Dober dan. Smo že na novi temi. Super.
bozza
. kako lepa novica. Si nam prav polepšala dan s to novico. Zdaj si pa srečka
. čuvaj še naprej svoji pikici in naj ti čas do UZ hitro mine.
Pa kako lepo presenečenje ti je pripravil dragi, ti pa tudi s pozitivnim testom.
Shuki
naj bo kmalu vse tako kot je treba. Icedki naj se nehajo, posteljica pa dvigne.
Že tako in tako sva skoraj sosedi, zdaj ko j v bolnici pa sva bližnji sosedi.
gigi, kako je kaj padla prva špika? Praviš, da je prej k nataliteti prispeval najboljši sosed, sedaj pa lekarnar?
gospodarica, supoer za akcijo. Ata je res brzinski, a ne?
zarja, tvoja
pa je še malo bolj pokazala zobe. A potem ji je bil že rjav kostim dovolj, ni rabila belega? Važno, da se vse sčisti in bo vse tipi top pripravljno z otročke.
kajsica, naj se vse te kombinacijo uravnovesijo in naj b čim manj stranskih učinkov, skratka edini stranski učinek je dovoljen v obliki foliklov polnih z jajčnimi celicami.
Arneja, šč šč s slabimi mialimi, znaki,...Držim pesti, da je vse o.k. in bo test pokazal
.
dajamaja, kako si kaj ti? Kaj znakov? Še en teden te loči do testa. Kako gre čas po eni strani hitro, po drugi pa počasi.
mismis
ne tako razmišljat. Daj š malo upaj. Jaz že oz. me vse smo s tabo in še upamo. Mora uspeti.
Mijavček, kako kaj kaže pri vas? Se pikicama ž kaj mudi na svet, a sta še v varnem zavetju pri tebi v bušiju?
obi, sedaj še čakaj in naj bo rezultat čakanja
.
Želvica, Blanč še malo pa bom spet štartale v postopek. Tokrat pa nam bo uspelo.
Pija, naj izcedki kar gredo nekam po svoje, ker tebe čaka
. Še mao pa bo čas za dan D. naj ti čas do takrat hitro mine.
KIWI, naj se izcedki nehajo in naj raje pride čas za test in lep rezultat sz
.
lara, kako si mi kaj nosečka? Počutje v redu?
Goldy, bravo za folikle. Tista dva pa se skrivata, nič bat bosta na punkciji spet ven udarila. V četrtek pa čim manj bolečo punkcijo in dober pridelek.
mandreja, dobro grej
, naj ostaneta pri tebi vseh 9 mesecov. Krvavitve pa naj se ustavijo. Žal mi je, da ti je tako grdo naredila ET. Srečno.
netka
za vrečko.
Upam, da je v vrečki še čarobni prah, ki bo pripomorel k še večjemu uspehu. Srečno.
nokes, kako ste vi trije? Si danes polna pozitivne energije. Super. Pokonci držiš punce.
kar se spreminjanj barv na RR tiče pa mene tudi bega. Komaj se navadim ene, pride druga in, že tretja, ko di+ojamem, da se je zamenjala že prva.
Sem pa naštrikala tale stavek.
anci banci, inekcije ti bo dal Reš. To naj te nič ne skrbi. Tudi če si samoplačniško. na prvi dan špikanja prinesi robo in ti on da potem toliko inekcij in igel, kot jih potrebuješ do prvega UZ in en komplet za po vrhu (za vsak sluščaj)