writing-img

RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorski...

clock-img

15.10.2008, 15:43

clock-img

ssevin

pencil-img

1704

IZVIRNO SPOROČILO: Bakfark

Putuj... I ne naginji se kroz prozor!

Selma user posted image

Misek, daj budi drug i okreni jedan krug..do Mb user posted image          (Ako te Bakiuser posted image  smori, uvek možeš da svratiš kod mene, tu sam ja..odmah preko puta njega)

clock-img

15.10.2008, 15:58

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: ssevin

Selma user posted image

Misek, daj budi drug i okreni jedan krug..do Mb user posted image          (Ako te Bakiuser posted image  smori, uvek možeš da svratiš kod mene, tu sam ja..odmah preko puta njega)

Ljubi te Baki... Da nisi malo previše nametljiva?

clock-img

15.10.2008, 18:25

clock-img

srki

pencil-img

9222

Majku milu....

clock-img

15.10.2008, 21:24

clock-img

Anonimen

Majku milu....

Sta ima user posted image ?

clock-img

16.10.2008, 20:48

clock-img

Misek

pencil-img

2830

IZVIRNO SPOROČILO: ssevin

Selma user posted image

Bice, bice.... nego ti njega znas licno i personalno? Jel on neka piletina ili ozbiljan coek? user posted image user posted image user posted image

http://www.youtube.com/watch?v=h-8PBx7isoM&feature=related

clock-img

16.10.2008, 20:48

clock-img

Misek

pencil-img

2830

IZVIRNO SPOROČILO: Mič II

Majku milu....

Ima pivo, vino i ostali alkoholi... user posted image user posted image user posted image
Cevape smo pojeli! user posted image

clock-img

16.10.2008, 20:50

clock-img

Misek

pencil-img

2830

Ljubi te Baki... Da nisi malo previše nametljiva?

Joj fokice, pa nemoj da si takav, cura brine za mene i moj duh user posted image user posted image user posted image

clock-img

16.10.2008, 22:19

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Misek

Majku milu....

Ima pivo, vino i ostali alkoholi... user posted image user posted image user posted image

Triba mi samo pivo...ili dvauser posted image .

clock-img

17.10.2008, 20:22

clock-img

Anonimen

Jel on neka piletina ili ozbiljan coek?

Foka nemož`da bude ni jedno ni drugo.

clock-img

18.10.2008, 10:06

clock-img

Marogica

pencil-img

10594

Vidim, da vam ni ratalo pripeljati Miska v Maribor..še ne... .....dajmo, malo več energije in entuziazma, da končno pride...user posted image

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

clock-img

18.10.2008, 18:41

clock-img

Anonimen

Vidim, da vam ni ratalo pripeljati Miska v Maribor..še ne... .....dajmo, malo več energije in entuziazma, da končno pride...

Propustila sam ovaj dio. O cemu se radi?
Ili sam bila persona non grata user posted image ?

A ja bi samo pivo.

clock-img

18.10.2008, 19:20

clock-img

Misek

pencil-img

2830

IZVIRNO SPOROČILO: Marogica

Vidim, da vam ni ratalo pripeljati Miska v Maribor..še ne... .....dajmo, malo več energije in entuziazma, da končno pride...user posted image

Ovo je provokacija!
Nasela sam, ubacila moje muskarce u mode on:/sutra idemo na izlet i na pizzu u Mb jer - mama tako kaze/...
nazovem pizzeriju (Maroga izvini ali izgubila sam tel br user posted image ) i saznam da je nedeljom ujesen ZATVORENO !!!!

Dobro da me onaj ljubazan coek sto se javio nije cuo kako sam opsovala...

To ti je sudbina....user posted image

clock-img

18.10.2008, 19:21

clock-img

Misek

pencil-img

2830

Vidim, da vam ni ratalo pripeljati Miska v Maribor..še ne... .....dajmo, malo več energije in entuziazma, da končno pride...

A ja bi samo pivo.

Ma već neko vreme se spremam da odem u Mb na pizzu i uvek kada odlucim da idem - nesto mi se poremeti i ne odem.... ma svasta....

clock-img

18.10.2008, 19:30

clock-img

Marogica

pencil-img

10594

Ovo je provokacija!
Nasela sam, ubacila moje muskarce u mode on:/sutra idemo na izlet i na pizzu u Mb jer - mama tako kaze/...
nazovem pizzeriju (Maroga izvini ali izgubila sam tel br user posted image ) i saznam da je nedeljom ujesen ZATVORENO !!!!

Dobro da me onaj ljubazan coek sto se javio nije cuo kako sam opsovala...

