writing-img

RE: Trebušni ples

clock-img

30.09.2008, 21:39

clock-img

M1987

pencil-img

656

Ja jaz tudi čakam na kakšna priporočila v Lj user posted image  Ammm... Jah jaz sem mislila potem malo mojmu malo doma zamigat Pingi user posted image  Kaj ni zapeljivo videti? user posted image

* CARPE DIEM *
Princeska 05.08.2009

clock-img

01.10.2008, 12:30

clock-img

muška

pencil-img

3223

user posted image user posted image user posted image  vedno več vas je vidim user posted image

lepo to, kar v akcijo! Plesne šole v svojem kraju pa čisto enostavno najdete, internet in iskalnik pa je! 

clock-img

09.10.2008, 10:48

clock-img

Pikica76

pencil-img

290

Jaz sem hodila v Plesno mesto v LJ, k Špeli iz skupine Fatamorgana. Mi je blo všeč, ker smo plesale, tudi na bolj moderne komade ala Shakira in ostalo in v celem letu smo imele 3 skupinske nastope (če si seveda hotel). Smo se pa mislim da ene 3 dolge koreografije naučile v celem letu, tako da je res fajn, ker vsakič nekaj nadgrajuješ in ne plešeš kar nekaj v tri dni.

Moraš se pa zavedati, da so učiteljice orientalskih plesov mal umetnice, malce zasanjane in v svojem svetu. user posted image

clock-img

09.10.2008, 15:37

clock-img

M1987

pencil-img

656

No potem so take kot jaz - malo v oblakih user posted image user posted image user posted image

* CARPE DIEM *
Princeska 05.08.2009

clock-img

18.10.2008, 21:58

clock-img

Meggi

pencil-img

1932

No da se pohvalim. S sodelavko smo razturile in sva štartale na ogled.

Zacopralo naju je. Za 2 meseca 50€- cena  je kr. no je pa za 8 obiskov. Meni se zdi tako ženstveno, fajni ritmi, pa sprostiš se. No kombinacije so malo hude, pa skoz migaš z boki, a gre je fajn.
No pa tiste rutice, s činčirinči varianto gor, pa gremo !

Kr pogumno, čeprav mene še salsa mami!user posted image

clock-img

18.10.2008, 22:39

clock-img

muška

pencil-img

3223

Bravooooo user posted image user posted image user posted image  , jaz pa v četrtek pričnem z novo sezono plesa user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

23.10.2008, 21:34

clock-img

muška

pencil-img

3223

pleše katera? jaz sem pravkar prišla iz plesnih pa se tak fajn počutim, kar plesala bi še user posted image user posted image user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem