Hojla!
IZVIRNO SPOROČILO: dream3
Glede na moja leta se tudi razmišljala o sterilizaciji. Kakšno je pa vaše mnenje o tem?
To tudi mene zanima. Sem zagrozila po porodu, ko sem dobila prav obupno

(beri hud PMS, dolga in močna krvavitev, močno boleč trebuh) in imela težave z Mireno, da se grem sterilizirat

.
Mene sterilizacija ne moti v nobenem pogledu. Edini pomislek bi mi bil, kako je potem s hormoni. Kako pa pri nas sploh izvajajo sterilizacijo pri ženskah?
Darila: pri nas je tudi tooooooliiiiiiko igrač, da je vsaj tamala gotovo ne bo dobila za novo leto. Prej kako roza majčko, ker drugače vse od Jana ponosi. Janu bomo pa najbrž kupili en tak večji bager, na katerem lahko sedi, ker mu je prav noro všeč in vedno, kadar gremo v BC sedi na njem.
Tricikli in poganjalčki. Mi imamo od Jana en avto:
od zadaj ima še ročaj, ki ni na sliki in ga lahko zravnan potiskaš. Ta imata oba najraje. Ko otrok raste pač jemlješ vstran vse zaščite in nazadnje ostane le še avto.
Potem imata od malega že:
ta se potem preoblikuje v tricikel za poganjat s prikolico.
Jan je za drugi rojstni dan dobil pa še tricikel s pedali (oblike kot Harley Davidson - čoper

) ampak tega pa res obvlada šele od 2,5 let.
Glede naših dveh otročkov so vsa ta prevozna sredstva hit in gotovo vsak dan igrače dneva. Iva se je na onem triciklu od FisherPricea danes že začela poganjat - glede na izkušnje z Janom pa potrebuje le še kak mesec, da se bo čisto spodobno počasi sama peljala. Aja, no, pa velik faktor je pri nas veliko prostora v stanovanju.
IZVIRNO SPOROČILO: pikica*
IZVIRNO SPOROČILO: botrca
Fajn, sem že mislila da me boš narobe razumela in nadrla
A tak zmaj delujem
?
Jah, devica, kaj pa!
Želva, a si se našopingirala? ELeclerc so pa v LJ razširili. A že dolgo?

Meni je drugače tudi zakon trgovina, čeprav sem se je na začetku morala kar malo navadit (preširoke ulice

).