VANILI šola je grozna, katastrofa v kakem so otroci, saj ne morem verjet
Pa nič ne naredijo, samo obljubljajo...eh...
Noa1 bravo Ajša za prve korake in spanje v vrtcu
IZVIRNO SPOROČILO: sanwebdra
za nas iz NE-centra malo logistično težavna, vendar za srečanje vse, kaj?
Se podpišem
Joj, babe kaj sem vam že hotla včeraj povedat pa sem pol pozabla. Nekaj čudnega al smešnega, odvisno iz katere strani gledaš...
No, zdaj zadnih 4 al 5 dni sem si vzela Zalo sabo v kopalnico, ko sem se šla tuširat. Ker sem itak šla full hitro, beri ob 19h. In dokler sem se slačla je blo vse vredu, se smejala in vse metala dol iz polic k kopalnici, ko pa sem stopla v tuš kabino, se zaprla in začela tuširat pa je mala jokala dokler nisem končala. S tem, da sem jo klicala, ji pokala face, pa ništa. Ko sem odprla tuš kabino pa je bla spet smehec, ko sem se brisala. Pa mi na zizike z prstom kazala
Imamo pa tako tuš kabino, ko se vse lepo vidi skozi. No, če ne zarisiš preveč zarad vroče vode
In, danes enako. Je blo vse ok, dokler se nisem začela tuširat. Pa takoj kak je začela jokat odprem vrata na tuš kabini in sem se pač z odprtimi tuširala in je bilo vse vredu. Je cel čas stala pri meni, se držala kabine, ker imamo ono malo višjo varianto in se "pogovarjala" z mano
A mi lahko katera pove v čem je finta, da joka samo, če sem zaprta v kabini? Meni res ni jasno