saj se mi je zdelo ka si ti ti, ampak san nej ščela nič omeniti ka ne bi ger noro vo spadnila...najbolj san te posumila kda si eto napisala ka si še nej noseča boš pa pa tisti stavki so me tak malo zavedli ka bi lejko csaje bila ti

če glih mi možgani spijo ali zato malo detektivske žilice še majo
nalini vala za gnes...zdaj moren dragoga v službo pelati...iti neka tašči v obi iskat

te si iden po recept za spasmex v lekarno pa te če de telko vora že za bolnico če nej pa še prej domov...ge mislin ka dobive pri naslednjon pregledi napotnico...ge jo že mogoče dobin ker ge mo te 34 4/7 noseča pa mislin ka tu negi davlejo...ctg pa boš ti mejla ziher naslednjič za sebe pa ne ven...včeraj san neka pomotala neve meli skup naslednjega pregleda...ti boš mejla teden dni za meno pregled...ge mo sigurno naslednjič za 2 tedna naročena ker ge mo te te za 2 t že v 37 t te pa morejo že morejo biti pripravljeni...te pa ve saki keden viseli tan

ge srčno upam pa si želen ka bi prigurala do 10.4., če so mi tak zračunali te naj tak bo nej?

deteti to skoz gučin naj čaka do te samo zdaj ne ven če de me baugalo
15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!