Ga že imamo,je rumeni prelepi kanarček.Ime mu je Lepi.

Jutri dobiš sliko,danes ne bo zneslo s časom,sem že pozna.Obljubim za jutri.
Intruder,hvala,hvala še 1x tebi in tvojmu fotru za Lepega.Pel še ni nič,Klemen pa ga je vesel,se samo smeji in radovedno gleda v kletko.Sploh ni hoto it v pojslo.Non stop se je fstajal in se vun smejal,ene 3x sn ga šla dol dat,no pol je pa le zaspal.

Daj še meni je hecno,kak se to čudno bere ko tak pišem ko govorimo.Ej,to je res ful grdo...
Triš,ni ptičica ampak ptiček,baje.No,upam,da je res,ker samčki lepo pojejo,samičke pa se samo oglašajo.Čez čas bo dokazan spol

Ti se pa kar nasmej mojemu narečju,malo pa še pretiravam,da se še bolj grdo sliši

.
IZVIRNO SPOROČILO: mala pikica
Punce, ne se jezit name, ampak jaz res že komaj čakam, da začnete hodit v službo. Meni je tako hudo, ker vam ne morem slediti
mala pikica,podajva si roke...Zakaj? Ker v ponedeljek popoldan grem v službo,seveda najprej samo malo poskusno,da vidim,kje imajo kaj in da se malo privadim.Ja,ja,me bo že 1x izučilo,da se zarečenega kruha največ poje...sem rekle,ne,jaz pa ne grem delat preden se mi porodniška ne izteče... In zdaj?Me je lepo prosila,če bi prišla,ker imajo dopuste ta teden in bi bilo fajn...ja,ja,pridem sem rekla,kaj pa čem,če si hočem zagotoviti delovno mesto.
Le upam,da ne bom preveč žalostna.

Dinarčki pa bodo prav prišli.Komu ne.

Za domačo rukolo pa ne vem,kdo jo ima

.Kakšen kmet bi rekla.
Aja,mere ti je pa napisala karatina,upam,da jih boš dodala,ker nima neta in je samo skočila gor,da ti javi.
IZVIRNO SPOROČILO: Alfabeta
nana, vidim da jemlješ navdih pri ursilari in intruder po smeškotih
Pridna! Sem se pa nasmejala vaši štajerščini sem najprej mislila, da ti je kaj tipkovnica nagajala
Ja ja je tipkovnica nagajala
.
S smeškoti pa je toliko dela,da jih danes ne bo,ker še grem likat in ni časa.
In seveda
za 6.zobek,mi imamo še vedno 4.In krasne slikice,kakor vedno.
Limma,evo,pa se lahko spet nasmeješ pri našem narečju.
koala,ne vem kako se ptiček počuti,upam,da fajn,bo pa še bolje ko se privadi.
Slikica pride jutri.
Danes smo uživali,vreme nam je služilo,z mamo sva hodili kupovat nov TV zanjo in sem jo nasr...da si je kupila še DVD.Saj veste,pa kaj bom jaz s tem je rekla...Pa še kako bo filme gledala,ko jih bom jaz dostavila
.
Lahko noč žabe.