writing-img

RE: o joj-Amy W.

clock-img

15.09.2008, 16:52

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: lotoska

Hothien - no comment user posted image .

Ja, kaj? Ne moreš trditi nekaj kar ni res. Zdaj pa še reči, da depresija ni bolezen. user posted image

clock-img

15.09.2008, 16:52

clock-img

CatJa

pencil-img

5068

Pa še tole:
http://pelikan.karitas.si/zasvojeni/index.php?nid=50

pa še tole:
http://www.ne-odvisen.si/index.php?sv_path=9,20

etc. etc.

Potem pa lotoska ti tem dr.-jem razloži, da to ni bolezen user posted image

Niso časi slabi, temveč človek.
John BEAUMONT

clock-img

15.09.2008, 16:57

clock-img

lotoska

pencil-img

768

Zdravstvena doktrina marsikaj opredeli kot bolezen, zato da imajo delo. Tud metadonski programi izhajajo iz tega pa k ničemur ne pripomorejo. Razen da se vsaj del odvisnikov evidentira - pač nekaj skladno z družnenim nadzorstvom. Država in farmacija pa legitimno prodaja in dila metadon.

Pri vsem tem sem pa povedala samo svoje mnenje, ki je lahko tudi drugačno od vašega, pa od zdravniškega, etc. res ne bi več o tem. Pravica do svobode govora je ustavna pravica in mislim da velja tudi na RR.

clock-img

15.09.2008, 17:47

clock-img

puppa

pencil-img

373

IZVIRNO SPOROČILO: hothien

Hothien - no comment user posted image .

Ja, kaj? Ne moreš trditi nekaj kar ni res. Zdaj pa še reči, da depresija ni bolezen. user posted image

Depresija je bolezen. In da zboliš za depresijo se NE odločiš sam.

Odvisnot od drog in alkohola NI bolezen. Za uživanje enega ali drugega se odločiš popoplnoma in izključno SAM.

Ja, je težko se odvadit ja. Ampak za odvajanje od tega NI ZDRAVILA .... vprašajte zdravljene narkomane kaj menijo o metadonu, pa vam bodo povedali, da je tako kot bi alkoholik rekel, da bastinira s flašo pira.

IN ja poznam ljudi, ki so se brez metadona, brez zdravnikov brez komun odvadili droge. Ni lahko. Gre pa. Če to hočeš.

Depresije, pljučnice itd pa ne dobiš na svojo željo.

clock-img

15.09.2008, 17:53

clock-img

Anonimen

Odvisnot od drog in alkohola NI bolezen. Za uživanje enega ali drugega se odločiš popoplnoma in izključno SAM.

Lahko je odvisnost posledica nezdravljene depresije.
Je pa tazeko potegnit crto, kdaj je to posledica bolezni (lahko tudi kake druge hujse) in kdaj je posledica dolgocasja, navelicanosti in pretirane potrebe po pritegovanju pozornosti.

clock-img

15.09.2008, 17:57

clock-img

puppa

pencil-img

373

IZVIRNO SPOROČILO: Mič II

Lahko je odvisnost posledica nezdravljene depresije.
Je pa tazeko potegnit crto, kdaj je to posledica bolezni (lahko tudi kake druge hujse) in kdaj je posledica dolgocasja, navelicanosti in pretirane potrebe po pritegovanju pozornosti.

Seveda je lahko odvisnot pač posledica depresije. Itak. Ampak odvisnost zato še vedno ni bolezen.
Potem je kajenje cigaret tud bolezen ker se je hudičevo težko odvadit. 

Pa obstaja že mišljenje da je odvisnot od interneta tud bolezen. Počakte še kakšno leto pa bojo obstajali obliži pa teblete pa ne vem kaj še vse proti tej odvisnosti.

clock-img

15.09.2008, 18:01

clock-img

Anonimen

Seveda je lahko odvisnot pač posledica depresije. Itak. Ampak odvisnost zato še vedno ni bolezen.

Mislim, da je diskutabilno.
Uradna medicina pravi, da je, ker je potrebno zdravljenje kot pri drugih boleznih.
Zdrava pamet pravi, da ni, saj je zelo velikokrat dovolj samo trdna volja.

clock-img

15.09.2008, 19:22

clock-img

BAMBINA_

pencil-img

3394

IZVIRNO SPOROČILO: oka

Ženska ima fenomenalen glas.

Podpis.

•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•
*...*..:::: ...*...*...*...*...*...*...*...*...:::::..*...*
•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•

clock-img

15.09.2008, 19:25

clock-img

ZmajTolovaj

pencil-img

3274

Meni je Amyjina glasba všeč, se mi ženske zdi škoda za take bedarije, smili pa se mi ne, tako kot se mi ne smili nobena druga zvezda, ki ima polno rit vsega in se drogira. Pri vsem tem denarju imaš še več možnosti za terapije in zdravljenje kot kak ubogi klošarski pijanček, ki dnevno zbere za liter najcenejšega vina.

< Sporočilo je popravil ZmajTolovaj -- 15.9.2008 19:26:17 >

The only man who had his work done by Friday was Robinson Crusoe.

clock-img

15.09.2008, 19:27

clock-img

ZARA

pencil-img

17227

IZVIRNO SPOROČILO: ZmajTolovaj

Meni je Amyjina glasba všeč, se mi ženske zdi škoda za take bedarije, smili pa se mi ne, tako kot se mi ne smili nobena druga zvezda, ki ima polno rit vsega in se drogira. Pri vsem tem denarju imaš še več možnosti za terapije in zdravljenje kot kak ubogi klošarski pijanček, ki dnevno zbere za liter najcenejšega vina.

Ti si pravi zmaj, ženska... user posted image

This will take some time depending on
your operating sistem and hardware.
(plačano oglasno sporočilo).

clock-img

15.09.2008, 19:58

clock-img

Rožica I

pencil-img

4047

IZVIRNO SPOROČILO: hothien

Kok je pa te ženske škoda! user posted image  Tak talent se rodi enkrat na sto let. user posted image

--------------------
Se strinjam, ubogo bitje user posted image ...

ROŽICA

clock-img

15.09.2008, 19:59

clock-img

Rožica I

pencil-img

4047

IZVIRNO SPOROČILO: ZARA

Bolna? Od kdaj je pa zasvojenost bolezen?

A ni? Zasvojenost z drogami posledično vodi v bolezni.

---------------------
Od zmeraj user posted image !

ROŽICA

clock-img

15.09.2008, 20:00

clock-img

Rožica I

pencil-img

4047

Ne ni, pa škoda temo smetit s tem. Pri bolezni ne moreš izbirat - bi bil bolan, ne bi bil bolan. Pri drogi in alkotu pa je možnost izbire se napit al našnofat, al pa ne. To da sam telo navadiš na drogo tud ni bolezen. Pa ne bi več o tem.

----------------------------
No, le drži se tega, prosim!

ROŽICA

clock-img

15.09.2008, 20:07

clock-img

amaya

pencil-img

4434

IZVIRNO SPOROČILO: ZmajTolovaj

ja samo ima pa prav.

Zaljubljena sem v tri fante...

clock-img

15.09.2008, 23:37

clock-img

Marogica

pencil-img

10594

IZVIRNO SPOROČILO: puppa

Ampak odvisnost zato še vedno ni bolezen.

Najbrž je to stvar interpretacije. ALkoholiki in ostali odvisneži se zdravijo. Zdravi se ponavadi bolezen, ali ne?  Če torej odvisnost ni bolezen, le zakaj jo zdravitiuser posted image  Sama sem prav tako mišljenja, da je odvisnost bolezen "psihe" s prav tako fizičnimi znaki. Odvisno od odvisnosti.

Torej, Amy ima glas, da dol padeš...Vse ostalo je katastrofalno, kar se dogajal okoli nje...Imam občutek, da njej ni pomoči. Žal. In resno se bojim, da punca, svojega 30-ega leta ne bo dočakala...žal...

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

clock-img

16.09.2008, 07:02

clock-img

Volga

pencil-img

9346

Pravica do svobode govora je ustavna pravica in mislim da velja tudi na RR.

