writing-img

RE: Ambulanta MB

clock-img

21.08.2009, 11:41

clock-img

september1

pencil-img

543

meni za user posted image ustreza v sredo ali petek.

clock-img

21.08.2009, 12:07

clock-img

talika81

pencil-img

2233

ja, za kofiš se že nekaj časa menimo in upam, da nam zdaj pa končno uspe se dobit...

meni bi bolj ustrezal petek.

14.1.2011 sva te prvič stisnila k sebi ... dobrodošla med nami, najina draga Brina. :-)

Zmagovalec ni tisti, ki je brez poraza, ampak tisti, ki po vsakem porazu vstane in nadaljuje!

clock-img

21.08.2009, 17:32

clock-img

db

pencil-img

361

men paše 27 tega meseca

clock-img

22.08.2009, 21:10

clock-img

marta82

pencil-img

5534

IZVIRNO SPOROČILO: talika81

metuljci, genetski posvet je mislim da samo takrat, če imaš 3 SS zapored.

Ni nujno. Midva sva imela gentski posvet po 5 neuspetih transferjih (nikoli pa nisem splavila). Ampak ker niso našli drugega vzroka, da se zarodek ne vgnezdi, so preverili še ta del.

clock-img

24.08.2009, 09:13

clock-img

metuljci

pencil-img

212

joj upam, da mi ne bo treba tolkokrat it skozi to user posted image

marta82, so kaj ugotovili pri tebi zakaj ne pride do vgnezditve?

clock-img

24.08.2009, 09:34

clock-img

talika81

pencil-img

2233

metuljci, ne zdaj slabo mislit. bodi optimistična do konca in ne razmiščjat o teh stvareh preden se sploh zgodijo.

misli na to, da se tebi to ne bo zgodilo.

in drugače punce, kako ste mi kaj? kako ste se imele med vikendom?

14.1.2011 sva te prvič stisnila k sebi ... dobrodošla med nami, najina draga Brina. :-)

Zmagovalec ni tisti, ki je brez poraza, ampak tisti, ki po vsakem porazu vstane in nadaljuje!

clock-img

24.08.2009, 11:10

clock-img

lastovka79

pencil-img

30

Živjo soborke,

vikend superduper - samo kratek.
Edino ne vem, ali me po teh femoden tabletkah tulk matra - non stop mi je slabo, bruham, ne vem, kaj je touser posted image  Čakam pa že naslednji petek, ko začnem s špikami - postopek se bo začel user posted image
Čim krajši ponedeljek vam želim.
Bodite fejst

Vrata, za katerimi se skriva dobro, je težko odpreti;
vrata, za katerimi se skriva zlo, je težko zapreti.

clock-img

24.08.2009, 14:55

clock-img

metuljci

pencil-img

212

talika saj probam bit optimist do konca, samo včasih me presenetijo tisti negativni trenutki - današnji je že mimo user posted image

clock-img

24.08.2009, 16:06

clock-img

db

pencil-img

361

oj a gre katera v četrtek v mb oziroma je v neplodni ambulanti tam po 12 uri

clock-img

24.08.2009, 23:38

clock-img

biba77

pencil-img

3943

Ojla,

samo, da vas pozdravim. Nekaj časa me ni bilo, ker smo uživali v toplih krajih.

Za vse čakajoče v Mb: mi smo bili dani na listo 4.1. letos in smo dobili vabilo za razgovor.user posted image

Se kdaj drugič še javim, zdaj moram spat. Mi budilka zvoni ob 5:00user posted image

Noč, noč...

clock-img

25.08.2009, 07:19

clock-img

talika81

pencil-img

2233

biba77, super za vaju. user posted image   user posted image   user posted image   user posted image

kot zgleda, bomo mele naslednje leto polno user posted image . user posted image   user posted image   user posted image

clock-img

25.08.2009, 13:42

clock-img

marta82

pencil-img

5534

IZVIRNO SPOROČILO: metuljci

joj upam, da mi ne bo treba tolkokrat it skozi to user posted image

marta82, so kaj ugotovili pri tebi zakaj ne pride do vgnezditve?

