Jutro!
Ta mala spi, je imela spet malo veselice ponoči. Mami pa bere, bere in bere. Mi te dni ni uspelo sledit, ker sem bila stoje za računalnikom.
IZVIRNO SPOROČILO: TRIŠ
IZVIRNO SPOROČILO: vaney
triš, sem razmišljala, da bi tebi, majri (če jih je naročila) in meni kar skupaj na en naslov poslala copatke, pa bi prišparale na poštnini, pa še izgovor za kavico bi imele
če ste za, seveda, samo predlagam
Ja seveda
copatk sicer nisem naročila, za kofe sem pa vedno
Sem besna, ker so mi onemogočili dostop do najljubšega kafiča, sedaj pa sprobavam kavo po celem mestecu in je povsod klinc od kafeta. Če je že dobra, jo je malo, da ni niti za konkreten požirek

Sami se mi jo pa ne da kuhat
Katja zna dat bravo-ploskat, pa-pa, sicer ko je človek že par metrov mimo, ampak pozdravi pa le

pokazat lučko, pokazat pametno glavico-svojo, ribico oponašat z usti- samo ob praznikih in to bi bilo to, a ja, pa lupčka pošlje- samo za to sem skoraj prepričana, da samo jaz to vidim
Triš, super, da je Žan svoj stari veseljaček. Vidim, da se matraš za lepoto

ti. Jaz sem obupala. Sicer se pa počutim bolj suho, kot z 30imi kilami manj, moj itak misli, da jih imam 67

, za druge me pa ni briga. Saj to sedaj govorim, ko bo pa treba obnovit garderobo za v službo, bo pa spet pizd
< Sporočilo je popravil majra -- 10.10.2008 8:47:17 >