majica, uživite na morju...
smo bli tri dni, pa več nismo zdržal...ana je premejhna, preveč piha in premrzla voda...
Mi smo tud uživali še zadnje dneve na morčku čeprov smo skozi v pripravljenosti kdaj bo treba leteti.Sem bila pa čisto zbita k smo prišli domov se mi zdi da sem se šele doma malo spočila.No upam da nam uspe še naslednji vikend iti dol predno grem v Rim.
Neja, al boš kr na morju rodila:)))))))))))
Srečno
Ja najbolj
sej sem tko skoz v pripravljenosti.
Neja, noro!!!
Uživajte!
Pa da te ne prehiti:)=))
Ma nič hudga da bi me vsaj sej Izola je bliz Postojna pa tud ni tok daleč ga bom pa mal nazaj potlačla
da bo počaku vsaj do Postojne.
ima katera gsm od ljubice??? nujno!!!!
jz ne...
sem mela pa mejl, pa ga nimam več..mogoče ga ma kera druga
Joj...ne morm vrjet kaj se grejo:((((
neatea ste bili spodaj?
gregica poklici ozir. pisi ko beres forum
ja zdej bova pa res hodila vsak ali pa vsaj vsak drug vikend dol banda pokvarjena sem poslala mail v zagreb kdo odgovarja za škodo ki je narejena v kampu med zimo če jim že plačaš 300€ zimovanja in rezervacije čakam odgovor
nas je tud kar strah, kaj se bo...
sporoci, kaj ti bodo odgovorili. kaj so ti pa na recepciji rekli? je kdo spodaj sploh zdaj?
Evo odgovor na moj mail.
Poštovana !
Na vaš upit o uvjetima zimovanja kamp prikolice u kampu Veli Jože odgovaramo kako slijedi:
- Više godina dozvoljavamo 2 načina zimovanja prikolica u kampu a) na parceli i b) na ograđenom depou kod recepcije
- niti u jednom obliku ostavljanja prikolice u kampu ne odgovaramo za eventualne štete, ali se trudimo da ih ne bude.
- ukoliko smatrate da možete sigurnije zaštititi svoju imovinu (prevozom kući ili na privatni manji depo), slobodno to učinite. - nastojimo sugerirati da se prikolicu na parceli zaštiti omotačima i konopcima, jer tada je manji rizik od provale i oštećivanja. - do kraja mjeseca oktobra radimo i subotama od 8- 13 h Cijena zimovanja na parceli je 300 EUR s rezervacijom Cijena zimovanja na depou je 200 Eur s rezervacijom. Lijep pozdrav Upravitelj kampa: Ivan Papac, dipl.ped.
Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.
Klikni in izberi svoj darilni paket!