IZVIRNO SPOROČILO: blackcoffee
toda moja predstava je zaenkrat taka, da če je že spremljevalec ob meni, da bo občasno pogledal med moje noge in tudi sama si želim imeti ogledalo pri sebi, da bom spremljala dogajanje - a vas to ne zanima????????
Moj mož malo slabše prenaša pogled na kri in take zadeve, zato ni imel ravno namena buljiti v center dogajanja. Prvič je šel pokukat, pa ni bil navdušen

. Drugič ga je pa presenetilo, ker ko je stopil v porodno, mali toliko da mu ni rekel dober dan, ker je bil že napol zunaj (seveda sem bila obrnjena z mednožjem proti vratom). Tako da je bil potem malo zelen (mož, ne otrok).
Tole z ogledalom je pa tudi moja želja. Mislim, dvakrat sem rodila in vsak kekec, ki je imel pet sekund časa, me je lahko prečekiral, jaz nisem pa nič videla

. No, pri drugem otroku sem vsaj popkovino sama prerezala (možu se tudi to prvič ni usedlo v srce in mi je z veseljem prepustil škarje). Tako da bom naslednjič, če bo še kdaj, imela s sabo ogledalo in se bom poskusila dogovoriti, da mi kaj pokažejo (seveda pod pogojem, da bo šlo vse gladko in da zadeva ne bo v napoto, se razume).