cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

A ga kdo nima?

clock-img

13.09.2008, 17:42

clock-img

Kerensa*

pencil-img

17918

Kredita ali leasinga, namreč... tukaj je toliko govora o teh stvareh, da sem se prav vprašala, če sploh obstaja kdo (razen mene), ki nima ne kredita, ne leasinga... za nič - ne za stanovanje, ne za hišo, ne za opremo, ne za obnovo, ne za avto, ne za karkoli.

clock-img

13.09.2008, 17:50

clock-img

Volga

pencil-img

9346

jaz.

clock-img

13.09.2008, 17:51

clock-img

Mišni

pencil-img

4682

Jaz tudi nimam nič.

Velika rit je velika stvar.

clock-img

13.09.2008, 17:53

clock-img

Gina

pencil-img

12402

Jaz tudi ne. Edino v minusu sem. A to tudi šteje?user posted image

clock-img

13.09.2008, 17:55

clock-img

Anonimen

Edino v minusu sem. A to tudi šteje?

V vprasanju ne vem, steje pa med dolgove, tako kot kredit. Pa se precej visje obresti ima in se tezje se ga (ponavadi) znebis.

clock-img

13.09.2008, 17:55

clock-img

Kerensa*

pencil-img

17918

To pa ne, Gina... ker potem veljajo tudi pufi, ki jih imam jaz in zaležejo za pošten kredit. user posted image

clock-img

13.09.2008, 18:17

clock-img

Anonimen

Jaz. Pa tudi minus sem imela 1x v življenju. Rajši ne kupim če nimam.

clock-img

13.09.2008, 18:18

clock-img

Anonimen

Imela limit pa se ga komaj rešila. Zdaj pa imam valda kredit za stanovanje.Od kje pa naj poberemo mladi tolk denarja?user posted image

clock-img

13.09.2008, 18:19

clock-img

Kerensa*

pencil-img

17918

IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa
Od kje pa naj poberemo mladi tolk denarja?user posted image

Jaz igram Loto. user posted image

clock-img

13.09.2008, 18:42

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa*

IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa
Od kje pa naj poberemo mladi tolk denarja?user posted image

Jaz igram Loto. user posted image

Aha. Potem lahko še dolgo čakaš na nekaj "svojega".user posted image user posted image user posted image

clock-img

13.09.2008, 18:48

clock-img

Kerensa*

pencil-img

17918

Niti ne... user posted image

clock-img

13.09.2008, 18:53

clock-img

dulcinea

pencil-img

4144

Jaz.

-----------------------------------------------------------------
Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.

clock-img

13.09.2008, 19:23

clock-img

*pepelka*

pencil-img

1225

Jaz nimam nič od teg. Raje si česa ne privoščim, kot pa da bi bila zapufana za skoz

clock-img

13.09.2008, 19:34

clock-img

Gina

pencil-img

12402

IZVIRNO SPOROČILO: *pepelka*

Jaz nimam nič od teg. Raje si česa ne privoščim, kot pa da bi bila zapufana za skoz

Ma to je težko takole govorit. Najbrž nimaš kredita, ker si imela druge možnosti recimo priti do stanovanja,ali pa pač živiš v najemu ali pa pri starših, ali si pa podedovala.... Če pa ne bi imela niti slučajno kje živet, pa sem čist zihr, da bi bila prisiljena vzeti kredit, pa če ti še tolk to ni všeč, al pa vsak mesec plačevat najemnino. Potem bi si mislila o tistih, ki takele govorijo, da imajo pač dovolj polne riti, da nimajo pojma kaj pomeni ne privoščiti si nič.

clock-img

13.09.2008, 19:47

clock-img

enkratna

pencil-img

821

Meni se kredit ne zdi nič bogokletnega. Pravzaprav se mi včasih zdi edini način, da npr. mlada družina sploh kaj ustvari (dom, prenova doma, ...). Midva oba z možem imava kredit za prenovo stanovanja, in imela sva lizing, ko sva izgubila prejšnji avto v totalki. Brez avta mož takrat ne bi sploh mogel hoditi v službo!

Veste, da je trgovska marža na otroško blago 20-30% (vir časopis Finance), in zato ni tako zelo "donosno" blago? Ste videle nabavne cene sadja in zelenjave v Padovi - ki jo slovenske trgovine nabavljajo (ne upoštevajoč stroškov nabave, prevoza, kala,...) in potem v slovenskih trgovinah prodajajo od 80-130% višje kot je nabavna cena?
Za limit pa plačate okoli 10% obresti za dovoljeno negativno stanje. Torej "bančna marža" le ni tko huda, kot jo ima marsikateri trgovec za svoje blago...

clock-img

13.09.2008, 20:00

clock-img

Anonimen

jazuser posted image

clock-img

13.09.2008, 20:04

clock-img

malecka

pencil-img

1665

Mi se trudimo, da shajamo mesec za mesecem in rajši vsako plačo malo odtrgamo, pa na kupček. In ko naberemo dovolj gremo v akcijo. Zaenkrat nam ratuje....

Živi tako, da bodo tvoji otroci pomislili nate,
ko bodo razmišljali o poštenosti,
ljubezni in pokončnosti.

clock-img

13.09.2008, 20:05

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Gina

IZVIRNO SPOROČILO: *pepelka*

Ma to je težko takole govorit. Najbrž nimaš kredita, ker si imela druge možnosti recimo priti do stanovanja,ali pa pač živiš v najemu ali pa pri starših, ali si pa podedovala....

To lahko govoris, dokler si pri starsih oz. imas financno tako mocne starse, da ti kupijo stanovanje.

Iz povprecne place pa si ga par ne more brez dolgov. Oz. lahko, ce se zelo dobro znajde, vecina pa ne.

clock-img

13.09.2008, 20:07

clock-img

Freycha

pencil-img

8389

IZVIRNO SPOROČILO: malecka

Mi se trudimo, da shajamo mesec za mesecem in rajši vsako plačo malo odtrgamo, pa na kupček. In ko naberemo dovolj gremo v akcijo. Zaenkrat nam ratuje....

jaz pa v tem času raje že stvar uporabljam user posted image

imam kredite in ne vidim s tem nič narobe. Nisem za šparanje, sem pa za vračanje in mi ni težko dati tiste obresti banki, ker tako zadevo vsaj vidim, sicer je ne bi, ker našparala zagotov ne bi.........

ne vidim nič slabega v kreditih....

clock-img

13.09.2008, 20:28

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

13.09.2008, 20:58

clock-img

blaža

pencil-img

8795

Če bi mi kdo kupil stanovanje al pa bi mi starši zgradili hišo, pol tudi jaz ne bi imela nobenega kredita. za avto ga nimam, " le" za. stanovanje

clock-img

13.09.2008, 21:06

clock-img

lotoska

pencil-img

768

Jaz ga nimam, sem ga letos predčasno poplačala. Tako imam vsak mesec 200 eur višjo plačo.user posted image

clock-img

13.09.2008, 21:22

clock-img

Olivija

pencil-img

2194

Meni se pa zdi ravno obratno, da je zelo malo govora o tem, vsaj glede na število uporabnikov.

clock-img

13.09.2008, 21:25

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: lotoska

Jaz ga nimam, sem ga letos predčasno poplačala. Tako imam vsak mesec 200 eur višjo plačo.user posted image

Mi smo ga tud predčasno odplačal, vzel pa veliko večjega.user posted image user posted image user posted image user posted image Za 10x več let.user posted image

clock-img

14.09.2008, 09:16

clock-img

Anonimen

Mava kredit za stanovanje.

Pol je blo našparanga, pol kredit. Če bi še tisto drugo polovico hotela takrat pršparat, bi trajalo še ene pet let, še pet let mojih živcev življenja pri tašči, verjetno ločitev ker pač nism mogla živet pri tašči, s tem da ko bi našparala, so v parih letih tako cene zrasle da bi mogla še 2xvečji kredit vzet če bi hotela kaj kupit.
Tako da najin kredit je bil nekaj najbolj pametnega kar sva naredilauser posted image .

Bi pa tud jaz bila z veseljem brez kredita ja, če bi stanovanje dobila. Sam eni smo si ga morali pač sami preskrbet.

< Sporočilo je popravil karin24 -- 14.9.2008 9:17:04 >

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem