IZVIRNO SPOROČILO: Marogica
Po drugi strani, pa da otrok že v "startu" ne bo vedel kdo je oče, da se mu ne da niti te možnosti, se mi zdi zelo sebično razmišljanje.
---------------------------------
S tem se popolnoma strinjam!
Moti pa me predvsem to, kar pravi
LANA38, da bi imela otroka ne glede na očeta, ker pač noče biti sama

.. To se mi ne zdi dovolj dober razlog, ki bi ga morala povedat otroku, ko bi me vprašal, kako je z očetom

!
Jaz sicer že imam otroka

, ampak si želim še vsaj enega (na tihem pa dva), ampak s partnerjem ne prideva skupaj glede tega

. Njemu je dovolj moj sin ( ni najin skupni), ima ga rad kot svojega in pravi, da si drugih ne želi.
Drugače se dobro razumeva, se ne želim raziiti z njim, in iskati po svetu nekoga, ki bi mi napravil otroka- in tako kaže, da bo moja velika želja ostala le želja

. Kaj bi po tvojem napravila? Imela otroka sama, ker si ga pač želim?!...Ne glede na otroka, ne glede na partnerja, ne glede na vse, razen na lastno željo... Ja, valjda, da tak ego-trip pa normalen človek ne more bit!
Pojdi kot volonterka delat s sirotami, zavrženimi/zapostavljenimi/zlorabljenimi...otroci

. Poteši svoj materinski čut na drugačen- pošten in fer način! Deli svojo ljubezen ljudem in živalim, zato ni treba roditi otroka, da se poteši želja po materinstvu.
Se opravičujem, če sem bila groba, vendar tako mislim, in ne morem tega drugače povedat.
< Sporočilo je popravil Rožica I -- 15.9.2008 11:07:13 >