za konec dneva se pa tle režim ko prkurjena
.
Sani, zdajle tebi oz. tvojim izjavam. Saj glavno da je kostim, šolni pa če so al ne
. pA ene šlape za zraven
.
No zdaj pa zares začnem. Gremo po vrsti.
Aja, dan smo preživeli čisto običajno, hvaležna sem nekomu, ne vem točno komu
, za nekaj viška kg, ker danes so še presneto prav prišli v tem vetrovju, tako da je vse za nekaj dobro... (tolažim sama sebe
)
babyboom, punce, ve kar, ker je super, če je več otročkov na kupčku. TE razveselijo, jezijo, te zelooo orng razjezijo kdaj pa kdaj(mene npr. danes Maruša, ekr se ji nič ne da
; samo je mati pokazala roge(sem ji samo povedala kar ji je šlo), pa je deklina hitro vidla, da se ne hecam in se ji je hitro spet dalo pospravit sobo,..... NO, mi smo s tem projektom zaključili.
Glede starostne razlike pa ; mi imamo na vsakih 5 let pa mi je prav super. KEr sta že samostojna , pa se kar pozna.Sploh zdaj pri Lani se m izdi, da je še lažje, ko jo tud onadva popazita.Edin kar je, v tem je pa po moje prednost manjše razlike, da se otročki skupaj igrajo. Ker pri nas se malokdaj. Ker kao Domen se ne zna igrat tako kot naj bi se Maruša.
Je pa tud res, mi je ravno sestrična rekla zadnjič, da je pri njih 2 leti razlike pa sta tamaladva k opes in mačka. Tak oda verjetno tud mal karakter otroka naredi svoje in ne samo starostna razlika.
Tako da meni ni žal za take strostne razlike vmes.
operil; mnenja pediatrov so res različna. Jaz sem Lani zadnjič dajala 3 dni pred spanjem en vpih, pa me je P nahrulilal če ne berem navodil; torej da ne dajat, ker je od 1 leta naprej
.Amapk pomagal je pa vseeno
mala pikica, upam da bosta z Gašperjem čimprej ugnala prehlad in bo tud počutje boljše .
SEm pa tud jaz brala, ja , uno temo na dojenček; kaj naj rečem; žalostno. Res imajo eni viška časa, da se norčujejo iz drugih
TRIŠ; tud ta barva izpred 3 let ti ful paše, amapak čez črno pa je ni. Vsaj meni se zdi.Drugače pa ; ja nobel boš, sploh torba mi je všeč
.
Kako ste se imeli lepo na bazenu ; se prav vidi, kako ste uživali. Slike pa kot vedno, super
Pa še glede moje stiske, časovne; ja to pa pride takrat, če se ti nenajavljen obisk pojavi na vratih, ki ti sploh ni pri srcu
(to je bistvo vsega), smoli 3 ure
, potem ko odide pa rabiš eno fajn dozo kofeta al pa en štamrle, da se "pobereš"in lahko kolikor toliko normalno funkcioniraš.
POl pa seveda še otroke v posteljo spravit in potem še sem
.
dašabina, uauuuuuuuuuuu, čist brez besed sem ostala.Super. In ve m,.da ti bo tud zdaj uspelo.
Fenomenalna kuhinja
, res mi je všeč.
limma,
za nov parček.Zobkov
Uh , tale ura 4 in še nekaj drobiža je pa kruta. Upam da bo nocojšnja noč kaj daljša
.PA ti praviš, da nisi več najmlajša?!Ampak jaz te imam za še fulll mlado, vsaj po videzu mi deluješ še prava mladenka
.
V to, da bo pa NEži zvezda večera pa sploh ne dvomim
o intruder, tebe sem pa tud že pogrešala.
Še zmeraj praznuješ in nazdravljaš odhodu Zmajevke?!
Sliki krasni
nusy, tako nekako priklapljane-odklapljanje je do nedavnega zgledalo pri nas.ZDaj pa se je stanje stabiliziralo in smao še ene 2x nočno ovoha mlekarno .
KAj bi pol prišla na kakšno kavo v CP drug teden dopoldne, če se je včeraj sfižila?Ker jaz bi tuddddddd
alfabeta, kofe častim, ker si me pogrešila
.Tvoja kičen je pa super.
katee, ti revca si se pa res namatrala s temi popadki.
Jaz pa moram reči, da sem tokrat proti prejšnjima porodoma in popadki prav uživala med popadki, mislim intenziteto le-teh.
Verjetno izkušnje
(to pravim jaz , ekr iamm maratonske porode za sabo).
Veš, ko sem ti še okol 23 ure poslala sms, čez 1 uro pa rodila.
anchika, ti si se pa tud namatrala . Bogice.
Amapk je poplačano, kajne.Je bilo vredno
klaja, lepi sta tvoji deklici
katee, prav imaš, ne daj se jim. Super če ti bodo dali novega.
nana, kako zanimive mere imaš ; višina, kg
.JAz bi tudddddddddd.Saj bom..enkart
NO , pri višini te pomojem ne bom še tako kmalu ujela, ekr merim 165 cm
suny, ko smo že pri kilah; pa saj ti sploh nisi debela.REs ne.Super si
mml, oddano
.Drugače pa sem se spet nasmejala napisanemu od debelosti
In Matic že ve , kako se najlažje pride do novih hlač
vaney,
za uspešen šoping. Kljub temu, da si mogla s svetlobno hitrostjo domov. IN verjamem, da si jezna na Gregata, ekr bi bla po moje jaz tud.
IZVIRNO SPOROČILO: SuzanaKK
klepetka upam, da boš napisala dolg post in upravičila svoj nick
.
sem ga upravičila al ga nisem?!
bom rajši poslala 1.del , da ne bo predolg slučajno...