IZVIRNO SPOROČILO: haloze
mojcažiga, nisem rekla, da bom takoj letela k ravnatelju, ampak če bo treba. Sicer pa sem se že malo ohladila od prejle, ko je ta mali prišo iz šole. Prej pa sem bla jezna ko hudič.
Ja, nič hudega tudi če bi šla, kar se mene tiče. Ampak vem, da najraje pa takih nimajo, ki za vsako figo letijo ravnatelju, ker takih staršev je kar precej. Zato pa je nekako tako, da najprej poskusiš urediti z učiteljem, nato z razrednikom in šele nato se pride do ravnatelja.
Je pa tudi druga stran, ki je v prejšnjem postu nisem omenila in to je, da običajno s tako potezo (ne bom naročila, plačala,.....) najslabšo potegnejo prav otroci, ki hitro postanejo tarča posmeha in to tudi nekateri učitelji izkoriščajo. Čeprav moram omeniti, da je takih izredno malo, so pa. Večina pa jih je še zmeraj takih, ki dejansko poskušajo malo začiniti pouk. No, to velja predvsem za razredno stopnjo. Kasneje, sploh pa v srednji šoli, pa je že večini malo mar koliko stropkov ste imeli z obveznim seznamom in radi predpisujejo stvari za kar tako.
Ampak proti vetru lulati ne fajn.
lp, Mojca