Bravo, lotoska user posted image  zdaj grem pa poslušat, kdo je ta uboga ženska user posted image

clock-img

16.09.2008, 08:05

clock-img

dory

pencil-img

8852

IZVIRNO SPOROČILO: kind lady

Boga je, ker je bolna.Ljudje pa nesramni do amena, ker se naslanjajo na njeno nesrečo.user posted image user posted image

meni je tudi boga....in ja...to so ljudje...povsod ista pesem...da je le možnost, se naslajajo nad tujo nesrečo....no ja..ampak še dobro da rek, what goes around comes around vedno drži...

clock-img

16.09.2008, 08:58

clock-img

oka

pencil-img

1773

Jaz pa mislim, da je bolna in to hudo bolna tako psihično, kot fizično. Zdi se mi, da je žrtev okoliščin (lopovski mož, slava itd) in da je ne čakajo prav lepi časi. Bojim se, da bo zaključila svojo kariero tako kot Morrison, Hendrix, Cobain in pred kratkim Dino Dvornik. Ravno on je rekel, da pod drogami nastaja najboljša glasba in res, večina umetnikov je za navdih jemala droge. Enim je uspelo, druge pa je pokopalo.

clock-img

16.09.2008, 09:19

clock-img

ursa30

pencil-img

2347

škoda jo je..res user posted image user posted image  ženska ima neverjeten glas..
upam, da se bo sestavila skupaj..čeprav imam občutek, da se tole ne bo dobro končalo user posted image

clock-img

16.09.2008, 09:46

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

16.09.2008, 10:25

clock-img

Anonimen

Za kaj že točno je to strašilo talentirano? user posted image

No, jaz sem že stokrat povedala, česa je tem ljudem manjkalo v otroštvu. Dela.

clock-img

16.09.2008, 10:27

clock-img

Rožica I

pencil-img

4047

IZVIRNO SPOROČILO: Marogica
Torej, Amy ima glas, da dol padeš...Vse ostalo je katastrofalno, kar se dogajal okoli nje...Imam občutek, da njej ni pomoči. Žal. In resno se bojim, da punca, svojega 30-ega leta ne bo dočakala...žal...

----------------------------
Like  Janis Joplin, Jim Morrison, Jimy Hendrix...user posted image

< Sporočilo je popravil Rožica I -- 16.9.2008 10:29:18 >

ROŽICA

clock-img

16.09.2008, 10:36

clock-img

mojamura

pencil-img

5505

ona plačuje ceno slave....je res naraven talent, pa tudi verjetno labilen karakter....ampak, kot premnogim, ki imajo vse in še več, pa ne vedo kaj bi z denarjem...in si nato omislijo take hobije...user posted image user posted image , ne vem no....škoda je je, ampak v prvi vrsti pa mora najprej priznati, sama sebi da ima problem....to je prvi in se mi zdi največji korak

< Sporočilo je popravil mojamura -- 16.9.2008 10:38:29 >

Assumption is mother of all fuc*k*ups.

clock-img

16.09.2008, 10:43

clock-img

karinka

pencil-img

257

Ne vem, ne vem user posted image . Danes je vse bolezen. Alkohol, droga... skratka vse kar človeka uničuje. Ampak, saj jih v to nihče ni silil, al kako ?
Za vse se najde opravičilo - bolezen. 

Dostikrat pa je glavni in edini vzrok: DOLGČAS IN POLNA RIT VSEGA !!

clock-img

16.09.2008, 10:45

clock-img

oka

pencil-img

1773

IZVIRNO SPOROČILO: Meta.

Za kaj že točno je to strašilo talentirano? user posted image

No, jaz sem že stokrat povedala, česa je tem ljudem manjkalo v otroštvu. Dela.

To strašilo kot ji praviš ima fenomenalen glas, velik talent, sploh v poplavi raznih barbik, ki bolje izgledajo kot pojejo. To "strašilo" je v prvi vrsti človek. Ja človek z veliko denarja, človek s slavo, pa vseeno človek. Si je sama kriva za tole bedo? Mogoče, po vsej verjetnosti ja, ampak vseeno je človek.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem