writing-img

RE: Pomurke - nosečke

clock-img

10.03.2009, 09:50

clock-img

Sončni žarek

pencil-img

3265

IZVIRNO SPOROČILO: detelja

ženskice kere mate že princeske to znate ka nemrete dati otroka v tej kotiček z igrali, če nej otrok strar 3 leta???

sicer pa bi bilo tudi fajn če bise že dopoldan dobile na lepem sončku nej...ampak ok se dobimo zvečer...kda pa mo vozičkale pa čez denuser posted image

znan, znan user posted image   samo je malo več placa tan za hoditi.....pa jaz bon pitala, če lehko gren z Evo na igrala-za par minut.....

ja, bi se lehko doble dopodne, samo jih ne neke reklo, ka nemrejo....... boš pa šla zej dopodne do trgovine in nazaj in se boš navžila sunca user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

10.03.2009, 09:51

clock-img

Nalini

pencil-img

919

ženskice kere mate že princeske to znate ka nemrete dati otroka v tej kotiček z igrali, če nej otrok strar 3 leta???

sicer pa bi bilo tudi fajn če bise že dopoldan dobile na lepem sončku nej...ampak ok se dobimo zvečer...kda pa mo vozičkale pa čez denuser posted image

jes san zaenkratuser posted image  ok ... zatou prijden .....

ob 17. tan ge ste pravile ...user posted image  ...

uživajte na soncu ...

pokica ...
user posted image

clock-img

10.03.2009, 09:51

clock-img

Sončni žarek

pencil-img

3265

Eno pitaje.....

bi si mogla kupiti črno torbo-takšno malo večjo za normalno ceno..... mote kakšen predlog ke v Soboti.....

clock-img

10.03.2009, 10:11

clock-img

Nončika

pencil-img

2778

sončni žarek, starši nemajo dostopa do igral. nažalost.

3 datumi v mojem življenju: 2.8.2005, 24.10.2009 in 22.5.2010.

clock-img

10.03.2009, 10:14

clock-img

detelja

pencil-img

4525

IZVIRNO SPOROČILO: Sončni žarek

Eno pitaje.....

bi si mogla kupiti črno torbo-takšno malo večjo za normalno ceno..... mote kakšen predlog ke v Soboti.....

čuj če si nej na ferme vdarjena pa ti je seeno kakšna je...te majo ful lepe ali v btcji v leji ali ka je...ali pa prejk od zavoda za zaposlovanje...maš takšne moderne velke pa poceni...če si pa za kaknšo znamko te pa v btc-samsonajt ali pa peko itd...samo so cene tan 100eur...

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!

clock-img

10.03.2009, 10:18

clock-img

malapikica

pencil-img

275

pokica - Vse najboljše user posted image

sončni žarek - glede torbe lejko poglejneš v H&M. Neka takšoga san vidla mislim ka tan cca. 20€.

Popoldne probam priti, vupan ka mo vas poznala. Bom pa mogoče malo zamidila, ka moren maloga na judo pelati.

Zaj pa iden pejglat, te mo pa malo pucati začala stanovanje. San zadnje čase kar malo zanemarila, ka san si pistila za zaj da mo doma.
Uživajte v lejpon sunci.

clock-img

10.03.2009, 10:20

clock-img

Sončni žarek

pencil-img

3265

IZVIRNO SPOROČILO: Nončika

sončni žarek, starši nemajo dostopa do igral. nažalost.

Ups, to pa sen nej znala user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ker v Mb in Celji lehko grejo polek..... Že itak so toti mali čist diskriminirani- do 3let nimaš nigi nič.....

clock-img

10.03.2009, 10:22

clock-img

Sončni žarek

pencil-img

3265

Eno pitaje.....

čuj če si nej na ferme vdarjena pa ti je seeno kakšna je...te majo ful lepe ali v btcji v leji ali ka je...ali pa prejk od zavoda za zaposlovanje...maš takšne moderne velke pa poceni...če si pa za kaknšo znamko te pa v btc-samsonajt ali pa peko itd...samo so cene tan 100eur...

Glede torb sem nej na firme.......tak ka bon šla glejat-samo gnes ne, ka z Evo je to bolj tak..... Bon pa še v h&m poglednila-za torbo jaz don max. 20€.....Sen glejala eno tudi v avonovem katalogi....pa se mi fejst vidi-samo jaz moren vse v živop viditi.....

clock-img

10.03.2009, 10:25

clock-img

Sončni žarek

pencil-img

3265

Mala pikica- hvala..... ti pa ne pretirovaj gnes in vupan ka se resen vidimo.....

Jaz bon tudi malo zamidila, ker Bojan pride iz službe ob 16.30...pa moren napraviti predajo (luka ostane duma-ker z dvema itak nebon folgala) , te pa midve šibneva proti Soboti-samo greva še v Hervisa Evi po neikice-če do meli takšno malo številko.....

clock-img

10.03.2009, 10:25

clock-img

Nončika

pencil-img

2778

moja se je enkrat tak veselila, ka de šla na igrala, te pa nas pri vhodi stavijo in povejo ka more mala sama not. ej, pa sta se in moja in še od kolegice mala stavile in v joč, ka moreve mive poleg. ja te pa nede nič.

v mb lejko ideš zraven. tak je. naša zna iti na ta igrala z sestrično. ona pa je 10l tak, ka je letos zadnje leto, ka lejko ideta obej.

clock-img

10.03.2009, 10:27

clock-img

Nončika

pencil-img

2778

sončni žarek, če nemajo nikeice v hervisi, pa poglej na superge.si. je san našoj tan naročila, pa san naslednji den že mela doma. plačala san pa 2€ več zaradi poštine.

clock-img

10.03.2009, 10:36

clock-img

detelja

pencil-img

4525

Mala pikica- hvala..... ti pa ne pretirovaj gnes in vupan ka se resen vidimo.....

Jaz bon tudi malo zamidila, ker Bojan pride iz službe ob 16.30...pa moren napraviti predajo (luka ostane duma-ker z dvema itak nebon folgala) , te pa midve šibneva proti Soboti-samo greva še v Hervisa Evi po neikice-če do meli takšno malo številko.....

v maximusi maš tudi eno trgovino pa majo čist male št. tudi za takšne kak je eva...

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

clock-img

10.03.2009, 10:44

clock-img

Sončni žarek

pencil-img

3265

v maximusi maš tudi eno trgovino pa majo čist male št. tudi za takšne kak je eva...

Ej hvala, bova tan poglednile, ka  neva še v Btc hodile.....

clock-img

10.03.2009, 10:45

clock-img

Sončni žarek

pencil-img

3265

IZVIRNO SPOROČILO: Nončika

sončni žarek, če nemajo nikeice v hervisi, pa poglej na superge.si. je san našoj tan naročila, pa san naslednji den že mela doma. plačala san pa 2€ več zaradi poštine.

Nončika hvala.....jaz sicer srčno vupan, ka jih gnes dobiva.....Veš jaz sen bolj ziher pri obutvi-moren probati, sploh pa Evi, ker mo vse šolje različne številke....

Tote so mi fejst dobre
http://www.superge.si/html/svn/5358808-AA.shtml

< Sporočilo je popravil Sončni žarek -- 10.3.2009 10:48:38 >

clock-img

10.03.2009, 10:52

clock-img

Sončni žarek

pencil-img

3265

Vidim, ka ma gnes midve z Evo redno šopingirale user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

10.03.2009, 11:20

clock-img

detelja

pencil-img

4525

lalica vidin ka nas čitaš...prideš gnes na kavico ob 17 v maximus?

clock-img

10.03.2009, 11:27

clock-img

Sončni žarek

pencil-img

3265

lalica vidin ka nas čitaš...prideš gnes na kavico ob 17 v maximus?

Lalica prideš?!   Vupan ka.....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

10.03.2009, 11:36

clock-img

Lalica1

pencil-img

710

Vaj ženske, komaj sam vse preštela...

Malo mi gnes sicer nejde skouz ka san seveda komaj zdaj vidla. Ali mo dala vse od sebej, ka mijslen ka nan je to resno zadnja možnost.

San pa nej jaki poznavalec Maximusa, pa ne ven keri kafič to mislite. Sicer znan ge majo ta igrala, ampak tu se moje obzorje pomali konča... To tisti kafič preko teh igral ka delajo kelnari oblečeni v rdečo?

clock-img

10.03.2009, 11:50

clock-img

Sončni žarek

pencil-img

3265

IZVIRNO SPOROČILO: Lalica1

Vaj ženske, komaj sam vse preštela...

Malo mi gnes sicer nejde skouz ka san seveda komaj zdaj vidla. Ali mo dala vse od sebej, ka mijslen ka nan je to resno zadnja možnost.

San pa nej jaki poznavalec Maximusa, pa ne ven keri kafič to mislite. Sicer znan ge majo ta igrala, ampak tu se moje obzorje pomali konča... To tisti kafič preko teh igral ka delajo kelnari oblečeni v rdečo?

DEJ PLIS PRIDI user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Ka res je očitno zadnja šansa pred kak te šle ve rodit...............

Jaz pripelan Evo sobom.....Pa Štorkljica Ajdo.......

Je pa to lokal na isti strani kak so igrala-malo napre......  Prek pa je toti, ke ti misliš.......

clock-img

10.03.2009, 11:55

clock-img

Lalica1

pencil-img

710

Vaj fala Sončni žarek!

Zaj celo mislen ka znan keri je. Itak nemo znala kere ste. No, Evo mo verjetno spoznala, tak ka... Mo zejla kar Laro s sebof če de šlo. Mo pa tista zgublena ka nede znala kama iti, Lara de mejla bundo zlate barve, ge pa črno dugo. Zgledan pa tak ka je dosti lažje priti preko kak okoli menej! Tak ka mo vesela če me spoznate pa pozovejte ka se totalno ne zgibin. Mo pa resno dala vse od sebej ka prideve.

clock-img

10.03.2009, 12:49

clock-img

pokica_

pencil-img

3265

Vaaaaj, jes san vas tuj komaj skos prečitala, čveke čvekaste! user posted image

In najlepša hvala za lepe čestitke!!!! user posted image

Gnes pa uživajte ob čvekanju na kavici! user posted image

Pa smo dočakali najino največjo srečo...sinka Aneja

clock-img

10.03.2009, 13:15

clock-img

štorkljica

pencil-img

2341

Komaj čakan ka se vidimouser posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

10.03.2009, 14:48

clock-img

Nalini

pencil-img

919

mislin ka nas nede teško najti .... müve z deteljo sva fajn okrogliviuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .... v buščijaj ka nede pomoteuser posted image

clock-img

10.03.2009, 15:46

clock-img

detelja

pencil-img

4525

IZVIRNO SPOROČILO: Nalini

mislin ka nas nede teško najti .... müve z deteljo sva fajn okrogliviuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .... v buščijaj ka nede pomoteuser posted image

čuj, če pa naj što zamenja te pa takuser posted image ....če drugo nej trbej tišino napraviti pa poslušati ge što ful naglas diha (ala medved) tan san te geuser posted image user posted image user posted image

clock-img

10.03.2009, 16:38

clock-img

Nončika

pencil-img

2778

detelja, ka te nemo čula, kak dihaš-sopeš kak medved vse do Lendave. ženskice držte se in uživajte na kavici, klepetu. pa na nas ne pozabite in se nas kaj spomnite. je pa pomali šibam ka malo zriktan pa k pediatre na pikanje. či te čule ka se kakše dejte dere, te je to sigurno moje.user posted image user posted image user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem