Baci absolutno te razumem, ker sem slišala že sledeče pripombe:
- jaz sem kriva, ker je to ženska domena - rojevanje - pa sem jim odgovorila, da sem kriva samo s tem, ker nočem lubija zamenjati za drugega, ki bi bil morda ploden, a niti 1% tako pozoren in ljubeč, kot je moj
- mama, očitno prevzeta od kakega dokumentarca
je rekla, da če bi lahko, bi mi ona dala kako jajčece
, kot da jih sama nimam dovolj
dobro da še očeta ne gre naštimavat, da bi dal kako seme
- morda pa sedaj ne uspe, počakajta z OBMP še 5 let - aham, a takrat bom imela pa bolj mladostno telo in bom lažje prenašala hormonske terapije pa nosečnost, pa ...
- OBMP pa ni naraven postopek, to se ne bi smelo delati - Že Bog noče, da uspe! Ta mi je pa kronska!!!! Sej mleko v tetrapaku tudi ni več naravno, da ne govorim o kruhu, ki se ga kupi v trgovini, pa ... ??? In da ne govorim o obstoju Boga. Če je Bog dovolil tak znanstveni napredek, je to verjetno z razlogom - in potem so določeni fanatiki obnemeli.
- verjetno pa tvoj ni pravi zate, se vidi, ker .... sigurno psihično noče postati oče in biti vezan s tabo..... KRETENIIIII - morda so nama pa le fovš, ker se imava tako lepo, pa čeprav nimava otrok!!!
Ah, saj vem, da sem si dala duška, samo tele današnje novice so me tako razpenile in upam, da se bodo vaši bližnji in dalnji vsaj danes in v prihodnjih dneh znali obnašati bolje in ne kot slov v trgovini s porcelanom.
lep dam vsem, pa naj bo s sončkom obsijan in z rožicami postlan!