writing-img

RE: kamp Veli Jože - Savudrija

clock-img

07.04.2009, 11:40

clock-img

kati79

pencil-img

8

lumpa6, mi se tud ne sončimo....pa itak smo na plaži samo zjutraj in popoldne, ko so "normalne" razmere. men je pa glih zarad otrok plaža tle smotana mogoče ko bosta večja in ne bojo skale za nas tko nevarne.
no sej, mislim da je vsesplošno znano da ta kamp nima dobre plaže no, pa brez zamere.....mogoče bomo še sosedi kdaj user posted image .

clock-img

07.04.2009, 12:27

clock-img

andreja32

pencil-img

543

user posted image

Jaz sem upala, da je vsaj košček plaže vsaj približno podoben tejle na sliki,....pa se ne sončimo čez dan-oz. sploh nikoli, smo v senci, ampak nam je pa prijetno če lahko brisačo flikneš na tla se malo uležeš, gledaš otroke pri igri....pa npr. tukaj na tejle plaži na sliki ni bila nikoli gužva, bolj prazna ko polna.ma saj se bomo navadili, čeprav so otroci najhujši....Nik je celo izjavil, da rajši z očkom celo poletje hodi delat, kot pa da gre semuser posted image ...

clock-img

07.04.2009, 13:40

clock-img

lumpa6

pencil-img

2904

pr nas so glih otroc tisti k sem silijo, imajo ogromno družbe, malo so pri enih malo pri drugih, gredo v vodo, pri modri hiši se da tut vležt, nižje dol so pa tut kamenčki, tko da se najde kotiček ki ti je pisan na kožo, naš žiga je pa čisto zadovoljen tu pri 1 stopnicah na miukici se malo igra malo čofota pa je super

clock-img

07.04.2009, 13:46

clock-img

kati79

pencil-img

8

andreja32, kje je pa to slikan? lepo je.
mi smo zdej že tok velki, da bomo vsi 4 s kolesi šli lah na plažo kamorkoli dlje.
lan je blo mal težje, k je bil tamau lah sam v vozičku, edin če sm ga jst z rolerji porivala, da bi šli pa z avtom nam pa ni. 

clock-img

07.04.2009, 14:14

clock-img

andreja32

pencil-img

543

kati79,...to je kamp Lanterna....meni zakon, samo cene so ubitačne, pa še pavšalistov ,,baje,, ne bodo več sprejemaliuser posted image ...upam , da se premislijo..

pa saj jaz tudi računam na to, ko bomo enkrat tam, pa bo družba ,...da otroke še domov ne bomo več spraviliuser posted image ..V glavnem letos gremo sem in se pustimo presenetiti...je pa res da razen zadnja 3 leta nismo nikoli dopustovali v Istri , ampak v južni dalmaciji.....pa smo res mal razvajeniuser posted image

clock-img

07.04.2009, 14:22

clock-img

kati79

pencil-img

8

lanterna ma res cene od 3000 dalje, to je pa res tu mač!
nam tud zato paše umag, ker maš ful za špancir, ne rabš nič avta.

clock-img

07.04.2009, 18:49

clock-img

Svet

pencil-img

326

lumpa, hvala, k ste moji popravl, kokrkol že! Res! Itak je v campih tko, da okol drugih prkol loh mirno skačeš, sploh, če nardiš kej dobrega, itak!

Men je plaža v Jožetu tud adijo, je pa res, da smo se navadl it dol, se skopat, pridt k prikolici in ker je plaža res čist bliz prkol, ni nbene panike.

Mi jo drug let zagotovo ruknemo v Jožeta in prou zares bomo mel tako, k bo daljša kt 5m. Nas bo kmal ful:)

Men je Veli Jože zakon, k je vse tko na izi, k ni nbenih kontrol...to je pr men prevladal.

Itak pa vsak po svoje...hvala bogu, da se najde kotiček, kjer vsi uživamouser posted image user posted image , vsak zase pač.

In res je ena taka plaža kt na uni slikci...pri Modri hiši, mal iz kempa...5 min hoje. ampak polet so tam otroc iz kolonij in men ni, maja je pa pravljica tam...

