IZVIRNO SPOROČILO: sabsa
Punce, danes pade stopka, v sredo pa je na vrsti punkcija. Našla je 9 folikov v velikosti od 20mm do 26mm.
Zarja1 če te smem vprašati ... koliko folikov si pa ti imela na zadnjem ultrazvoku pred punkcijo (takrat ko si imela hiperstimulacijo) in kdaj se ti je ta pojavila. A te je pred punkcijo zelo napihovalo?
Sabsa jaz sem imela na UZ vse črno, vse polno na obeh straneh. Se je že čist na začetku vidlo, da bo odlična berba. Polnih so spunktirali 20 celic, pol pa baje ni htel več zaradi VNETJA, KI PA SEM GA ITAK FASALA.
Pred punkcijo oz. pred stopko so mi merili nek E hormon, ki je bil 7,2 in je že kazal riziko, a vsa se z dr. odločila da grema-ćeš mogoče pa ne bo hiperce. O PA JE BLA-HUDA!!!
Takoj po punkciji sem bila kot

, nič bolelo, mala napihnjenost....tretji dan pa bolečina za znoret, pri sprejemu drugi dan pa trebuh v velikosti nosečnice 6 mesecev, 9 litrov vode v 48 urah v trebušni votlini, pljučih, hudo vnetje jajčnikov, premik notranjih organov, oba jajčnika + maternica čisto premaknila na desno, oteženo dihanje....ni kaj ni. Tega ne bi dala več nikol skozi.
Sabsa, če je bolečina ne čakat kr na urgenco.
< Sporočilo je popravil zarja1 -- 29.9.2008 9:40:01 >