Najbolj, ampak res najbolj me moti to, da vedno, ko smo z otroki že napakirani, on reče: "Joj zdele moram pa še srat". Vedno eno in isto. Srat ga pa prime na dan ene 7 krat, če ne še več, pa če pol računamo pol ure na skretu, pa je skoraj cel dan mimo.....
Aja, da od umazanih cunj sploh ne govorim. Se še šolava, ampak je bolj slab študent.... no coment
Ej Blažka- NORO sem se narežala- čeprav se je skor za zjokat. Naš je isti kanon. Ne bo mi nikol jasno kako lahko tak dolgo serjejo,...!
Dobra si res,.. kaj vse te spodbudil, ma ni da ni, kake fore imajo ti deci.
OK tolaži me samo to, da ni sam moj tak. Čeprav mislim, da je kr velik takih bednih pobral:
- dolgo xxl sranje
-jamranje ko je treba kaj posrpavt (itak reče sam da "BO", z nedoločenim časom opravljenja storitve, in pol jaz pop. in bučka sama nardim, ker mi opreveč najeda) No itak ne posrpravlja.
- nikol ne pomije niti kozarca, ker se mu kao grauža.. niti v pomivalca ne more zložt (edin če je kaka tekma pol, ga še prepričaš)
- ne skrbi za orodje, odloži kamor se mu zdi (tud na okensko polico) jaz ga lifram stran. Potem pa sprašuje KJE je,.. da ga je pustil tam in tam.. valjda bi mogu bit sam v smeteh, uffffff!
Ma boljš da neham,..
Pohvalte se je da je pa vaš mega