IZVIRNO SPOROČILO: puncica
Uh vidim da mi je žal da sem to sploh vprašala, ne vem kaj se zdej tle penite in vas tole pogreva, sva pač naredila tako kot sva in kaj naj zdej je kar je, nisem pa nobenga spraševala ali sva naredila prav ali ne ampak me zanima, kako vi varčujete in kaj se zdaj trenutno najbolj splača in ja zadeve sva zaupala profesionalcem, no ne vem zdej kaj pomeni profesionalec, jaz razumem pod to ljudi ki se s tem ukvarjajo in če ti vlagaš v vzajemni sklad oni obračajo tvoj denar, ne iščeš sam delnic in obveznic.
In ja pač nimava glih ful pojma o tem veva pa osnove in zato sva se odločila za to in zdej tu pametovanje da naj se v to ne spuščamo če nimamo pojma, namesto da bi povedali kako in kaj mi je popolnoma brezpredmetno, in vidim da je najlažje samo obtoževanje in ne podat nobenga pametnga kontretnega odgovora. Midva rabiva zdaj kak predlog kako denar za 2 leti najbolje naložit, ker nimava več časa za dolgoročno varčevanje, ne rabim pa pametovanja kako smo glupi in butasti ker se v to spuščamo in nimamo pojma.
v svetu zagotovo obstajajo večji profesionalci, kot so v SLO, ker imajo tudi daljšo tradicijo, pa ne morejo nič ukreniti, da tega padca ne bi bilo. Dejstvo je, da padajo vrednosti na svetovnih borzah, nima to veze z načino upravljanja družb za upravljanje. In to nas razpeni, ker nekam vložite denar, sploh ne veste kam, niti ne poznate zadeve. Da bi si kaj prebrali - bog ne daj (pa zakaj bi, če je sosed rekel, da je to ok), ko pa ne gre v željeni smeri, si pa tudi ne vzamete časa, da bi se pozanimali zakaj do tega pride, ampak obtožite ljudi, ki s tem nimajo nič, ne prevzamete lastne krivde in s tem boljše spite?
kaj pa je zate pameten in konkreten odgovor? Da ti rečemo, da imaš prav?
povej mi, v katerih skladih si imela, pa ti bom takoj povedala, če si sta se SAMA odločila pametno ali ne.......
Lej, nobeden vaju ni silil v to. odločila sta se sama, pa se nista pozanimala, kam data? Jaz tega pač ne morem razumeti............ Pa ni problem v tem, da nimate pojma, ampak v tem, da si tudi toliko časa ne vzamete, da bi se o tem malo posvetovali, si kaj prebrali, itd......
kje varčujem? v vzajemnih skladih, življenjskem zavarovanju vezane za vzajemne sklade in na banki.......
Kaj življenjsko zavarovanje imata?