To ti je sudbina....user posted image

Ja, res je....od prejšnje nedelje imamo v zimskih mesecih zaprto ob nedeljah....Res je usoda.... Vendar pa, draga Misek, tedene ima še preostalih 6 dni...user posted image

R. Tagore

clock-img

18.10.2008, 19:39

clock-img

Misek

pencil-img

2830

Ja, res je....od prejšnje nedelje imamo v zimskih mesecih zaprto ob nedeljah....Res je usoda.... Vendar pa, draga Misek, tedene ima še preostalih 6 dni...user posted image

Bice, obavezno ! user posted image user posted image

clock-img

18.10.2008, 19:40

clock-img

Marogica

pencil-img

10594

Bice, obavezno ! user posted image user posted image

Super, provokacija je uspelauser posted image

R. Tagore

clock-img

18.10.2008, 19:41

clock-img

Anonimen

A ja bi samo pivo.

Ma već neko vreme se spremam da odem u Mb na pizzu i uvek kada odlucim da idem - nesto mi se poremeti i ne odem.... ma svasta....

Svaki izgovor je dobar.

Nego Miču, da ti odgovorim na pitanje. Radi se naime o skrivenoj operaciji "Miseka u MB", glavni i odgovorni organizator je Marogica, kao svoje agente koji bi trebalo da omekšaju i namame Miseka u mišolovku zadužila je mene i Ssevina, ova druga kao njezina lijeva, ja kao desna ruka - s obzirom da je Marogica desnjak, pa joj ponekad u nekim situacijama dođem kao zamjena za njezinu vlastitu - i to sve u cilju dovesti je u Marogičinu pizzeriju i turiti joj pod nos pizzu od strihnina... Malo neodgovorno i naivno od strane Marogice, ja sam ipak bio za drugačije riješenje, da je se odvede na neki neutralan teren, kako kasnije nadležni organi pokušaj atentata nikako ne bi mogli da povežu sa njom... Kaže da je plan razradila u nulu i da joj se ne miješam u posao... Ssevin je u međuvremenu zaglavila negdje između Stand upa i pitaj bog kog kafića u kom se vrti turbo folk i tako potpuno zanemarila svoju ulogu u tome. S obzirom ne njezinu neozbiljnost i neodgovornost to je bilo i za pretpostaviti...
Eto, ukratko...

clock-img

18.10.2008, 19:44

clock-img

Marogica

pencil-img

10594

Nego Miču, da ti odgovorim na pitanje. Radi se naime o skrivenoj operaciji "Miseka u MB", glavni i odgovorni organizator je Marogica, kao svoje agente koji bi trebalo da omekšaju i namame Miseka u mišolovku zadužila je mene i Ssevina, ova druga kao njezina lijeva, ja kao desna ruka - s obzirom da je Marogica desnjak, pa joj ponekad u nekim situacijama dođem kao zamjena za njezinu vlastitu - i to sve u cilju dovesti je u Marogičinu pizzeriju i turiti joj pod nos pizzu od strihnina... Malo neodgovorno i naivno od strane Marogice, ja sam ipak bio za drugačije riješenje, da je se odvede na neki neutralan teren, kako kasnije nadležni organi pokušaj atentata nikako ne bi mogli da povežu sa njom... Kaže da je plan razradila u nulu i da joj se ne miješam u posao... Ssevin je u međuvremenu zaglavila negdje između Stand upa i pitaj bog kog kafića u kom se vrti turbo folk i tako potpuno zanemarila svoju ulogu u tome. S obzirom ne njezinu neozbiljnost i neodgovornost to je bilo i za pretpostaviti...
Eto, ukratko...

user posted image user posted image user posted image user posted image

R. Tagore

clock-img

18.10.2008, 20:06

clock-img

Anonimen

Eto, ukratko...

Jeeee user posted image .

clock-img

18.10.2008, 20:07

clock-img

Anonimen

Umalo da zaboravim... Kao srednja ruka bila je planirana Cvjetić I iliti Rožica I 007 ali je odustala u posljednjem momentu. Naime, nije se složila sa načinom likvidacije. S obzirom na njezin žešće zajeban karakter insistirala je na kratkom postupku "metak u čelo" ali je Marogica kao idejni vođa čitave operacije bila nepokolebljiva i beskompromisna.

clock-img

18.10.2008, 20:21

clock-img

Anonimen

Kao srednja ruka bila je planirana Cvjetić I iliti Rožica I 007 ali je odustala u posljednjem momentu

Ne razumim nista vise.

clock-img

18.10.2008, 20:48

clock-img

Anonimen

E ****... A ja bio siguran samo Bosancima teško ulazi u vugla.

clock-img

18.10.2008, 21:17

clock-img

ssevin

pencil-img

1704

user posted image

clock-img

18.10.2008, 21:18

clock-img

ssevin

pencil-img

1704

A ja bi samo pivo.

Svaki izgovor je dobar.

Eto, ukratko...

E baš sam te sad malkice zavolela. user posted image

clock-img

18.10.2008, 21:26

clock-img

Anonimen

Zanimljivo... Ja joj prebacujem neozbiljnost i neodgovornost, a ona krene da me voli???

Nego djeco bratstva i jedinstva, dosta je bilo zajebancije...

http://www.youtube.com/watch?v=yihKvHA96nc&feature=related

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni