IZVIRNO SPOROČILO: lili8
pikica* naša zaspi v svoji postelji pa je vseeno panika, ko se zbudi. Danes se je ene 5x zbudila, in sem jo potem dala v najino posteljo, pol se je pa hotla igrat, in to ob 3-eh zjutraj
, tako da sem jo potem nazaj v njeno posteljo nesla.
Hokejistka jaz sem tanko bombažno kapico kupila v H&M-u. Mislim, da je bila okoli 4€.
Saj Lovro se tudi zbuja. Zadnji dve noči je sicer precej bolje, ker smo vstali samo 1x za mleko in je bil potem do jutra mir, ponavadi pa imamo kakšne 2-3 budnice. Ampak za otroke je menda precejšen šok, eč zaspi na enem mestu, zbudi pa se drugje. Pa saj bi bil še za nas

.
v HM imajo kapice, ampak meni se zdijo precej neuporabne. Ker nimajo tistih (hm...kako naj jih opišem) "podaljškov" za ušeska, je ponavadi tako, da ima kapico na glavi, ušeska pa zunaj. Če niso za zavezat, je pa sploh kriza. Vsaj pri nas, ker se mulo zelo potrudi, da kapo potegne dol.
čiščenje v nulo....joj, jaz sem pa frik in bi imela celo stanovanje totalno pospravljeno. Ne, da ga imam....imela bi ga

. Pa blazno mi grejo na živce stvari na policah. Čisto alergična sem na to, moj

pa čisto vsako stvar odloži na najbližjo polico. Ko sem na porodniški je pa še huje, ker sem pač več doma in me vsaka stvar, ki ni na svojem mestu grozno moti. Pa npr. ne morem it od doma, če pred tem ne pospravim cele dnevne sobe in predsobe

, ker me res zmoti, da ob prihodu domov stopim v nepospravljeno stanovanje. In potem vedno zamujam, ker sem že na vratih in najdem še 101 stvar, ki bi jo bilo potrebno pospravit. Obup.