Večer bejbe...včasih so bili četrtki na RR najbolj zanimivi, vedno je nekaj dogajalo, ne vem, res ne vem, zakaj je morala ta tradicija izumreti, še posebaj na današnji črni četrtek, ko je JJ zahteval ponovitev volitev
No jaz sem doma, naravnost iz pasje šole, smo otroka peljali z novim/starim avtom v šolo, pozor mismis končno vozil svojo ladjo, samo kapa žal ni bila prava kapitanska, ampak jo je zamenjala Heinekenova s šiltom. HB za hajnija. Spričo današnjega neuspeha, se lahko pohvalim, da prvi je izpuhtel za narodov blagor, pa ša kakšen zna iti po njegovi poti, da prvemu ne bo preveč dolgčas, ali da bi bil bog ne daj osamljen. Sedaj pa lepo po vrsti, kot so hiše v Trsti.
Ajsi, jutri mislim nate in na tvojo pikolino, lepo kiklico ji obleči, ko se bo prvič pokazala očiju
LL, če bi nadomestila
z
to ne bi bil mismis, upam da razumeš, kaj želim povedati. Mi gremo naprej, sicer ne v oktobru, ampak v nobembru pa zihr, kar je bilo je bilo. In kot upravljalec tega seznama si pridržujem pravico, da sem jezna mis
Jadrnica, me veseli, da si se oglasila, še sploh me veseli, da je s tvojo pikico vse v redu. Evo pikalonica od mene in mojega kužona samo zate
Marjetka Cvetka,...dihaj dihaj dihaj, ne pozabi mantra mantra, skozi eno uho notri, drugo ven, pa bo. Vsi so bedaki ITAK
Baci, če bo tašča kaj težila, ji samo zagrozi, da imam jaz velikega kužona, ki ga bom pripeljala in našuntala nanjo, pa vidim kako se bo izmazala iz te doze lizanja in skakanja. IN OBLJUBIM, da ga sploh ne bom odpoklicala
Pika74, kot zgleda boš ti zamudila dr. R na punkciji ali na UZ
. Kdaj pa predvidevaš, da bo padla punkcija? In tako se ti spogleduješ z mojim dr. D-jem, kje pa je moja slika, ki si mi jo obljubila??? Miška je naredila domačo nalogo in priskbela seznam.
Wp, oprosti, ker ti dopoldne nisem odgovorila na poste, ampak pri nas je definitivno konec. To poplavo
ne bi nihče preživel, zato se sploh ne slepim. Me pa veseli, da je tvoja sestra tako dobra v izpitih, po moje si prav ponosna nanjo, super edino prav. In kaj berem, da imaš dva
, ki si jih rešila smrti, ma sej jaz vedno govoril, da si ti ena full dobra dušica, prava Pepelka. Upam, da ko se bomo dogovorile za naslednje srečanje, da boš imela čas, prav lepo te bo spet videti.
Mijavček, a imamo kakšne novice od nje, a ni bilo danes rečeno, da gremo dihati, moram res iti na nosečniški forum čekirati, nič novic še
Želvica, današnja postaja pa ni bilo ravno premišljeno izbrana, upam da bo jutri bolje.
Kiwi, dobro opravi jutri, če obstaja še najmanjše upanje, upam da se uresniči
Lučka, a si že nazaj iz službe, kaj ste danes imeli GU, da si morala še popoldne delati?
mateja. goljev, si že na seznamču, upam da vama s Pepijem tokrat uspe
Miška, saj so ti že ostale povedale, ampak jaz sem se pikala zjutraj oz. moj me je pičil zjutraj
gospodarica, saj se ne bomo predale, hvala ti ker misliš na nas in nas spodbujaš, tudi me bomo tebe
Pija, zdaj bova vsaj lahko konkretenga hajnija dregnile, 1 ali 2-najst
Pikovit, kako je sedaj s tvojim avtom, si ga zrihtala????
Zarja, ti tudi dihaj dihaj dihaj, ne se takoj razpištoliti na vsak komentar. Ljudje smo različni, nauči se preslišati kakšno stvar, verjemi veliko lažje ti bo v življenju.
Shuka, a počivaš, le glej da res, da ne bom
Arneja, kako tebi kaže, upam da je tvoj izcedek izginil
Mlinčka, a groziš s pirom kaj, zdaj kar dej, zdaj ga pa tudi jaz lahko
Supercow, kaj jaz to berem, da te je nek prehlad položil, pa valda ne naše superkrave...
Kajsica, kako si mi ti, a je teta jojboli vse pošlihtala?
Abra, se mi zdi, da bo potrebno pri nama pred naslednjim postopkom marsikaj spremniti, pa še kakšnega bioenergetika si omislili. Namreč tudi pri nama gre za nepojasnjeno nepolodnost...Ampak tvoj primer mi daje upanje.
Žići, tebi rečem samo HAY, sem ostalo na z.s napisala, to pa zato, da bodo ostale firbčne
M.L.B.K., ker si rekla, da te dam med objemčke, si na objemčkometru, če pa bo situacija drugačna pa sam napiši, z veseljem popravim zadevo
ok zihr sem katero pozabila, pa ne zamerite, se bom do naslednič poboljšala. Nč grem še en pir iskat, pa enega prižgati.