writing-img

RE: Ambulanta MB

clock-img

23.12.2008, 13:47

clock-img

talika81

pencil-img

2233

ooo, eva ana, kako ti jaz to zavidam ... jaz pa ždim tule v tej sivi in zamegljeni lj ... user posted image   user posted image   user posted image

ko bom prišla domov, pa itak ne bo več sonca ...

14.1.2011 sva te prvič stisnila k sebi ... dobrodošla med nami, najina draga Brina. :-)

Zmagovalec ni tisti, ki je brez poraza, ampak tisti, ki po vsakem porazu vstane in nadaljuje!

clock-img

23.12.2008, 20:06

clock-img

beba75

pencil-img

623

Punce moje hvala vam za stiskanje pesti in navijanje ampak to leto pač ni mojeuser posted image . Moja user posted image je danes prišlauser posted image user posted image , naslednji mesec spet štartam z 3IUI-jem.

talika81  močno res močno upam in držim pesti zate, daj bodi vsaj ti naša letošnjauser posted image . Ja eni pa bi res skoraj lahko ratalo, a ne?

clock-img

23.12.2008, 20:14

clock-img

bambi75

pencil-img

763

Zarja še tukaj user posted image .

Beba75  žal mi je tudi zate user posted image .

Ma face ste punce. Sem se parav nasmejala user posted image . Saj ne bom nikamor pobegnila, sam se mi je pač zdelo,da ne  spadam  več zraven, ker je to ambulanta MB.

clock-img

23.12.2008, 23:18

clock-img

miklarom

pencil-img

3654

zarja1- joj, kak mi je žal zate en velikuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ti pošiljam, mi je res hudo mam k'r silzne očkeuser posted image .
saj bo, samo ne obupaj, naslednjič bo pa full velik ++++++++

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

clock-img

23.12.2008, 23:21

clock-img

miklarom

pencil-img

3654

beba75- tudi zate en velikuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
talika81- upam, da vsaj tebi uspe, in potem gremo vse za tabo, pokaži nam pravo pot do našihuser posted image

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

clock-img

23.12.2008, 23:25

clock-img

miklarom

pencil-img

3654

bambi75- haloooooooo, pa kaj potem , če je to ambulanta MB,si pa na istih poteh kot me vse, in vsekakor spadaš zraven. naj ti dam en fullll velik user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , ker te mam rada, ti si zdaj naša in boš tudi ostala. lahko se nam pridružiš na user posted image v januarju, se bomo zmenle.

clock-img

24.12.2008, 07:06

clock-img

talika81

pencil-img

2233

beba75, user posted image   in user posted image   samo zate ... boš videla, naslednjič bo res en velik plus ...

bambi75, kljub temu, da boš v drugi ambulanti, boš še vedno naša. ker tak ko je rekla miklarom, boš na istem kot pa me in glede tega pa ni bnobene razlike.

punce, upam, da bo res kaj iz tega ... še vedno nimam nobenih znakov ne za user posted image  ne za user posted image  ... tako da bomo res videli, kaj se bo zgodilo ...

14.1.2011 sva te prvič stisnila k sebi ... dobrodošla med nami, najina draga Brina. :-)

Zmagovalec ni tisti, ki je brez poraza, ampak tisti, ki po vsakem porazu vstane in nadaljuje!

clock-img

24.12.2008, 09:16

clock-img

talika81

pencil-img

2233

PUNCE MOJE!
Bodite med prazniki v toplem zavetju doma, naj bo vaša jelka lepo okrašena in pod njimi polno lepih daril.

S TOPLINO BOŽIČ NAJ VAS GREJE,
NAJ VEZ MED VAMI UTRDI!
A NOVO LETO NAJ ZASEJE,
KAR VAŠE SI SRCE ŽELI.
LJUBEZEN, ZDRAVJE IN OBILJE
BOGATO NAJ VAM OBRODI,
A VSE ZAČRTANE CILJE
V USPEH USODA SPREMENI!

