writing-img

RE: imeti vse ali nič

clock-img

20.09.2008, 21:17

clock-img

karmy

pencil-img

2530

keš **** zmeraj tako nizko pristanejo. Kaj češuser posted image

~Ladies, if a guy ever tells you, he wants to cover you from head to toe in honey, and lick it all off inch by inch, that's the man who hasn't done it before. ~ Love you CT ~

clock-img

21.09.2008, 13:46

clock-img

nicimoja

pencil-img

205

halo? "svaka čast" na tako podlo razmišljanje. kar kocine mi grejo gor od takih pleh pič  k! če te zadržuje pejt, ampak ne mislit, da ti bo avto, služba, stanovanje kaj pomagalo pri tvojem trenutnem razmišljanju.

clock-img

21.09.2008, 15:43

clock-img

kaya2007

pencil-img

3944

mah iz tega kar je napisala pa res ne morete sklepati da je že keš ****. če bi bila, ne bi sploh spraševala, ampak bi že zdavnaj šla-s tistim, ki bi ji največ ponudil user posted image  
jaz bi prej rekla, da gre za neizkušeno, malo "omejeno" punco, ki iz določenih razlogov ne zna poskrbeti zase in, ki nasede vsakemu, ki ji obljubi lepše življenje.

vomak, če te tvoj pretepa itd., pojdi stran...ampak ne pričakuj, da bo pri drugemu vse z rožicam postalo in ne zanašaj se na njega, ker lahko spet končaš tam, kjer si zdaj. pojdi, in naredi kaj, da boš v prihodnosti samostojna, ne pa odvisna od nekih tipov...

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem