writing-img

RE: A rade noste modrc?

clock-img

13.09.2008, 18:27

clock-img

Mišni

pencil-img

4682

IZVIRNO SPOROČILO: Volga

Čisto res, ja. Prekratki so trakci za okoli vratu. Al ti ne moreš met 36 številke. sori.

Ma niso prekratki trakci, samo spodaj, pod joškami, imam malo dodatka, malo rezerve za zimo. Drugale je št. 42.

Ampak joške pa res nimam velike, no eno v majici tako izgleda:

user posted image

Velika rit je velika stvar.

clock-img

13.09.2008, 18:28

clock-img

Mišni

pencil-img

4682

IZVIRNO SPOROČILO: *žaži*

Ej Mišni POHVALE user posted image  user posted image to kar vidijo moje oči dobr zgleda..pa še huuuuuuuda barva (kože) mmm. 

Hvala. Pa Hienci tudi hvala.

Volga pa ... pejt ga ... saj veš kaj, pa bo.user posted image

Velika rit je velika stvar.

clock-img

13.09.2008, 18:41

clock-img

Volga

pencil-img

9346

IZVIRNO SPOROČILO: Mišni

Ej Mišni POHVALE user posted image  user posted image to kar vidijo moje oči dobr zgleda..pa še huuuuuuuda barva (kože) mmm. 

Hvala. Pa Hienci tudi hvala.

Volga pa ... pejt ga ... saj veš kaj, pa bo.user posted image

Mišni, saj veš, da te ljubim user posted image

clock-img

13.09.2008, 18:49

clock-img

lara larissa

pencil-img

204

Jaz ga večinoma nosim tud doma, včasih ne no. Ven nikoli ne grem brez njega, ne vem po moje bi mi  bil čudn filig da mi nekaj binglja malo :) ponoči ga pa nikoli ne nosim.

clock-img

13.09.2008, 19:11

clock-img

Martina27

pencil-img

551

No, jaz ga vedno nosim kadar grem kam ven, doma pa tko, včasih ja, včasih pa ne, ponoči pa nikoli. Kolegica pa ne more spat če ga nima na sebuser posted image
Sam eni tko al drugače bulijo v ženske, sploh v zize in sploh, če ima velike, mater bi take ejuser posted image

clock-img

13.09.2008, 19:29

clock-img

Alfabeta

pencil-img

3228

Ja, madona, a potem imam jaz najbolj povešene joške. Ne, ne najbolj, sploh edina.

Ne, če imaš malo večje, potem je to klasika. Jaz imam košarico C in seveda se mi lepi koža med dojko in rebri. Pa da ne bo pomote, imam lepo stoječe, nič povešene, kljub dojenju, vendar brez modrca ne morem bit. Prvič zaradi same velikosti, drugič zaradi nihanja levo in desno (mož se heca, da moram dat zavarovat okolico pred nesrečamiuser posted image ), tretjič zaradi občutka, da moram imeti težo podprto, četrtič zaradi že omenjenega lepljenja, petič zaradi tega ker mi je bolj "okusno" do okolice (predvsem zaradi bradavic).

Ena je napisala, da ne more imeti poleti še modrca gor...A spodnje gate pa nosite al tudi zaradi vročine ne?

clock-img

13.09.2008, 19:43

clock-img

lotoska

pencil-img

768

Ja vedno ga nosim, tudi ponoči. To je investicija.

clock-img

13.09.2008, 19:56

clock-img

Freycha

pencil-img

8389

sovražim modrce. Pa res kupujem udobne, pa da so mi prav (če so premali (kar ima ogromno žensk napačne) tišči na vseh koncih in krajih), pa vseeno je prva stvar, ko pridem domov je, da dam modrc gor, pa če grem čez deset minut spet ven... vseeno.... samo, da se ga znebim.

Full mi gre na živce tudi, da imamo obiske, pa imam modrc gor, ker se full ne počutim sproščeno......  v glavnem sovražim jih!

clock-img

13.09.2008, 19:58

clock-img

Freycha

pencil-img

8389

Ja, madona, a potem imam jaz najbolj povešene joške. Ne, ne najbolj, sploh edina.

verjemi mi, ko sem videla tvojo fotko, jih sploh nimaš user posted image  jaz imam

1. modrc za optično manjšanje oprsja
2. s hudo oporo na vseh koncih in krajih, da mi joške vsaj približno gor stojijo. Ko pa dam modrc dol, pa padejo dva štuka nižje user posted image

clock-img

13.09.2008, 19:59

clock-img

Blueberry

pencil-img

2800

IZVIRNO SPOROČILO: lotoska

Ja vedno ga nosim, tudi ponoči.

Tudi jaz.

¤ Nikoli ni tako hudo, da ne bi moglo biti še hujše. ¤

clock-img

13.09.2008, 20:18

clock-img

Pikec

pencil-img

2568

IZVIRNO SPOROČILO: Volga

Čisto res, ja. Prekratki so trakci za okoli vratu. Al ti ne moreš met 36 številke. sori.

Ma niso prekratki trakci, samo spodaj, pod joškami, imam malo dodatka, malo rezerve za zimo. Drugale je št. 42.

Ampak joške pa res nimam velike, no eno v majici tako izgleda:

user posted image

Jst mam iste probleme. Pa sem mal skinila zaloge. Ampak ne na josephncah...
In zdej mam ene take dodatke tam gor, da si brez modrca ne upam na bicikl, ker cvikam, da se mi zapletejo v špice.

Mi pa tud gre na živce isto kakor Mišni. Pa vseen doma hodim brez. Čeprav mislim, da to lih ne pripomore k boljšemu stanju.

clock-img

13.09.2008, 20:23

clock-img

Seven*

pencil-img

6206

Jaz imam vedno modrc, razen ponoči. Se mi zdi da so ful lepše če je modrc gor. Pa štiri leta dojenja je naredlo svoje, tako da je treba zadevo par cm privzdignit.

Gospa sem.

clock-img

13.09.2008, 20:30

clock-img

Jančika_

pencil-img

11484

Najraje bi bila vedno brez. Ker imam miniaturne (športnega modrca skoraj ne dobim, ker take male joške ne rabijo podpore ali kajuser posted image ) in niti ne povešene, bi to tudi šlo, če mi ne bi bradavice med nosečnostjo tako potemnele in se z dojenjem tako povečale, da se vidijo skozi vsako majico, tako da v javnost ne morem brez. Doma pa ni šans, da bi ga imela gor. Kot da bi nosila prisilni jopič.

clock-img

14.09.2008, 09:56

clock-img

Anonimen

jaz, če sem brez modrca, čistim tla user posted image

clock-img

14.09.2008, 10:02

clock-img

kvaražugon

pencil-img

95

In mi je učas kr nerodn.

Tega pa tebi res ne verjamem, da ti je kaj nerodno.

Drugače pa sem po novem na žalost prisiljena nositi mordc in se ga pomoje nikoli ne bom navadila. Doma sem brez, ven pa ne grem brez njega. Včasih sem prav svobodno hodila okrog brez in čisto vseeno mi je bilo, če so me zaradi tega gledali. Sem pa opazila, da so moškim oči ven skakale, ker očitno ni vsakdanje, da ženska brez modrca hodi okrog. Aja, pa imam komaj kaj omembe vrednega od jošk, da ne bo pomote. Jim niso mogle oči ven skakt zaradi velikosti.

Ne boj se smrti, boj se neizživetega življenja.

clock-img

14.09.2008, 10:34

clock-img

nejcko

pencil-img

6556

IZVIRNO SPOROČILO: natasa77

jaz, če sem brez modrca, čistim tla user posted image

Še ena taka. Ni šans, da sem brez modrca. Edino ponoči, pa še takrat bi ga najraje imela, ker večinoma spim na trebuhu, samo imam pa same take "okostenele" modrce, da je spati z njimi še večja muka.

clock-img

14.09.2008, 10:45

clock-img

Anonimen

Doma sem vedno brez. Poleti si ga včasih dam doma gor, ker imam majčke ki malo pokrivajo in si ga raje dam gor. Drugače pa vedno ko kam grem ga dam gor. Ne gledam pa drugih če ga imajo ali ne. Oziroma do zdaj še tega nisem opazila.

clock-img

14.09.2008, 10:48

clock-img

Rožica I

pencil-img

4047

Jaz bi bila rada brez, vsaj doma, pa ne morem, ker imam cifro 85 C oz 80 D user posted image !
Ko grem laufat pa itak najprej  konkretni športni modrc, potem tisti malo manj konkretni in šele potem majica user posted image .

In tudi meni se, skozi modrc, včasih vidijo izstopajoče bradavice, ampak se mi ne zdi grdo- zakaj le user posted image ? Mi je pa čist ok, če ga katera nima oz tega sploh ne opazim, razen če jih ima res kje prenizko user posted image ! In tudi moje niso tako visoko brez kot z modrcem, ampak dojenje, gravitacija in leta user posted image , naredijo svoje, a ne? Ampak rečem, moji prijateljici sta dali skoz 1- letno dojenje, valjda da se pozna- sam se pa še vedno počutim sexy user posted image , ko skinem modrc user posted image ! user posted image user posted image user posted image

ROŽICA

clock-img

14.09.2008, 12:20

clock-img

kalbo

pencil-img

6271

Kaj si mislte..k vidte (če jo vidte) kako brez?

Men je to seksi za znoret, res.

clock-img

14.09.2008, 12:42

clock-img

Mijavček

pencil-img

1701

Mojmu tud ... zato pa ne maram, da se druge bejbe brez modrcov sprehajajo mem njegauser posted image

clock-img

14.09.2008, 15:12

clock-img

haloze

pencil-img

281

Jaz ga vedno nosim, razen ponoči.

clock-img

14.09.2008, 15:58

clock-img

valči

pencil-img

2344

Odkar imam tako majhne,ga ne nosim.Ker me utesnjuje,da joj.Edino,ko kam grem.Ja nimam takle sreče.Trenutna cifra je morda 70 Buser posted image

Sedaj pa imamo doma tri čudovite sončke,ki mi pomenijo vse na svetu.

clock-img

14.09.2008, 16:00

clock-img

hmm...

pencil-img

2867

Jaz ga nosim ko kam grem. Si pa probam kupit takšne, čimbolj udobne. Čeprav me zadnje čase kar naenkrat vsi tiščijo.
Nikakor pa nebi mogla z njim spat. Doma pa sem seveda brez.user posted image

Kadar neko stvar izgubimo, šele takrat se zavedamo kaj smo imeli!

http://www.zavetisce-horjul.net/index.php

-----> POMAGAJMO JIM!!!!!

clock-img

14.09.2008, 19:30

clock-img

yellowcrystalstar

pencil-img

414

če se le da, sem brez.

When the power of love overcomes the love of power, the world will know peace. (Hendrix)

clock-img

14.09.2008, 19:37

clock-img

cukr07

pencil-img

1393

Čez dan ga vedno nosim, ker se mi zdi da mi nekaj manjka če ga nimam. Ponoči, ga dam pa obvezno dol.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem