koala, ja, res imaš "srečo" s čudnimi babnicami kot pravi nana
Mah, pusti jih, naj imajo svoje vraže... v smoothiju pa mislim, da ni nič takega, da Alex ne bi smel probat
Dašabina, je Mihec že boljši?
No, zdaj bom pa še Neži malo pohvalila, ker je ne nikoli.. mi smo tudi med bolj zgovornimi januarčki, reče MAMA ali MAMEEE (mami), ko me zjutraj zagleda, pa tudi sicer, če pa jo
pride iskat, pa ATA ali ATIIIII.. in se
čisto stopi. Kliče tudi DEDA, BABA, včasih kar tako, vedno pa, ko ju vidi, kak teden tudi TETA (mojo sestro), pa DAJ, AM in še ku njenih besed
Včeraj pa sva bili pri
teti, kjer bo v varstvu in sem ji celo pot govorila, greva k teti Ljubi in ko jo je zagledala, ji je rekla teta
Najbolj pa me je presenetila v ponedeljek, ko sta se pri prijateljih z njihovim sinčkom igrala in je med vsemi njegovimi igračami zagledala račko, ki jo ima tudi sama, ko se kopamo. Vsa vesela jo je prijela v roko in rekla GA-GA in potem je še dragi rekel:"Neži, kaj si rekla?" in jo je dvignila v zrak in spet rekla ga-ga
Spretna je tudi v fini motoriki - dudo si ponoči da sama že od 6,5 meseca, pincetni prijem pa je imela že pri 4. mesecih, smo pa po drugi strani daaaaleč od tega, da bi se sama dvignila, še plazi bolj tako.tako, po svoje
Če nekje otrok izrazito prehiteva, pač drugje malo zaostaja.. tako, da sunny, ti imaš pa bodočo olimpijko doma
< Sporočilo je popravil limma -- 7.11.2008 9:30:01 >