LEP, BLAGOSLOVLJEN BOŽIČ TER SREČNO NOVO LETO 2009!

clock-img

24.12.2008, 10:39

clock-img

tassi1

pencil-img

1061

Babe žabe: tiste, ki ste v postopkih imele femoden tabletke: ali ste dobile user posted image  v tistem času(5 dni), ko jih niste jemale? me že mal skrbi, sem videti vse stranske učinke pokasirala, zraven pa še user posted image  nisem dobila, danes zvečer moram pa že vzeti prvo tabletko iz naslednje škatle!
Eh, sami problemi,..user posted image user posted image user posted image
Zarja1- dej lulaj še enkrat, prosim user posted image  ti pošiljam enga virtualnega user posted image  za pogum!!

Beba- tebi tudi user posted image
talika- naj ti božiček prinese najlepše darilo user posted image user posted image

Vsem, ki vas nisem omenila(me daje že skleroza user posted image user posted image ) pa želim en lep dan in da vam vsem božiček prinese tisto kar si sami najbolj želite!

Sem jezna, mi je šefica glih kar povedala, da moram drug teden še delatuser posted image user posted image , pa take fajn plane sem imela,..grgrgrgrg user posted image user posted image user posted image

clock-img

24.12.2008, 13:58

clock-img

pikovit

pencil-img

6385

Punce moje lepo praznujte danes.Želim vam lep,vesel in mirn Božič.

clock-img

24.12.2008, 14:19

clock-img

zarja1

pencil-img

6923

no, dolžna sem vam celo štorjo.....

včeraj test nepravilno narediva..piše odčitaj po 10 minutah, jaz furijauser posted image takoj po minuti aha ena črtica naj gre vse lepo v k***c.user posted image
Pa ajde jemljem jaz kao do krvnega še dalje zdravila..itak vem kaj bo.
Zvečer pod tuš, menjava vložka, na wc poln koš....nesem smeti in ven pade ta listič čudežni...in pol ja glej rahla druga črtica..... Eh to je že neveljavno....preštofirim vse objavljene teste na RR in moj je skor tak kot tile srečni tu gori....Grem celo tak daleč, da ven potegnem fotoaparat in delam povečave...čist odklopljena...user posted image Eh sam saj piše po preteku tistega časa se lahko spremeni.

Ponoči živčna vojna...skoz sanje, da sem noseča...
in dans vsi v pisarni ob rezultatu, da smo noseči v jok in objem vsem sestram, zdravnici ki mi je delala ET...še Vlaisavljevič se je čist raznežil......

Ker je test prehitro zarad praznikov, ga bomo izmerili še 29/12.....in pupe jaz sploh ne morem verjet....
moj je pa itak že ves dan cmizdrav.......user posted image user posted image user posted image

RADA VAS MAM MUČO FEJST!!!!!!!!!

Horny Teddy

clock-img

24.12.2008, 14:24

clock-img

pikovit

pencil-img

6385

Zarči joj ti moje bitjeceuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

24.12.2008, 15:34

clock-img

eva Ana

pencil-img

439

Punce moje jaz mam +++++!!!!

clock-img

24.12.2008, 16:53

clock-img

zarja1

pencil-img

6923

čestitke EvaAna!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

clock-img

24.12.2008, 16:54

clock-img

zarja1

pencil-img

6923

IZVIRNO SPOROČILO: pikovit

Zarči joj ti moje bitjeceuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

draga še zdaj se cela tresem...ne morem verjet..,,......Božiček obstaja!!!!!!! In mi smo noseči!!!!!!!!!!!!!!!!

Horny Teddy

clock-img

24.12.2008, 17:00

clock-img

eva Ana

pencil-img

439

zarja hvala, vidim  da obe rasturava!!!

clock-img

24.12.2008, 22:12

clock-img

miklarom

pencil-img

3654

zarja1 in eva Ana - obema čestitkeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image in lepouser posted image vama želim. joj saj kar ne morem verjet,da smo končno dobile prveuser posted image , zdaj pa hitro za vama v letu 2009, pa prihajamo me vse ostgaleuser posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

24.12.2008, 22:26

clock-img

miklarom

pencil-img

3654

drage moje babike, za vse vas, ki se skupaj borimo za tako majhno bitjece kot jeuser posted image , vam sedaj voščim Vesel BOŽIČ in naj nam vsem skupaj prinese veliko lepega, najbolj pa naj se zvezdica naše sreče s polnimi in svetlečimi žarki nas dotakne z neba in nam prinese to kar si že dolgo želimo.

Večer božiča je tu,
            v duši želim ti veliko miru,
            ljubezen v srcu, na ustnicah nasmeh
           in iskrico sreče v tvojiih očeh.

Božični večer naj v smeh te popelje,
veliko daril pod smreko pripelje,
v topel ti domek veselje prinesel.

VESEL  BOŽIČ!!!

< Sporočilo je popravil miklarom -- 24.12.2008 22:28:22 >

clock-img

24.12.2008, 23:27

clock-img

oktavija

pencil-img

1583

Drage moje! Ob prihajajočih praznikih, vam želim veliko zdravja, sreče, veselja in mir v duši in družini! V prihajajočem letu pa vse najboljše!

< Sporočilo je popravil oktavija -- 24.12.2008 23:28:18 >

Tukaj lahko glasujete za našo princesko: http://www.maminajdi.si/index.php?option=com_joomgallery&func=detail&id=420&Itemid=220

clock-img

25.12.2008, 09:17

clock-img

metir

pencil-img

95

vesel božičuser posted image

clock-img

25.12.2008, 13:58

clock-img

beba75

pencil-img

623

zarja in eva ana ČESTITAM!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Vsem ostalim pa lepe božične praznike!  

clock-img

25.12.2008, 15:49

clock-img

tassi1

pencil-img

1061

sej sem čutla na vodi, da je naša Zarja1  srečka nosečkaaaa-  jejejjejejejej  user posted image user posted image user posted image  ej bejba, a sem ti rekla, da ponovi lulanjeuser posted image user posted image user posted image

pa še evaana-    user posted image user posted image user posted image    sej ne morjem verjet, da imamo  kar dve nosečki  naenkrat user posted image user posted image

Vsem pa želim lep ,prelep božič in se še tipkamo! user posted image user posted image user posted image

pr nas pa sneži, jupi user posted image user posted image user posted image

clock-img

27.12.2008, 09:07

clock-img

beba75

pencil-img

623

Lep pozdrav iz MB kjer takooooo lepo snežiuser posted image . Jupi pa le bomo imeli sneg!user posted image

Ne boste verjele, komaj čakam da grem danes pop. delat; so me ti prazniki prav izmučili (samo basanje hrana, čokolada...). Se grem malo spočit v službo (kar mi verjetno ne bo ratalo, bo treba kar fejst delat). Sploh nisem več navajena da lahko lenarim.

Vsem ostalim pa lep bel konec tedna, mejte se radi in veliko user posted image .

clock-img

27.12.2008, 09:15

clock-img

db

pencil-img

361

z zamudo ampak iz srca vesel praznike,ki naj bodo čimbolj plodni in veseli ter pozitivni user posted image . čestitke srečkim user posted image , me pa bomo zavami priplavale. Drugače pa imam ful gužvo v službi pa šola in je že konec tedna meseca

veselo  in v polno user posted image  še to letouser posted image user posted image

clock-img

27.12.2008, 15:10

clock-img

miklarom

pencil-img

3654

talika81 - kaj je zdaj s tabo a si že lulala na palčko. daj sporoči kako je. navijamuser posted image user posted image user posted image user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem