ooo, miške, za mano je prekrasen dan
. Bili smo na izletu na Otočcu. Sem namreč zaljubljena v jesensko obarvani otoček, sem pa danes videla, da smo bili za res prave jesenske barve mal prezgodnji, da bodo taprave krasote šele naslednji vikend al pa še eden kasneje. Uf, tolk je težko to zadet, ker zelo kmalu po tem listje odpade in vse zamudiš. No skratka, bilo je zelo lepo, sem se 100% naužila obeh otrok, skakala naokol z Anžetom, nosila Bora, hecali smo se, žgečkali, plesali ... res, prekrasno. Nazaj grede smo padli v gužvo, sem čas v avtu preživela obrnjena nazaj, smo se igrali, otroka sta se krohotala jaz pa sem med akcijo gledala, kolk sta lepa in sem bila
, ko sta si nekaj podajala in sodelovala. Všeč mi je tud, kar velikokrat vidim, da ko se z Borom kaj hecava in delava traparije, naju Anže gleda z nasmeškom
, brez kakšne zavisti in slabe volje.
Hvala za vaše junk-food odgovore
. Vidim, da ste dojele bistvo: tud želim, da se Bor počuti kot del družine, pa čeprav mu zato v želodčku pristane kaj nezdravega. Samo včeraj smo se res basali
... je bilo pa luštn.
ene današnja fotka:
< Sporočilo je popravil 2ursae -- 12.10.2008 23:07:49 >