IZVIRNO SPOROČILO: Alina_alin
joj uboga Brina. Me je kar zmrazilo. Pa obrazloži jim lepo, da ne hodi in da si pustila tam voziček za njo in vprašaj, zakaj ni šla z vozekom. Saj z 11-12 meseci pa še večina ne shodi, kako lahko reče, pozno...
Jasno ji povej, da želiš, da jo pelje z vozičkom.
Mi naše sploh ne vodimo z rokami, edino kar sama ob mizi, omarah hodi. itak da računam na vozek. Sploh si ne predstavljam,da ji to naredijo.
Zmeni se in vztrajaj. Jaz zmerom pravim, če se mame/atiji ne vzamemo gor za svoje otroke, se noben ne bo, pa če me ima kdo za tečno mamo, pa pač sem.
Ma saj je fora ravno v tem, da je prejšnji teden vprašala, kateri voziček je naš, da jo dajo v pravega, ko grejo na sprehod, zato me je še toliko bolj šokiralo, da se je vse to danes dogajalo. In pa sem ji povedala, da je doma ne silimo hodit, da se sama ob opori sprehaja, pa ji nekako ni pasalo, da imam tako mišlenje in je potem tako nejevoljno rekla, da jo bodo pač v vozičku peljali.
Saj jo po eni strani razumem, da je problem, če sta dva otroka ali več v skupini, ki ne hodita, sta pa samo dve vzgojiteljici v skupini in morajo na sprehod. Ampak za vsako ceno pa je ne bodo za roko gnali na sprehod. Nevem, zakaj se takrat, ko je bil Blaž v jaslih noben ni pritoževal, da še ne hodi, pa sta mislim, da bila tudi dva plazeča otročka.
Veš
mama06, saj mene je tudi skoraj infarkt, vendar sem po nekem čudežu še lahko ostala mirna, zdaj pa prihaja za mano in bi se lahko šla kregat s to vzgojiteljico, ampak ima srečo, da pečem potico

tak da ne morem. Pa še kake strokovne članke o hoji bi si sprintala in ji zraven nesla, da si lahko v popoldanskem času malo osveži znanje

.
< Sporočilo je popravil sanosan -- 6.10.2008 13:03:05 >