Hej, hej, čvekice! Sem eno kitico že na kavču oddremala, pa me je telfon zbudil. Na hitro napišem par besed, potem pa grem spat.
Od zdravnice sem privlekla en kup napotnic, bodo pa določene preiskave šele januarja
Toliko o čakalnih dobah v našem zdravstvu... Saj vem, da je marsikje še veliko huje, pa vseeno me zelo razjezi
Mami je pokasirala prehlad
Upam, da se ne razvije v kaj hujšega, še najbolj pa si želim, da ne bi Gašper kaj dobil vstran. Sicer pa poleg tega vremena sploh ni čudno. Smo bili danes na sprehodu in sem Gašperja vsaki dve minuti oblačila, pa slačila, pa pokrivala in odkrivala, pa spet oblekla pa spet slekla
Sovražim takšno vreme...
igračke... pri nas je vsaka zanimava le 5 minut, potem pa so kuhalnice, ribeži, zajemalke, klupice za perilo, razni kuliji, daljinci in telefoni najboljše igračke
Smo že obupali nad igračkami in jih tudi ne kupujemo na veliko. Se čudim, da je še sprehajalec po treh dneh zanimiv
klaja vama želim, da nas z dragim čimprej razveselita z novico
Sta pa punci zlati. Sploh Julija, kot je že koala omenila, so ti otročki tako ljubeznivi
Pa fajn za nakupovanje. Prav paše, ne
triš naj vam vročina hitro pade
limma lepo, da misliš name in da te skrbi, da ne bi jokala
Ve kar klepetajte, ko vam več ne bom mogla slediti, pač več ne bom klepetala. Neži še kiha? Jaz upam, da ne bo Gašper kaj od mene dobil.
Ko ravno govorite o vozičkih... nana, od katere firme je vajin? Saj veš, da mi je všeč, pa sem malo gledala po Pikapolonici, pa nisem našla nič takšnega.
katarinas ni to nekaj najlepšega kar lahko človek doživi za dobro jutro?
Jaz se kar topim zraven, ko me Gašper tako pozdravi.
ančika lepe slikice, sploh tista v pomivalnem koritu
golobček
Za Nino pa že danes držimo pesti
sani čestitke sestrični za malega Urbana
Mi našega junaka že nestrpno pričakujemo. Je bila sestrična danes pri G pa še zaenkrat nič ne kaže.
mml super za vaše zdravje in za Djerbo
IZVIRNO SPOROČILO: Intruder24
suzana ne bo ti žal za knjigico, če ne drugače boš pa ti znala vse pesmice
.
Jaz tudi znam vse pesmice pametnega kužka na pamet, Gašper pa nobene

Knjigice pa ne bomo imeli.
IZVIRNO SPOROČILO: nana35
Sem si otročke malo izposodila,upam,da Triš in mala pikica nista hudi zato.
Bomo počasi začeli zaračunavat to sposojevanje slikic

Se malo hecam, da ne boš resno mislila, nana. Še vesela sem, ko nepričakovano zagledam Gašperja
martinca že držimo pesti. Pošiljam pa še
Vsem bolančkom polno

in

vsem slavljenčkom pa vse naj, naj
Tako... Na hitro sem vas preletela, zdaj pa grem v mižule. Vas pridem jutri spet pozdravit