Uh...to poletje bom trpela, ker ma nau dol. Res!

clock-img

08.04.2009, 09:21

clock-img

lumpa6

pencil-img

2904

saj sva bili na plaži celo z vozički pa še vlegli sva se pa sva imeli dovolj prostora, je pa res da tam ni veliko takih ki bi dol na plaži dalj časa se zadrežvali

< Sporočilo je popravil lumpa6 -- 8.4.2009 9:23:30 >

clock-img

09.04.2009, 08:25

clock-img

lumpa6

pencil-img

2904

oj

samo še malo nas loči od dneva d, jupiuser posted image user posted image , že vidim kako lepo se bomo imeliuser posted image user posted image , pa žar bo delu 100 na uro

clock-img

09.04.2009, 14:28

clock-img

Nea_teja_

pencil-img

1860

A ti misliš soboto ,ko bomo garali al prvi maj ko se bomo drugim smejali

clock-img

09.04.2009, 21:25

clock-img

lumpa6

pencil-img

2904

za 1 ga

clock-img

10.04.2009, 08:25

clock-img

Svet

pencil-img

326

jutro!

trud se splača....k je za 3 mesece uživancije...

clock-img

10.04.2009, 11:33

clock-img

lumpa6

pencil-img

2904

ja prau res, 3 mesece bomo uživaluser posted image user posted image

clock-img

12.04.2009, 09:12

clock-img

Svet

pencil-img

326

mi pa 3 mesece doma letos, drugo leto pa na morčituuser posted image user posted image

dober tek---velikonočni zajtrk je za namiuser posted image

clock-img

12.04.2009, 12:56

clock-img

lumpa6

pencil-img

2904

oj

mi bomo pa mal kasnej jedl, sta mož in žiga še v komi, ko vstaneta se najemo pol pa bomo vidluser posted image user posted image

clock-img

12.04.2009, 12:57

clock-img

Nea_teja_

pencil-img

1860

Evo naše že vse stojijo sam še korit je za zrihtat pa štrom in to je to.Lumpa ti pa tud  še malo finiša smo se kr nadelali ampak smo se imeli fajnuser posted image

clock-img

12.04.2009, 18:20

clock-img

lumpa6

pencil-img

2904

ja prou lušno jih je vidt, kok so lepe, pa rožice posajene, pospravljeno listje, veje odstranjene, skratka čudovite souser posted image user posted image

clock-img

12.04.2009, 20:35

clock-img

andreja32

pencil-img

543

čao bejbeuser posted image

Mi smo se sedaj odločili in bomo prikolico prestavili v kamp Sirene....danes smo bili tam in plačali rezervacijo.

Imejte se lepo in naužite se sončka in morja.

lp

clock-img

12.04.2009, 21:17

clock-img

lumpa6

pencil-img

2904

joj škoda sem se že veselila da vas končno spoznam in da bo imeu žiga družbo vrstniceuser posted image user posted image user posted image

clock-img

12.04.2009, 21:33

clock-img

lumpa6

pencil-img

2904

če ni skrivnost kok pa je tam poušaluser posted image

clock-img

13.04.2009, 10:39

clock-img

andreja32

pencil-img

543

Lumpa, z veseljem bi te spoznalauser posted image user posted image user posted image ..... pavšal je pa 1800eur.

clock-img

13.04.2009, 12:55

clock-img

lumpa6

pencil-img

2904

pol ni tok veliko, samo po slikah je pa dost podoba plaža, katero cono ste pa vzeluser posted image

clock-img

13.04.2009, 13:01

clock-img

lumpa6

pencil-img

2904

ja pol se pa za en piknik zmenmouser posted image

clock-img

13.04.2009, 13:37

clock-img

andreja32

pencil-img

543

Lumpa, vzeli smo parcele A, niso direktno pri morju,ker imajo tam letos rezervirano za camperje,...plaža je betonska, nekaj je skalnate ter nekaj peščene.Malo še premišljujemo, da bi si kupili  en čoln za raziskovanje...

piknikuser posted image ....z veseljem, samo da se ustalimo, ker zdaj se nam bo pa že kar mudilo,...vso robo zvozit pa postavljat....

lp grem jest, ...moj zunaj peče čevape...otvoritev sezoneuser posted image

clock-img

13.04.2009, 13:56

clock-img

lumpa6

pencil-img

2904

ok pol smo zmenjeni, enkrat en vikend, pol , se slišimo in se zmenimo za piknik, tel ti bom dala na zs, kdaj pa greste postavljati, kdaj bote prikolo vn vlekl, če v soboto se lahko vsaj pozdravimouser posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem