cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RE: September IVF/ICSI II.del

clock-img

27.09.2008, 21:26

clock-img

Grethy

pencil-img

2678

IZVIRNO SPOROČILO: mlinček

no jst bom tko povedal, ne glede na kaj - uživejte in nazdravje. Vidimo se v Kongu od ene pol noči naslednjič ko se boste zmenle. Se opravičukem za Slevenštino, pipkam na Daisin laptop, ki nima napisov na tipkah za črke. 

sploh ni nbene panike, ker me itak vse prou preberemo, pa ni važn tud če kšna črka manjka ... sam da je kej napisan

Pozdrav Mlinčki in Dejziki !!!! Tebi pa itak, velkam tu d klab user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

clock-img

27.09.2008, 21:28

clock-img

pikovit

pencil-img

6385

Družina Mlinček,tudi jaz oz. midva vama želiva da se tale agonija neha in to zdaj z tem postopkom.Tudi za vse ostale velja enako.Se mi zdi,da je že čas,da začnemo vozičkatuser posted image

clock-img

27.09.2008, 21:30

clock-img

pikovit

pencil-img

6385

O Gretka kako si pa ti kaj?Še vedno tako pridna.Mal sem zanemarila tvoje mesto.Grem pogledat,kolk je že zrastlo.

clock-img

27.09.2008, 21:31

clock-img

mlinčka

pencil-img

1387

Pupe, hvala za welcome mojmu korenjaku! Tole je napol brez moje vednosti naredu, ampak se mi fajn zdi, moram priznat! Dejte še mal spodbude Dejzikinemu možu. Ga sekira, da ne sme sramote tlele delat.

In vendarle so bile štorklje...

clock-img

27.09.2008, 21:33

clock-img

pikovit

pencil-img

6385

Mlinčka pa sej ga čakamo.

DEJZEK,KJE SIuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

27.09.2008, 21:35

clock-img

Grethy

pencil-img

2678

IZVIRNO SPOROČILO: mlinčka

Pupe, hvala za welcome mojmu korenjaku! Tole je napol brez moje vednosti naredu, ampak se mi fajn zdi, moram priznat! Dejte še mal spodbude Dejzikinemu možu. Ga sekira, da ne sme sramote tlele delat.

Mlinčka tvoj je že taprav heroj ...
dejzikin
peceljc bo pa tut prpremzou tle gor se jaut, je pa tko, sramota gor al pa dol, kukr se enkrat javš tle gor z nick nejmom si NAŠ, anede Pikovitka, jz pridna ???? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image vpraš o tem mojga !!!!!!! ... ma ja, mal sem že, pretiravam pa tut ne ...

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

clock-img

27.09.2008, 21:38

clock-img

pikovit

pencil-img

6385

A gremo navijat za DEJZEKA,da se nam javi?

DEJZEK,DEJZEK,DEJZEK,DEJZEK,DEJZEKuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Gretka pa ti skoz ful pridna.Tvojmu pa nič ne verjamemuser posted image Tudi počasi se daleč prideuser posted image

clock-img

27.09.2008, 21:40

clock-img

pikovit

pencil-img

6385

Kaj je zdaj????A sem sama???Kje ste vse?????

clock-img

27.09.2008, 21:40

clock-img

kajsica

pencil-img

1106

Mlinček svaka ti čast! Kako lepo je imet moškega v družbi! Za tipkanje pa se ne sekiraj, smo vse enako in delamo napake!

Mlinčka, svaka čast tvoju!!!!

Dejzi, a ti pa tvojga ne moreš pripravit do tega, da bi z nami tipkal??? Ja ja saj v kolikor ga jaz poznam je itak vedno tiho, razen ko pljune na karbid....user posted image user posted image user posted image

Pikovitka, jaz mam že pivičko odprto!!!!

clock-img

27.09.2008, 21:43

clock-img

pikovit

pencil-img

6385

Kajsi a pol ga bova dahnle engauser posted image

clock-img

27.09.2008, 21:49

clock-img

folikel09

pencil-img

5

dober večer mam vam vsem veliko za povedat pa za vprašat sam dons  ne bom pisu ker sem pod pritiskom      lep pozdrav

clock-img

27.09.2008, 21:52

clock-img

DaisyE

pencil-img

4685

P  i  z  d  a, mi že sramoto dela...user posted image user posted image user posted image

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

clock-img

27.09.2008, 21:53

clock-img

miska73

pencil-img

4167

folikel, identificiraj se.
Glede na klicanje, ki smo ga izvajale malo prej... a si ti mogoče dejzek (beri samec od dejzi)

clock-img

27.09.2008, 21:54

clock-img

miska73

pencil-img

4167

P i z d a, mi že sramoto dela...

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

27.09.2008, 21:54

clock-img

mlinčka

pencil-img

1387

No, pa smo ga gor spravl... user posted image user posted image user posted image

In vendarle so bile štorklje...

clock-img

27.09.2008, 22:05

clock-img

folikel09

pencil-img

5

nemorm danes jutri se oglasim

clock-img

27.09.2008, 22:12

clock-img

DaisyE

pencil-img

4685

Ki čem rečt, nč ne bom djal, komanda mora bt....

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

clock-img

27.09.2008, 22:13

clock-img

pikovit

pencil-img

6385

Danes,danes,danesuser posted image

Ej kje maste pa vi danes žuruser posted image

Bravo Dejzek,čestitke za registracijouser posted image user posted image user posted image

clock-img

27.09.2008, 22:14

clock-img

pikovit

pencil-img

6385

Dejzi je pa trd orehuser posted image user posted image

clock-img

27.09.2008, 22:15

clock-img

pikovit

pencil-img

6385

Pa je ste vse?????

clock-img

27.09.2008, 22:16

clock-img

pikovit

pencil-img

6385

Ok pol grem pa mal na FB čekirat.

clock-img

27.09.2008, 22:19

clock-img

folikel09

pencil-img

5

IZVIRNO SPOROČILO: pikovit
Bravo Dejzek,čestitke za registracijouser posted image user posted image user posted image

hvala!

clock-img

27.09.2008, 22:22

clock-img

pikovit

pencil-img

6385

Kje je pa Dejzi a jih ma že 4 v riti in zgleda takoleuser posted image

clock-img

27.09.2008, 22:28

clock-img

mismis

pencil-img

10486

Bmeti, jaz gledam Batmana po TV, tuki pa cela kronika user posted image user posted image user posted image

Mlinček in Dejzek, welcome med nami. Kaj masta dosti tega, da žene samo za mašino sedijo in se smejijo, pa sta se nam odločila pridružiti.

seveda lepe pozdrave tudi ostalim, samo žal danes niste tako zanimive, kot dva moška primerka user posted image user posted image user posted image

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

clock-img

27.09.2008, 22:28

clock-img

DaisyE

pencil-img

4685

IZVIRNO SPOROČILO: pikovit

Kje je pa Dejzi a jih ma že 4 v riti in zgleda takoleuser posted image

Nekje na blizu sem pa res. Samo ne zgledam takole user posted image , ampak nekako takole user posted image .

So me prepričali, da našga na net spustim, pa nisem ziher, če je to glih pametna ideja. user posted image  

No ja, pa saj lahko zrihtamo...

Ampak na dekliščini si pa malo zmatrano zgledala. Tako je treba!!!!!!!!!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem