writing-img

RE: Ženske v politiki

clock-img

16.09.2008, 14:12

clock-img

Anonimen

Mislim, ko me že obglavljate, pustite mi vsaj eno glavico.

clock-img

16.09.2008, 14:15

clock-img

tanikaa

pencil-img

8637

IZVIRNO SPOROČILO: Bakfark

Mislim, ko me že obglavljate, pustite mi vsaj eno glavico.

Kaj češ z njo. user posted image

Je** se mi za vse in vsakogar.

clock-img

16.09.2008, 14:16

clock-img

tanikaa

pencil-img

8637

IZVIRNO SPOROČILO: karin24

IZVIRNO SPOROČILO: Mala_princeska

Torej, a ženske spadamo res samo za štedilnik ali lahko v politiki kaj naredimo???

A druzga razn šporheta pa politike pa niuser posted image

Jaz nikoli neb volila nekoga sam zato k je ženska. Če bo kkšna pametna ženska v politiki, jo bom pa volila. Sam to dvomim da bom dočakala, glede na to da čakam že pametnga dedca v politiki en cajtuser posted image

Svetovna. user posted image user posted image user posted image user posted image

Je** se mi za vse in vsakogar.

clock-img

16.09.2008, 14:20

clock-img

Anonimen

Dobro, da razložim tisto prej. Če izhajam iz tega da je politika ****, kar dokazuje že samo dejstvo, da se z njo ukvarjajo pretežno moški, potem mi nekak ženski osebek v to življenje spletk, laži, povzpetništva, mahinacij, ne paše ravno. Mislim, težje mi je videt kruto žensko kot krutega moškega. Ne gre mi to skupaj z mojo podobo povprečne ženske.

clock-img

16.09.2008, 14:38

clock-img

Mijavček

pencil-img

1701

Tukaj se pa čist strinjam, meni tud to ne gre skupaj. Zato sem pa napisala, da se igrajo v moškem peskovniku. Bolš bi bilo da si naredijo svoj peskovnik, brez vsega grdega, kar si zgoraj napisal... sam to je pa itak utopija.

clock-img

16.09.2008, 14:49

clock-img

Anonimen

Ampak na tem forumu, bog ne daj da samo zadiši po spolni diskriminaciji, že se dvignete ko` proletariat med revolucijo.

clock-img

16.09.2008, 14:55

clock-img

Mijavček

pencil-img

1701

Kje, kdo? Jaz nisem zaznala kakšne posebne ustaje.

clock-img

16.09.2008, 16:54

clock-img

Anonimen

Cveta Oražem Zalokar, pa tudi ministrica za zdravje- Mazej-Kukovič.

clock-img

16.09.2008, 17:07

clock-img

emaa

pencil-img

7450

Jaz nisem gledala, mi je še vedno žal, da Cveta ni več kandidirala za županjo Domžal, ker njen naslednik, sramota no. Ženske v politiki, zakaj pa ne, samo kaj ko večinoma res ne izpadejo preveč suvereno. 

clock-img

16.09.2008, 21:09

clock-img

tatuś

pencil-img

9

Mene so pa dekliči kar navdušli. No, ne govorim tolk o vsebini (ta se pač ujema s stališči posameznih strank in z nekaterimi se enostavno ne strinjam) ali pa o podkovanosti (predvsem pri "obrambi" se mi zdi, da so skor vse ostale brez besed in so samo čakale, da čim hitrej mine - kot slab seks, samo nazaj se več ne da). Predvsem "desničarke" so na neprimerno višjem kulturnem nivoju od svojih moških različic in za razliko od slednjih znajo slovensko (malo bojo morale povadit še sklanjanje samostalnika "otrok" v možnini, pa bo) – za moške so stvari kot oblikoslovje, skladnja, itd. španska vas.
Skratka, ne bi mel nič proti, če bi jih blo kaj več v parlamentu.

clock-img

16.09.2008, 21:11

clock-img

Anonimen

Mene so pa dekliči kar navdušli.

Dekliči user posted image

clock-img

16.09.2008, 22:35

clock-img

nicnic

pencil-img

190

IZVIRNO SPOROČILO: Mala_princeska

Torej, a ženske spadamo res samo za štedilnik ali lahko v politiki kaj naredimo???

Kakorkoli obrneš se znajdeš v kuhinji. Tako ali drugače. user posted image

Pameten si, če verjameš samo polovice tega, kar slišiš.
Genialen, če ugotoviš, katero polovico.

clock-img

17.09.2008, 06:46

clock-img

caillou

pencil-img

1854

Mazej-Kukovičeva in Kucler-Dolinarjeva, pa tudi gospa iz SLS ni bila napačna.

< Sporočilo je popravil caillou -- 17.9.2008 6:47:30 >

Homines quod volunt credunt. -- "Ljudje verjamejo to, kar želijo." (Julij Cezar)

clock-img

17.09.2008, 09:09

clock-img

tatuś

pencil-img

9

IZVIRNO SPOROČILO: Mič II

Mene so pa dekliči kar navdušli.

Dekliči user posted image

No, fantiči (ki jih moramo sicer gledat cele dneve) pa menda ja niso. (Čeprav so bili tudi namigi v tej smeri, ampak so se mi zdeli prenizkotni, da bi bili omembe vredni.)

clock-img

17.09.2008, 09:48

clock-img

Mala_princeska

pencil-img

5621

IZVIRNO SPOROČILO: Bakfark

Dobro, da razložim tisto prej. Če izhajam iz tega da je politika ****, kar dokazuje že samo dejstvo, da se z njo ukvarjajo pretežno moški, potem mi nekak ženski osebek v to življenje spletk, laži, povzpetništva, mahinacij, ne paše ravno. Mislim, težje mi je videt kruto žensko kot krutega moškega. Ne gre mi to skupaj z mojo podobo povprečne ženske.

In tvoja podoba povprečne ženske je????? Da se ji približam....(podobi te ženske)user posted image

24.4.2004 Nina :-)
24.6.2009 je ati dobil najlepše darilo za RD - Manco :-)

clock-img

17.09.2008, 22:23

clock-img

Allia

pencil-img

251

Cveta Oražem Zalokar

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem