writing-img

RE: Srpski, hrvatski, bosanski, crnski, gorski...

clock-img

21.10.2008, 11:59

clock-img

Misek

pencil-img

2830

IZVIRNO SPOROČILO: sneška_

IZVIRNO SPOROČILO: ssevin

Ti lepo  slobodna u Habakuku a ja te čekala tekom subote i nedelje  user posted image user posted image user posted image

Pa čekaj malo, sad ispada da svi čekaju Misek a niko je ne dočeka user posted image

Izgleda da je tako a sada ona lepo čita i se smeje user posted image user posted image user posted image

I ti ce da se nasmejes kad ti osvanem na vratima, pa malo ces da se cudis .....user posted image user posted image user posted image
Al djaba!

http://www.youtube.com/watch?v=h-8PBx7isoM&feature=related

clock-img

21.10.2008, 12:00

clock-img

Misek

pencil-img

2830

IZVIRNO SPOROČILO: Marogica

IZVIRNO SPOROČILO: Misek

. Ironija zivota user posted image user posted image user posted image  

Upam, da je bila prva in zadnja, kar se tiče najinega srečanja....user posted image

Jap.. i ja se nadam da cu opet na tu konferenciju, pa da udarimo neki dernek jos i dodatno user posted image user posted image user posted image

clock-img

21.10.2008, 12:01

clock-img

Misek

pencil-img

2830

Stvarno? Nismo znali user posted image Ti se Misek gubiš, pa gubiš sve dok se ne izgubiš.

Jok ja. stanem pre nego se definitivno izgubim. Istina je jedino i definitivno, da me na neke stvari potrebno potsetiti, posebno ako nisu fiksno dogovorene.

clock-img

21.10.2008, 12:01

clock-img

Marogica

pencil-img

10594

IZVIRNO SPOROČILO: Bakfark

Sem bil. Gledal male fračeke v tistih Robocop opravah. Prav lušni so bli, sploh ta najmanjši, nasmejal sem se od srca ko so se podili za tistim pakom. Pa vsi malo večji od mojega V***.

Povej, če niso bili ludi...jaz sem se tudi smejala, kot nora....moj je tudi je pri ta najmlajših. Kaj nas nisi videl, ko smo navijali? Pa ta mali "bimbo", ko se je drl poleg naju, ker ga je zopet zeblo-oblečen pa je bil v bundo?user posted image

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

clock-img

21.10.2008, 12:02

clock-img

Marogica

pencil-img

10594

Jap.. i ja se nadam da cu opet na tu konferenciju, pa da udarimo neki dernek jos i dodatno user posted image user posted image user posted image

Oooo, to bi bilo fajn...

R. Tagore

clock-img

21.10.2008, 12:03

clock-img

Anonimen

Povej, če niso bili ludi...jaz sem se tudi smejala, kot nora....moj je tudi je pri ta najmlajših. Kaj nas nisi videl, ko smo navijali? Pa ta mali "bimbo", ko se je drl poleg naju, ker ga je zopet zeblo-oblečen pa je bil v bundo?

Ne, nismo se vidjeli.

clock-img

21.10.2008, 12:07

clock-img

sneška_

pencil-img

712

Ti lepo  slobodna u Habakuku a ja te čekala tekom subote i nedelje  user posted image user posted image user posted image

Pa čekaj malo, sad ispada da svi čekaju Misek a niko je ne dočeka user posted image

Ma ja sam kod sneske bila dva puta.. Koliko puta je ona bila kod mene ? Niti jednom !!! da se zna, za zapisnik molicu lijepo !!user posted image

Mišeku ma nemoj me zaj******** kako da dodjem kad je samo jedan auto u kući a dva šofera. Da imam još jedan auto nećeš moći da me otkačišuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

clock-img

21.10.2008, 12:08

clock-img

Marogica

pencil-img

10594

Nič...grem odspat eno kitico. VIdva s ssevin si muziko vrtita, jaz pa jo odspim....user posted image  Ja, tudi to pride z leti...

R. Tagore

clock-img

21.10.2008, 12:10

clock-img

sneška_

pencil-img

712

Marogica ni čas za spanje  malo pozneje okrog kosila  Mene prime okrog treh popoldan  in takrat so otroci polni pa nabiti energijeuser posted image user posted image user posted image user posted image   Pol pa pejdi Sneška spat  aha sigurno user posted image user posted image user posted image

clock-img

21.10.2008, 12:10

clock-img

Anonimen

Ma ja sam kod sneske bila dva puta.. Koliko puta je ona bila kod mene ? Niti jednom !!! da se zna, za zapisnik molicu lijepo !!user posted image

Mišeku ma nemoj me zaj******** kako da dodjem kad je samo jedan auto u kući a dva šofera. Da imam još jedan auto nećeš moći da me otkačišuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

Javni prevoz u Ljubljani više ne postoji?

clock-img

21.10.2008, 12:11

clock-img

ssevin

pencil-img

1704

IZVIRNO SPOROČILO: Marogica

Nič...grem odspat eno kitico. VIdva s ssevin si muziko vrtita, jaz pa jo odspim....user posted image  Ja, tudi to pride z leti...

Fauuuuš, jaz bi tuuuudi.

clock-img

21.10.2008, 12:11

clock-img

sneška_

pencil-img

712

Oh Miss postoji  ali sa bebom baš i nije preporučljivo user posted image

clock-img

21.10.2008, 12:12

clock-img

Anonimen

Marogica ni čas za spanje

Maroga je ustala u, za nju, vampirsko vrijeme pa joj poremetilo bioritam. A i mora da bude orna večeras... za svog Sartrea.

clock-img

21.10.2008, 12:13

clock-img

Misek

pencil-img

2830

I kod nas je jedan auto u kuci.. hm.. nije u kuci - u garazi je !

A ovo sto mi pretis.... da znas da pali... user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

21.10.2008, 12:14

clock-img

sneška_

pencil-img

712

A ovo sto mi pretis.... da znas da pali... user posted image user posted image user posted image user posted image

Iiiiiiiiiiiiiiiiihhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

21.10.2008, 12:15

clock-img

sneška_

pencil-img

712

Naš auto  nije ni u kući ni u garaži nego negde blzu tebe.Ali i onaj moj je tamo.    E sad ti lepo pogodi gde user posted image user posted image

clock-img

21.10.2008, 12:16

clock-img

Misek

pencil-img

2830

Izmedju sneske i mene ima 40-ak kilometara. Tak da.. javni prevoz ima ali....
kako moze da ponese lonce i tepsije sa raznim slasticama na autobus.. . pa da joj se prospu sarme sto mi nosi... zajebano to, znas... user posted image user posted image user posted image

clock-img

21.10.2008, 12:17

clock-img

sneška_

pencil-img

712

user posted image

napiši to na zapisnik molim te user posted image user posted image user posted image user posted image

Iiiiiiiiiiiiiiiiihhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

21.10.2008, 12:17

clock-img

Misek

pencil-img

2830

Naš auto  nije ni u kući ni u garaži nego negde blzu tebe.Ali i onaj moj je tamo.    E sad ti lepo pogodi gde user posted image user posted image

Svasta.. mene ne zanima tvoj muz, mene zanimaju tvoje sarme i torte !!! user posted image user posted image user posted image

clock-img

21.10.2008, 12:19

clock-img

Misek

pencil-img

2830

Oh Miss

Eto zaboravih titulu !!! Dobro da si me potsetila user posted image user posted image user posted image

clock-img

21.10.2008, 12:21

clock-img

sneška_

pencil-img

712

Svasta.. mene ne zanima tvoj muz, mene zanimaju tvoje sarme i torte !!! user posted image user posted image user posted image

Sarma nema ali torta pa je

Evo da se ne sekiraš sad ću da te utešim jer u subotu i nedeju nismo ništa radili jer smo sve odložili za ovaj vikend nešto se je dogodilo tako sada  ćemo proslaviti.

Oko sarme češ da sačekaš jer iskreno rečeno ja ne znam to da napravim moraću na kurs kod mame oko sarme

A torta već napravljena  i čeka u zamrzivaču user posted image user posted image

clock-img

21.10.2008, 12:21

clock-img

Misek

pencil-img

2830

BTW: gledam nesto ovu statistiku.. ispade da samo najcitaniji topic na Cvekarijah, a vidi koliko nas malo u sustini prica. user posted image user posted image user posted image

clock-img

21.10.2008, 12:23

clock-img

Misek

pencil-img

2830

A torta već napravljena  i čeka u zamrzivaču user posted image user posted image

Javi koji dan u koliko sati i dolazimo!

clock-img

21.10.2008, 12:28

clock-img

ssevin

pencil-img

1704

I to treba sad da verujemo?user posted image

clock-img

21.10.2008, 12:35

clock-img

Misek

pencil-img

2830

I to treba sad da verujemo?user posted image

Pa ne dolazim kod tebe, osim ako spremis sarme... user posted image user posted image user posted image user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni