IZVIRNO SPOROČILO: darjussa
Pa fajn mi je bilo ka san spoznala Serendipity...samo je fora bijla...ka san vse okrog najprle gledala kero bi lejko ona bijla...pa san eno drujgo mela na očaj. Te pa gda smo meli pavzo se mi predstavi..samo je nej tista bila..ta prava je za meno sedejla...normalno, ka san je te nej vidla
.

Ma je še bijla kera drujga večja od svojega partnera?
Je san že mojemi pravla, kda sva šla ta - pa san vijdla kda si šla v trgovino, ka tou moreš biti tij. No, utemeljitev je bijla, ka zatou ka je tvoj večji od tebe - te pa san opazila, ka jih je večina v takšon višinskom razmerji
detelja - ja, saj ''dokaj'' zanimivo

. Meni tuj preseda, či do ger preveč vsiljivo utrujali z dojenjem. Pa neman nika proti dojenji - si resno želim in se bom maksimalno potrujdila ka de nam gratalo. Ali s pretiranim siljenjem ponavadi znajo zasr* to...pa se zgleda ka ne zavedajo tega, ali kaj
Glavno je ka tvoja fčelica raste in ka je OK! Zatou si nej nikaj menje vredna, pa ona tuj nej - je man včasik gda te debate šten takšen feeling, ka sugererajo radi tisti občutek manjvrednosti... No, sicer so pa tou lejko kilometerske debate
Te dešč pa tuj meni žifce para
Ej, kak je pa naša
Snoopyka? Nikaj se je že dugo nej javila ...
< Sporočilo je popravil Serendipity -- 23.6.2009 13:38:57 >