IZVIRNO SPOROČILO: pingi
Od dveh tet in stricev bo pa dobil kocke Abrick. http://nakup.pikapolonica.com/igrace/vse-iz-kock/abrick-kocke (voziček s kockami, mini safari)
Sem ful razmišljala o Lego Duplo, pa sem se potem odločila za tele, ki so prav tako kvalitetne, samo veliko ceneje
Vem pa, da jih ne bom mogla kombinirat z Lego
a ti lahk sam nekaj povem: abrick legu ne seže do kolen! Kocke se ful slabo spojijo, mal rukneš, kar imaš zgrajeno in vse se sesuje. Polagam na srce: vzemi Lego, čeprav so dražje, ostalo je preč vržen denar.
živa, glede uboganja, se strinjam z vsem, kar so napisale. Mislim, da bi moral tvoj malo bolj prevzeti Anžeta, da bi ti lahko bila sama več z Nejcem. Vem, pri nas je tud problem v tem, ker z Anžetom nisva skoraj nikoli sama, vedno je poleg še Bor. In imam resen probleme z Anžetovo sovražnostjo do Bora

, ga porine iz ljubega miru, govori, da ga ne mara ... totalna štala. Ko bomo po službah in vrtcih, bom Anžeta enkrat na teden peljala na kakšen mini izlet, v mislih sem imela knjižnjico pa morda vročo čokolado, tko za dobro urco, samo mi2.
Juul: a je mel kakšen uporaben na svet za primere, ko se sorojenci porivajo, rukajo ...
tko, nočko, sem gledala en ful dobr film na POPu, je igral Mel Gibson, pa vesoljci so prišli. Super je bil, me je bilo tako strah, da sem imela pripravljeno deko, da si jo bom potegnila čez glavo, če bo preveč grozno.
Eeee, ju3 pa volitve, sem že kar mal živčna, kako bo, navijam za naše ...

ne povem katere