep pozdrav.

clock-img

16.03.2010, 16:40

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

16.03.2010, 17:12

clock-img

mavrica77

pencil-img

23

Registrirana, pozdravljena.

Huh, danes se že ves dan prepričujem, da je to kar se dogaja resnično ... Včeraj sem bila namreč v ambulanti, ker me je zanimalo, kdaj greva v postopek, pa me je sestra kratko odslovila: "Čez tri mesece boste na vrsti." Pa sem bila vesela njenega odgovora, ker se mi je zdelo kar hitro. No, zjutraj pa s poštarjem tale vesela novičkauser posted image user posted image user posted image

Po mojem mnenju za oba veljajo tiste napotnice, ki smo jih prvič prinesli na razgovor. Mislim, da imajo "rok trajanja" 1 leto:) Sicer imam pa jutri zjutraj tako namen poklicati sestro Marijo, da mi potrdi, če se sličajno ne motim.

Lp

clock-img

16.03.2010, 18:06

clock-img

marta82

pencil-img

5534

IZVIRNO SPOROČILO: september1

IZVIRNO SPOROČILO: daga79

se podpišem in marsikatera bi se tudi.

Tudi midva sva hodila v ambulanto 3 leta...za 4 postopke. Najin čakalni rekord je bil 13 mesecev.user posted image HB, da se je to spremenilo.

BE NICE!
I could be your boss someday.

clock-img

16.03.2010, 18:06

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

16.03.2010, 18:12

clock-img

marta82

pencil-img

5534

Aja pa vso srečo punce. Če imate kakšno vprašanje, z veseljem pomagam, če bom znala.user posted image

BE NICE!
I could be your boss someday.

clock-img

16.03.2010, 19:11

clock-img

zaljubljena23

pencil-img

3286

user posted image user posted image user posted image ooo punce, sem zelo vesela, da začnete s postopki...Bravo...

clock-img

16.03.2010, 19:55

clock-img

mavrica77

pencil-img

23

Marta82 in zaljubljena23 hvala ... Registrirana, jutri takoj, ko izvem, ti sporočim, kako je z napotnicami za v torek ...

Nočka vsem.

clock-img

16.03.2010, 21:14

clock-img

mala81

pencil-img

377

pikachu jaz imam jutri histeroskopijo brez narkoze, tak da ti poročam kako je bilo.ž

PA PA

clock-img

16.03.2010, 22:17

clock-img

pikachu

pencil-img

487

maka81 držim pesti, da bo vse ok! pa še user posted image user posted image user posted image za srečo!
Mi lahko še poveš kako dolgo si čakala da si prišla na vrsto? Pa kdaj so te klicali zjutraj ali popoldne, ker jaz v službi nesmem met telefona pri sebi!

22.02.2011 smo postali družina, saj sma v naročje dobila najin dolgo pričakovan zakladek

clock-img

17.03.2010, 07:21

clock-img

talika81

pencil-img

2233

Registrirana in mavrica, user posted image   user posted image   user posted image , super, da sta že dobili pošto. to pomeni, da če imata 23.3. razgovor, bosta nekje čez 2,5 meseca imele punkcijo.
jaz sem imela razgovor 19.2., pa imam predvideno punkcijo 21.4., tako da se bo tudi za vaju verjetno kmalu začelo vse skupaj.

glede napotnic pa je tako: če sta dali zase in za partnerja napotnico, ki še velja )ja, so veljavne 1 leto), potem ne potrebujeta novih napotnic. midva sva alni septembra prinesla v ambulanto novi napotnici in nisva rabla zdaj spet nosit.

jaz pa pridno papcam femoden. in presenetljivo, nimam nobenih velikih stranskih učinkov. razen kar imam, je to, da imam pogostejše glavobole. še dobro, da je tak. še slabe tri tedne jemljem, pol pa že injekcije. uh, bo hitro to minilo. user posted image

mala vso srečo danes pri histeroskopiji ... naj bo čimmanj boleče ... user posted image

14.1.2011 sva te prvič stisnila k sebi ... dobrodošla med nami, najina draga Brina. :-)

Zmagovalec ni tisti, ki je brez poraza, ampak tisti, ki po vsakem porazu vstane in nadaljuje!

clock-img

17.03.2010, 08:19

clock-img

zaljubljena23

pencil-img

3286

Mala, vso srečo danes...

Pikachu, mene so klicali nekje med 12 in 13 uro..

clock-img

17.03.2010, 08:42

clock-img

mavrica77

pencil-img

23

Talika81, glede napotnic imaš prav ... user posted image  Žal mi je nisem prej prebrala tvojega sporočila, ker bi si prihranila klicanje v MB ...
Registrirana, tako da, če želiš lahko na številki, ki je na obvestilu, lahko dobiš podatek do kdaj vama veljajo napotnici ...
Dva meseca do punkcije ... Superuser posted image  Ker sem že tako zeloooooooooooooo nestrpna ...

Lep dan ... mmm, že diši po pomladiuser posted image

clock-img

17.03.2010, 08:54

clock-img

talika81

pencil-img

2233

mavrica, boš videla, kako ti bo hitro minilo. kot bi rekel keks. najbolj važno pri vsem tem pa je, da se je končno začelo nekaj dogajati in da v MB ni več čakalnih vrst. user posted image

14.1.2011 sva te prvič stisnila k sebi ... dobrodošla med nami, najina draga Brina. :-)

Zmagovalec ni tisti, ki je brez poraza, ampak tisti, ki po vsakem porazu vstane in nadaljuje!

clock-img

17.03.2010, 09:27

clock-img

pikachu

pencil-img

487

zaljubljeba23 kateri dan pa so te klicali?

clock-img

17.03.2010, 10:19

clock-img

september1

pencil-img

543

napotnice, veljajo nove v primeru če so stare potekle. tako da,če niste ziher vam predlagam da preverite v MB. boljš preverit kot pa imet neveljavno napotnico.

registrirana in mavrica user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za pošto. sem ful vesela ker sta vidve veseliuser posted image user posted image user posted image ta dva meseca bosta na 1,2,3, minila.

talika upam da niso prehudi in boš lahko zdržala do konca. držim pesti.jst nisem imela nobenih stanskih učinkov.nikol.no 4 dan po ET ko se mi je čokolada zaustavla.user posted image user posted image user posted image

mala vso srečo!

lep sončen dan vsem skupaj.

clock-img

17.03.2010, 11:43

clock-img

baby1978

pencil-img

479

Hello, tudi jaz veselo papam tabletke, Femoden. Imam stranske učinke- povečan apetit- moj dragi je rekel, da se že navajam...:)
Drugače pa - talika če imaš glavobol- črtaj sladkorje iz svojega jedilnika, boš videla, čudeži se dogajajo.
Še malo......

clock-img

17.03.2010, 12:34

clock-img

zaljubljena23

pencil-img

3286

pikachu, jaz sem klicala v ponedeljek, da sem dobila M, v četrtek pa so me klicali...če greš na histeroskopijo s splošno anastezijo kličejno ob četrtkih, OP pa se dela samo 1x na teden...Takrat je bilo v torek

clock-img

17.03.2010, 13:08

clock-img

talika81

pencil-img

2233

baby, po moje sem mela glavobole zato, ker pač nisem več navajena jest tabletk. ker ko sem jedla klomifen, sem tudi imela na začetku jemanja malo več glavobolov, potem pa se je stanje umirilo.

glede sladkorja pa je tako, da imam tega minimalno na jedilniku - čaj in kava nesladkana, sladkarij ne jem, itd.

a res? jaz jem kot ponavadi. mogoče je eidno to, da sem malo bolj napihjena in da sem malo bolj žejna, tako da še več tekočine spijem kot prej. in pol non stop hodim na WC. user posted image

ja, še malo ...

clock-img

17.03.2010, 16:09

clock-img

mavrica77

pencil-img

23

Talika in september pa tudi ostale punce ... hvala za prijazne in vzpodbudne besede ... Res mi je fajn, da lahko tukaj malce poklepetam z vami, saj imate veliko koristnih nasvetov in informacij ... pa tudi razumete, kako se počutim v teh dneh, ko čakam na začetek postopka ... Držite se in vso srečo user posted image  na poti do user posted image user posted image .

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem