IZVIRNO SPOROČILO: 2ursae
alina-alin, na morju smo primerjali našega 3 leta starega Anžeta (pa ni majhen za svojo starost) s sosedovim 2 letnikom ... bila sta enako visoka!, s tem da je sosedov zihr močnejši (pa ne debel, ampak pač bolj konkreten)! Ima pa sosedov ful visoka starša pa še ogromno mesa poje
Tjaški zgleda meso ne koristi. Ker ga ima resnično zelo rada, odkar je začela jest. In ga poje veliko. Hrane nasploh ne jev tako velikih porcijah, kot jih je prvorojenka, ampak jaz sem presrečna, da je končno nama zlaufalo in je. Ker se mi je skor že spipalo. Dopoldan sicer ona ne bi nič kaj jedla, ko odspi 1. rundo se ji odpre: in poje ful 1.kosila, nato še enkra kosilo, pa sadje- poje v kosu celo hruško - nič narezano- če pa že, pa na četrtinke. Zmiksano gh je preskočila, je hotela niti poizkusit. Na začetku je na žlico jedla edino mlečne kašice-ki jih pa zadnji mesec sploh noče več jest.
A je še kateri otrok zavrnil mlečno kašico? Hm, se sicer še dojiva -ponoči in pred večerom 1.obrok,ki ga bom počasi ukinila. Mlečnih izdelkov pa noče drugih, flaške tudi noče.
NJEGOV ČAS JE DANES.
(Gabriela Mistral, Nobelova nagrajenka)