writing-img

RE: klomifenke 2008 II.del

clock-img

26.03.2009, 10:26

clock-img

Rakica_80

pencil-img

3198

IZVIRNO SPOROČILO: misk2

a zdej sm pa sama tuki ostala..ker ste ze vse ex klomifenke? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
mi nobene vec...kdo bo pa mene spodbujal in drzal fige meni?????user posted image user posted image user posted image

Misk2, tu smo, ne bomo te zapustileuser posted image user posted image user posted image user posted image

Enkrat bo uspelo.........šibamo v 4 postopek!

clock-img

26.03.2009, 12:09

clock-img

Anonimen

Bebiii, bom upoštevala tvoj nasvet. user posted image   user posted image

Prej sem si računala in pride nekako tako: paprije bom po vsej verjetnosti dobila začetek maja in takoj kličem za evid.številko, kjer mi po vsej verjetnosti rečejo, naj pokličem prvi dan M. Okoli 10 maja računam, da dobim M in kličem spet. 22. dan ciklusa potem pride začetek junija in upam, da pridem še v postopek pravi čas. Ker baje je zadnji čas okoli 15.6. da začnem s postopkom, ker potem so že dopusti.

clock-img

26.03.2009, 13:38

clock-img

Rakica_80

pencil-img

3198

Suzi, kdaj si imela zadnjouser posted image  ta mesec?

clock-img

26.03.2009, 14:53

clock-img

misk2

pencil-img

293

super...user posted image user posted image ...ste me razveselile...da me se vedno spremljate in navijate... user posted image ....jaz sem ze balon.. danes bo 4. tableta in sm mi ze fuzla...ceprov mislim da je blo prvi mesec hujse...( mogoce me je blo pa prevec strah)

clock-img

26.03.2009, 15:34

clock-img

Rakica_80

pencil-img

3198

A verjamem, da si napihnjena, mene je tudi ful špikalo, prav sem čutila Ouser posted image
Je za zdržatuser posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem