IZVIRNO SPOROČILO: Gina
zakaj ti je sploh pomembno, kaj drugi mislijo o tebi?
Ne vem zakaj, mogoče zato, ker se nočem nikomur zameriti, ker hočem biti v očeh ljudi tak človek kot si ga želijo oni, ah kaj pa vem zakaj. In verjetno zato, ker takle popolna ne morem biti skoz in je to mučenje, se od ljudi raje odmaknem in sem raje sama s seboj v svojem svetu.
po moje moraš biti obkrožena z ljudmi, ki ti bodo to pripovedovali in ti garantiram, da bo boljše.
Ne ne vem če bo kaj boljše, ker to se mi dogaja že zdaj da rečejo tisti ki so okol mene da sem super, sploh moj mož me hvali na vse pretege in da sem fajn in ne vem kaj še vse ampak moje misli so naslednje: vsak lahko olepšuje stvari in govori stvari ki jih dejansko ne misli in to je razlog da tem besedam enostavno ne verjamem in so za mene le bla bla bla bla, ti kr nakladaj, sej vem da misliš drugače.
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II
ampak da ves cas spilas Barbie, ti pa tudi nic ne koristi, saj sama vidis.
Ja imaš prav, to mi očitno nič ne koristi, ampak jaz kljub temu ne morem iz tega da ne bi po pogovoru, srečanju,... premišljevala kak vtis sem pustila pri komu, pa če je to v živo ali prek telefona, interneta, s kom na kavici...