writing-img

RE: Sušilni stroj

clock-img

16.09.2008, 14:54

clock-img

sonchek

pencil-img

3445

IZVIRNO SPOROČILO: mirabela

IZVIRNO SPOROČILO: ~Biba~

Namesto tv-ja pa mam mojega dragega; samo kaj, ko se mu pa je daljinec pokvaril.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  noroooooooo

user posted image user posted image user posted image

Kaj ti pove moj topli objem,
ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
zate le živim in bijem...(26.11.2007 in 27.09.2009)
--------------------------------
str. U-84

clock-img

16.09.2008, 19:28

clock-img

saraja

pencil-img

770

IZVIRNO SPOROČILO: ~Biba~

jaz ga še nimam...poudarek je na šeuser posted image verjetno bom pisala božičkuuser posted image

čak samo...ekološko potraten je...potem moram pečenko dat ven na žar pečt, namesto sesalca se vržem na vse 4; šnicle pa zakopljem na aljaski, v sneg.  sveče pa tak že mam po vsej hiši, namesto luči. Namesto tv-ja pa mam mojega dragega; samo kaj, ko se mu pa je daljinec pokvaril.

Ta pa je bila dobra!!!
AMpak še vedno izbiram katerega naj?

Samo pravi prijatelj si upa povedati prijatelju tisto resnico, zaradi katere ne bo več njegov prijatelj!

clock-img

17.09.2008, 13:13

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

17.09.2008, 19:38

clock-img

Jessy

pencil-img

6727

Tudi jaz ga zagovarjam. Ko smo ga mi kupovali (pred tremi leti), je bil najvišji energijski razred C, zdaj pa najdeš tudi A, tako da ti ne bom svetovala istega modela, kot ga imam sama. Najbolje je, da se sama odločiš glede na želje in seveda finance.

Ekloško gledano:
Ugotovila sem, da odkar imamo sušilca (ki ga uporabljam le pozimi, ko zunaj nimam kje sušiti), skoraj ne likam več. Elektrike plačujemo toliko kot smo jo pred sušilcem, saj se poraba energije nekako izenači, ker ni potrebe po likanju. Tako, da če mene vprašaš, je tako gledano čisto OK.

http://www.mojalbum.com/taia/moje-torte

clock-img

18.09.2008, 10:03

clock-img

~Biba~

pencil-img

1864

IZVIRNO SPOROČILO: Jessy

Ekloško gledano:
Ugotovila sem, da odkar imamo sušilca (ki ga uporabljam le pozimi, ko zunaj nimam kje sušiti), skoraj ne likam več. Elektrike plačujemo toliko kot smo jo pred sušilcem, saj se poraba energije nekako izenači, ker ni potrebe po likanju. Tako, da če mene vprašaš, je tako gledano čisto OK.

No nekaj takega sem hotla napisat, pa nisem našla pravih beseduser posted image user posted image

clock-img

18.09.2008, 12:45

clock-img

mirabela

pencil-img

242

kaj superge tudi susite v susilcu? Na katerem programu user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem