cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RE: bedno življenje

clock-img

18.09.2008, 19:45

clock-img

uršika***

pencil-img

1444

Mislim, da je tvoj problem v tem, da si svoje cilje že uresničila, novih pa nimaš.
Saj človek mora imeti pred seboj vedno nek cilj, da ga žene naprej. Tako ti ni dolgčas, saj neprestano razmišljaš o tem, kako do zastavljenega cilja pridet. Če že imaš vse: rešen stanovanjski problem, avto, vikend,... ne vem. Nekaj si zaželji- nekaj, kar te veseli. Np. urejen park pred hišo, če imaš rada naravo, zamisli si nove barve za stanovanje- karkoli, ob čemer si lahko rečeš- to bi pa jaz imela, mi je všeč, si tega želim.
Upam, da ti bo uspelo pridet iz te krize, pa s svojim dragim se nujno pogovori o vseh svojih težavah!!!!!!!!!!!

clock-img

19.09.2008, 13:18

clock-img

mateyka

pencil-img

13812

mislim, da ti manjka smisel življenja. da ga čutiš in živiš. malo kar je napisala Mijavček, malo pa vera in duhovna rast. z vero ne mislim religije in ne vem kakih inštitucij, ampak oseben odnos do vesolja in narave, da veš zakaj in kao vse skupaj funkcionira in verjameš v smisel vsega tega.

ta "deep down", ki ga omenja Mijavček pa bi jaz poimenovala duh človeka (ki btw ni isto kot duša - ta je bolj individualni del človeka) in je veliko več na tem (zaobjema še več stvari) kot je ona napisala. samo to že spada pod jogo, Junga, sufizem, duhovnost.. itd - in je predolgo za tale komentar user posted image  user posted image

clock-img

19.09.2008, 17:14

clock-img

gojska

pencil-img

1128

jest pa mislim, da si imela slab dan.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem