We are sorry,pa še kakšna glasbena???
Aja pa aaaaaa je spet z nami!!
IZVIRNO SPOROČILO: vaney
uf...se bližam klepetki in nani po dolžini tega posta...grem rajši jest
Ti ti!!
koala,lepe mere ima tvoj sonček,

.Glavno,da ste vsi zadovoljni.
Alfabeta,ja malčki so šli sami na pir in vneto čakali na edino punco Karin,ki pa je zamudila,pa je zato ni na sliki (od Karatine).

Klemen pa je pred tem že šel in ni mogel slikat

.Pri Štajerkah je zelooo malo punc,bomo mogli naše frajerje malo k vam pripeljat,da se malo kri pomeša

.
vaney,Klemen tudi obožuje obaro (ajnmohc rečejo tu nekje okoli nas,mi ne).
katee,meni je tudi 30€ ugodno za čeveljčke,zato sem jih takoj kupila,saj so drugi veliko dražji.
Sem bila pa tudi v Vogele in so otroški čevlji tam ful dragi (kot Cicibanovi) in v Qulandiji imamo še eno trgovino z otroškimi čeveljčki Pami,tam pa niso cene tako zasoljene,se čevlji kar ugodno dobijo glede na drugo draginjo.
IZVIRNO SPOROČILO: sončnica_8
nana 35 pravis, da vama delam konkurenco pri dolžini postov, hm bom poskusala biti krajsa, da primat ostane vama dvema.
A ce prav razumem vec postov vec zvezdic ali kaj? sem videla, da nekatere pisete eno sporocilo za drugim in smetiiiite.
sončnica,ti kar delaj konkurenco,to je samo šala,ker midve s klepetko pišema spise,pa saj ni vedno vse za brat,ampak vseeno,ne moreva iz svoje kože. Sem že 1x rekla,da če bi jaz pisala take kratke poste bi že imela zdavnaj 2000 postov in 5 zvezdic

.Edino,ko lovimo tiste zadnje številke,takrat pa nasmetimo.No,ene večkrat smetijo,jaz pa tu in tam

.Malo moraš.
Politika-me ne zanima,ameriške volitve pa še manj.
Suzana,jaz tako malo gledam TV,da mi je čisto vseeno,kaj je na sporedu.Sem čisto zgubljena. Sploh sem čisto iz tega,kaj je kdaj,ob kolkih...samo pozno zvečer gledam včasih Umore na podeželju na enem programu Hallmark in pa Sopranove.Drugo mi ne diši.Pa Hausa včasih pogledam in Monka.
Ko pa boš montirala vrečko na pipico pa glej,da bo koža čisto suha,drugače ne bo prijela.Meni jo je sestra namontirala v ZD,ker sem jaz Klemnu dala vrečko na pimpeka in mi je potem zaspal,ko pa se je zbudil,pa je bila vrečka ne samo polulana ampak še posračkana.In rezerve nismo imeli,pa so nam jo tam namontirali.HB,sem si mislila.
intruder,300€ za sedež ne dam,pa če je zlat in sam otroka pripasa ko se vsede.Mislim,da imajo zelo dobre in varne sedeže že za manj dinarčkov.
Miha in Žan