Je potem šestič uspelo.user posted image Imava malega navihanca. Meni so pred zadnjim postopkom ICSI naredili histeroskopijo in odstranili majhno pregrado, vendar pravijo, da to ni bila ovira pri vgnezditvi. Je pa potem takoj naslednjič uspelo, tako da mogoče je bilo pa vseeno to "krivo". Saj zdaj sploh ni več važno... Punce vso srečo!

clock-img

25.08.2009, 13:47

clock-img

metuljci

pencil-img

212

no super. take zgodbe rada slišim, ker mi dajo še dodatno upanje. zato sem pa jaz rajši šla na odstranitev pregrade pred postopki, čeprav mi baje nebi bilo treba. ampak sigurno je pač sigurno.

clock-img

25.08.2009, 14:54

clock-img

talika81

pencil-img

2233

ja, jaz tudi rada slišim take zgodbe, ker nam vsem daje upanje, da bo tudi nam enkrat uspelo in da bomo tudi me zibale svoje user posted image .

clock-img

25.08.2009, 18:03

clock-img

september1

pencil-img

543

lastovka79 men po femodenu ni še nič slabo.sicer jih jemljem šele5 dni. ti velja ko si že pr injekcijah. kako dolgo si pa jemala femoden?

beba75 kako pa tebi gre? si že začela s terapijo?

biba77 user posted image user posted image user posted image super za pošto.držim pesti da vama uspe.

clock-img

26.08.2009, 08:19

clock-img

beba75

pencil-img

623

Evo mene. Imam kar gužvo, pa moja muca je spet postarem in je pravi mali vragec. Če je ne "zlajham" dop. on pop. ponoči ni mira. Zgleda da še more nadoknat za nazaj ko ni mogla nič noret. Sem pa full vesela da je zdrava, pa naj nori in mi dela preglavice!

september jaz zdaj čakam mojo M, ki bi po tabl. za sprožitev prišla naj po njihovih izračunih jutri. No saj ni problema tudi če pride kak dan kasneje. Potem pa začnem z Femodenom in po navodilih dalje.

marta82 hvala za zgodbo! To nam da dodatno upanje na uspeh.

biba77 ja super da si že dobila pošto! Zdaj pa nas bo letos res veliko ki bomo user posted image .

talika  tebi bo pa tako zdaj ratalo, da sploh ne boš rabila v posopek

< Sporočilo je popravil beba75 -- 26.8.2009 8:23:43 >

clock-img

26.08.2009, 11:06

clock-img

metuljci

pencil-img

212

jaz sem femoden tudi slabo prenašala, zato sem prosila za druge tabletke. inekcije so pa tudi čedalje slabše za prenašat. le kaj me še čaka?user posted image

clock-img

26.08.2009, 11:11

clock-img

talika81

pencil-img

2233

bejbe, upam, da le ne bo tako hudo pri vas zaradi jemanja femodena.
ko bo pa najbolj hudo, pa pomislite na to, da to počnete zato, da bi čimprej lahko pestovale svoje user posted image .

(p.s. zdaj sem pametna, ampak ko bom pa jaz na tem mestu, kot ste ve, pa bom mogoče še bolj jamrala, kot pa veuser posted image   user posted image )

clock-img

26.08.2009, 11:13

clock-img

metuljci

pencil-img

212

ja saj za rezultat bomo stisnile zobe, samo da bo rezultat

clock-img

26.08.2009, 11:39

clock-img

talika81

pencil-img

2233

metuljci, seveda da bo rezultat in to user posted image  ... en velik user posted image  ...  samo to moraš mislit in nič drugega. 

clock-img

26.08.2009, 11:41

clock-img

metuljci

pencil-img

212

tako je!!! user posted image in čimveč takih rezultatovuser posted image

clock-img

26.08.2009, 11:53

clock-img

miklarom

pencil-img

3654

evo da vam povem, da sem tud jaz slabo prenašala femoden, tudi sem imela slabosti, utrujenost, zaspanost, pa še alergijo sem po njih fasala, sem bla po licu kot bi me koprive nasekaleuser posted image , ampak kot je že rekloa Talika , vse preneseš in prestaneš ko potem zagledaš velik +user posted image  in veš da b oš kmalu pestovala v naročju lepo malo štručko. Ekola jaz sem vse prestala in prenesla in nisem zastonj saj je tukaj rezultat, in smo že na polovici 20.tednov.

drage moje za vsako posebej držim pesti in navijamuser posted image user posted image  da vam vsem uspe in da boste drugo leto skupaj z user posted image  čvekale na kavici, jaz se vam bom pa pridružilauser posted image

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

clock-img

27.08.2009, 10:02

clock-img

biba77

pencil-img

3943

Punce, zakaj pa se jemlje Femoden?
Mi2 imava razgovor v ponedeljek. Je še katera takrat tam? Sicer pa je v pismu napisano, da bi naj postopek bil v sept. oz. okt.user posted image

clock-img

27.08.2009, 10:30

clock-img

marta82

pencil-img

5534

Femoden se jemlje zato, da uravnajo ciklus - v bistvu da dobijo skupino, ki hkrati začne z Difereline in Gonalom in ima zato hkrati UZ-je.

clock-img

27.08.2009, 10:35

clock-img

biba77

pencil-img

3943

Hvala.user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem