writing-img

RE: September IVF/ICSI II.del

clock-img

30.09.2008, 10:43

clock-img

zarja1

pencil-img

6923

IZVIRNO SPOROČILO: lana08

Zarja, ko bi le user posted image , potem ne bi tega tukaj izpostavila user posted image . Po moje če bi bilo kaj narobe, me ne bi dala naprej v postopek, s to mislijo se tolažim.

saj tak sem mislila, sem se narobe izrazla. Če bi kaj resno problematičnega bilo, pol bi postopek odpadel. Ziher ne bi riskirali user posted image . To je garant.

Horny Teddy

clock-img

30.09.2008, 10:44

clock-img

hedviga

pencil-img

1979

DAJAMAAAAJAAA, JUHUHUUUU! MA SUPER!!! Super, super, super! Sporoči kako ssta dedca doma vriskala! user posted image user posted image user posted image user posted image
pa a vidiš, a vidiš!!! Juhej, sej je moglo bit tako!!!user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Shuka
Zarji lubica moja - ma tolk me je hrbet bolel in od silnega nočnega sprehajanja na wc se mi ni dalo več spat, pa sem rekla, da vas pridem mal pogledat. user posted image

Ooo, ja, tole pa tut jaz poznam, samo da mene še bolj boli desn kolk in pa...poraba WC papirja je nooora. jaz grem ponoč vsaj! dvakrat. pa preden grem spat stokrat, čez dan pa ne štejem.
In pol nej jaz še 3 litre vode popijem, sej mi bo lula stran padla"!!!

Miška, a jaz sem takle požeruh!??!?!user posted image user posted image  Ja, sej vem da sem! user posted image  Še dobro da mi bo Hope družbo delala....user posted image

Žižiko nekam pogrešam! Punca dela!user posted image

Hope, ja tako masko za mojga bi pa res rabila! user posted image  Mislim, teli plini moji....nobene muhe nimava več, nobenga komarja...vse je šlo...user posted image  čakam, da še mojga vzame... user posted image user posted image

Pikovitka, o fajn!!!! To bo pa hitro, do novga leta boš že jamrala kolk te skos lulatuser posted image user posted image

Evo, zdele pa ena pozna kava. Zjutri nism mogla, sem bila zaposlena s prehrano. Vsem akterkam danes veliko sreče!!

clock-img

30.09.2008, 10:45

clock-img

zarja1

pencil-img

6923

IZVIRNO SPOROČILO: baci
pikovitek-bravo,in ko boš v mb-ju,ne pozabi da boš prišla k meni,da bova taščo je.... v glavo!!!user posted image user posted image

joj joj joj....user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

clock-img

30.09.2008, 10:47

clock-img

zarja1

pencil-img

6923

IZVIRNO SPOROČILO: hedviga

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

clock-img

30.09.2008, 10:54

clock-img

Shuka

pencil-img

4501

Zarji lubica moja - ma tolk me je hrbet bolel in od silnega nočnega sprehajanja na wc se mi ni dalo več spat, pa sem rekla, da vas pridem mal pogledat. user posted image

Ooo, ja, tole pa tut jaz poznam, samo da mene še bolj boli desn kolk in pa...poraba WC papirja je nooora. jaz grem ponoč vsaj! dvakrat. pa preden grem spat stokrat, čez dan pa ne štejem.

Tud jest se že tko al tko sprašujem kam dam vso tisto litražo ko jo čez dan popijem, pol mi pa kapne, ja ponoči jo odtočim, zdej pa ne vem al bi mogla jest bl ponoči pit, da bi podnevi odtankala al kako user posted image user posted image user posted image , ja pa mi smo tud eni večjih porabnikov wc papirja, tosama ma profit od nas user posted image user posted image in če bi hotla 3 litre na dan spit, pol ne bi smela nič jest, lula je pa itak čist obrabljena, in še dobro, da proizvajajo mehak wc papir, če ne bi bla čist odrgnjenauser posted image user posted image user posted image

Pot ni vedno rožnata, je pa cilj zato toliko lepši.

clock-img

30.09.2008, 11:03

clock-img

hedviga

pencil-img

1979

Hahaha, ja točno tako!! Jaz sem zadnč mal zajeb.... in kupila en mal grob papir, ojej, vse peklo. Obupno.
Zdej sem se lotila in žlampam nesladkan čaj čez dan, ampak to je grozno, jaz morm takoj na WC.
Sem in tja me pa skor boli ta mehur al tam okol, polulam pa pol čist mal. Sem ugotovila, da zgleda se mularija nabaše spodi in k. gleda mamo a ne user posted image user posted image user posted image user posted image  Nej ona lula....user posted image user posted image

clock-img

clock-img

baci

pencil-img

467

Tud jest se že tko al tko sprašujem kam dam vso tisto litražo ko jo čez dan popijem, pol mi pa kapne, ja ponoči jo odtočim, zdej pa ne vem al bi mogla jest bl ponoči pit, da bi podnevi odtankala al kako user posted image user posted image user posted image , ja pa mi smo tud eni večjih porabnikov wc papirja, tosama ma profit od nas user posted image user posted image in če bi hotla 3 litre na dan spit, pol ne bi smela nič jest, lula je pa itak čist obrabljena, in še dobro, da proizvajajo mehak wc papir, če ne bi bla čist odrgnjenauser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

......vsak dan je nov začetek....

clock-img

clock-img

anci banci

pencil-img

1544

dobr dan dekleta...
vsem novim nosečkam čestitke, za druge , ki pa še čakajo pa držim pestke in user posted image user posted image
no pa je le prišel ta dan, katerega sem čakala... danes mi bo reško povedal, kdaj začnem z zdravili in kako jih moram jemati.... samo da se je nekam premaknilo po dolgem času

clock-img

30.09.2008, 11:05

clock-img

ledenka

pencil-img

11848

WC težave user posted image  tud jaz hodim vsako uro... do službenega WCja je pa takoooo daleč, pa ponavadi je zaseden. noč mi sicer še uspe preživet, ampak ne zmeraj user posted image  nekje ob 6h moram včasih vstat. vem, da naj uživam, dokler lahko user posted image  sicer pa poskušam pred spanjem ne pit... večerni čajček pijem zdaj ob 8h, ko se zbudim iz popoldanskega spanca user posted image  

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

clock-img

30.09.2008, 11:06

clock-img

ledenka

pencil-img

11848

anci banci user posted image  super! kateri dan cikla si danes? boš morda že s suprefactom začela, če si kak teden pred M user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

clock-img

30.09.2008, 11:08

clock-img

baci

pencil-img

467

anci banci-super user posted image user posted image user posted image

clock-img

30.09.2008, 11:10

clock-img

hedviga

pencil-img

1979

Hah, ljuba moja Ledenka! Sve će još....user posted image user posted image  Mene je je.bat začel tam okol 10, 11 tedna, in men se zdi samo zmeri hujš...user posted image
Ma, kamor grem morm najprej poštudirat kje so WC-ji. Od doma do štacune, WC, štacuna, kafe, WC, domu, WC.....user posted image user posted image

clock-img

30.09.2008, 11:10

clock-img

pikovit

pencil-img

6385

IZVIRNO SPOROČILO: anci banci

dobr dan dekleta...
vsem novim nosečkam čestitke, za druge , ki pa še čakajo pa držim pestke in user posted image user posted image
no pa je le prišel ta dan, katerega sem čakala... danes mi bo reško povedal, kdaj začnem z zdravili in kako jih moram jemati.... samo da se je nekam premaknilo po dolgem času

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

30.09.2008, 11:14

clock-img

pikovit

pencil-img

6385

IZVIRNO SPOROČILO: zarja1

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image  ti pa si model.Kaj pa najina solata Hedi???

clock-img

30.09.2008, 11:15

clock-img

anci banci

pencil-img

1544

ja danes je točno teden dni pred user posted image  in je 25 dan ciklusa jaz ima cca od 32 do 35 dni dolge cikluse
ja upam da bomo kr začeli

clock-img

30.09.2008, 11:31

clock-img

ledenka

pencil-img

11848

Hah, ljuba moja Ledenka! Sve će još....user posted image user posted image  Mene je je.bat začel tam okol 10, 11 tedna, in men se zdi samo zmeri hujš...user posted image
Ma, kamor grem morm najprej poštudirat kje so WC-ji. Od doma do štacune, WC, štacuna, kafe, WC, domu, WC.....user posted image user posted image

dobr, da vem user posted image  no, sicer sem že 9. teden, jupijaja user posted image  je pa res, da trenutno je to enkrat na uro... zadnjič sva šla mal na morje in sem samo gledala, kje je kak WC... sem mela feeling, da mam že okice zalite z urinom, tako me je tiščalo user posted image

clock-img

30.09.2008, 11:34

clock-img

ledenka

pencil-img

11848

ja danes je točno teden dni pred user posted image  in je 25 dan ciklusa jaz ima cca od 32 do 35 dni dolge cikluse
ja upam da bomo kr začeli

potem pričakuj prvi snif user posted image

clock-img

30.09.2008, 11:44

clock-img

anci banci

pencil-img

1544

ne morem verjet da se prvič v življenju veselim "drogiranja"

clock-img

30.09.2008, 11:44

clock-img

baci

pencil-img

467

Ena znanka mi je govorila, da je čutila ko sta se združili jajčece in semenčece. Pravi, da je prav čutila na desni strani ko so se premikali po jajcevodu. Jaz kar to ne morem verjeti. Kako se lahko čuti ? 

sem prekopirala iz ene teme tu gor

da vas malo NASMEJIM,ker sem prvo misla da nisem prav prebrala!!!!!

svašta,si ljudje zmišljujejo

clock-img

30.09.2008, 11:45

clock-img

baci

pencil-img

467

dobrodošla v klub drogerašicuser posted image user posted image user posted image

clock-img

30.09.2008, 11:45

clock-img

ledenka

pencil-img

11848

Ena znanka mi je govorila, da je čutila ko sta se združili jajčece in semenčece. Pravi, da je prav čutila na desni strani ko so se premikali po jajcevodu. Jaz kar to ne morem verjeti. Kako se lahko čuti ? 

user posted image  mogoče je pa imela vetrove in je to zamenjala user posted image  

clock-img

30.09.2008, 11:47

clock-img

baci

pencil-img

467

IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

user posted image  mogoče je pa imela vetrove in je to zamenjala user posted image  

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
to pa je danes izjava dneva

clock-img

30.09.2008, 12:05

clock-img

zarja1

pencil-img

6923

IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

ziher....user posted image user posted image user posted image  kolk so ene prsmuknjene.....

Horny Teddy

clock-img

30.09.2008, 12:06

clock-img

zarja1

pencil-img

6923

odlično!!!!!!!!! Zopet bo akcija....user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

clock-img

30.09.2008, 12:31

clock-img

mismis

pencil-img

10486

NO takole bejbe, danes še čvekamo tukaj, jutri pa HOP na novo temouser posted image

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem