cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RE: Packa na wc-ju...

clock-img

12.09.2008, 12:32

clock-img

Anonimen

Mi smo imeli nad školjko napis: Ko tvoja ritka se pokaka v kotu metlica te čaka ! user posted image

clock-img

12.09.2008, 19:57

clock-img

Anonimen

Mi smo imeli nad školjko napis: Ko tvoja ritka se pokaka v kotu metlica te čaka !

Eni se res potrudiji pri pesnjenju user posted image .
Ocitno je wc dober prostor za navdihe.

clock-img

12.09.2008, 23:25

clock-img

Anonimen

Punčica - Da ti povem, da je bilo rpi nas enako. Vedno poscan wc do ne vem kam, posran... ma ni da ni. In enkrat uletim na wc in najdem priliman vložek na radiator. Tko raztegnejenega, malo rjavega-krvavega. Sem takoj vse babe zbobnala skupi in jim pokazala, da gre tole pa že preko meje. No in potem kasneje je prišla tista, ki je vložek nalimala na radiator k meni in rekla, da bi lahko prišla samo k njej in jo opozorila, da ni bilo treba tolk prahu dvignit. Pa sem ji rekla, da si ne cahnam za vsako mesečnega koledarčka kdaj ima kakšna ta rdečo! No, neki časa je bil celo mir...

clock-img

12.09.2008, 23:30

clock-img

Angellina

pencil-img

1234

Ko jo srečaš na hodniku, jo vpričo vseh spomni, da je pozabila kobaso na wc-ju.

< Sporočilo je popravil Angellina -- 12.9.2008 23:31:04 >

clock-img

13.09.2008, 21:33

clock-img

M_mojca

pencil-img

255

Jst mam pa en drugačen predlog - mogoče mal nesramen, trčen, a vseenouser posted image user posted image
Tiste "dame", ki v vaši firmi poserjejo cel sekret in ne spucajo za sobo, bi morali "slediti" v wc S KAMERO!!! Lahko tudi s fotoaparatom - se da super filmček posnet! In potem ko ta dotična "dama" pride iz sekreta, jo posnet v faco, počakat da gre in it za njo v isti sekret!
Čist dost bi blo po moje, da bi dotični filmček dobila samo ona na e-mail, seveda s pripisom "naslednjič počisti in ne pozabi da imamo vsi uslužbenci e-mail"!!!
Kaj pravite??
he he heuser posted image user posted image user posted image
Mal trčeno, ampak užgalo bi pa ziher! he he heuser posted image user posted image user posted image

23.10.2008 je na svet pokukal najin pikec po imenu Nik

clock-img

14.09.2008, 10:53

clock-img

tanjusi

pencil-img

3353

priliman vložek na radiator. Tko raztegnejenega, malo rjavega-krvavega.

a je to sploh možno, to je za mene višek primitivnosti.....

ne hodi pred menoj, morda ne bom sledil,
ne hodi za menoj , morda ne bom vodil.
hodi ob meni in mi bodi prijatelj.
(a camus)

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem